Immortal Romance
87
Vurdering
x12150
Maksimum gevinst
96%
RTP

Immortal Romance

Spillutvikler: Microgaming

Denne spilleautomaten benytter seg av de samme funksjonene som Thunderstruck II, men forteller en mørk kjærlighetshistorie som du kan avdekke…

Immortal Romance anmeldelse

Denne spilleautomaten benytter seg av de samme funksjonene som Thunderstruck II, men forteller en mørk kjærlighetshistorie som du kan avdekke – både på mobilen og på dataen. Historien omhandler fire karakterer: heksen Amber, vampyrene Troy og Michael, samt Sarah – en 37 år gamle heltinnen. Alle har hver sin historie (klikk på ”story” i utbetalingstabellen) og har skjulte hemmeligheter som avsløres etter hvert som sagaen utfolder seg.

Immortal Romance har vært tilgjengelig siden 2011, men fra og med januar 2017 kan du navigere deg gjennom den overnaturlige kjærlighetshistorien utenfor hjemmet via mobilen eller nettbrettet.

Immortal Romance bonuser

Du kan få bonuser på Immortal Romance, men den får ikke like mye tid i rampelyset som for eksempel, Starburst. Narvesen-paret kan dog huske at de har sett spillet i sentrum av flere Valentines-kampanjer, og om det fortsetter sånn er det ikke lenge til du kan hente noe godt.

Immortal Romance – følg kjærlighetshistorien her

Immortal Romance fins hos de fleste som tilbyr spill fra Microgaming. Under finner du tre casinoer som har spillet på alle plattformer.

Immortal Romance – funksjoner

Er du en fan av Thunderstruck II vil du umiddelbart kjenne deg igjen i Immortal Romance. Funksjonene har fått et utseende som matcher spillets tema, men er ellers tatt fra de norrøne gudene. Fru Narvesen kjenner ikke at det er noe å trekke Microgaming for. Hun er en stor fan av Thunderstruck-serien og syns det er moro å kunne oppleve funksjonene i en litt mørkere setting.

Vi starter med spillets wildsymbol. Denne hjelper deg med å lage vinnerkombinasjoner og ganger dessuten gevinstene med 2. Det fins også en “Wild Desire”-funksjon, som dukker opp helt tilfeldig. Denne kan potensielt gi deg 5 wild-hjul, men forvent deg heller 1 eller 2.

Størstedelen av spenningen oppleves under gratisspinn-bonusene, og de som har kommet langt nok får fire å velge mellom.

Immortal Romance – freespins

I Immortal Romance finnes det et rom som heter “Chamber of Spins”. Du trenger tre eller flere løver for tilgang til dette kammeret, og hvert besøk fyller fremgangsbaren. Etter hvert som denne baren fylles får du tilgang til nye karakter og deres gratisspinn-bonuser.

Chamber of Secrets introskjerm

Heksen Amber er bestevenninnen til Sarah og er tilgjengelig fra start. Hun gir deg 10 gratisspinn med en multiplikator på 5.
-Tilgjengelig fra ditt første besøk i Chamber of Spins.

Vampyren Troy er 200 år gammel og sitter nå fast til han har løst gåten rundt Michaels lidenskapelige kjærlighet for Sarah. Han gir 20 gratisspinn med tilfeldige wilds.
-Tilgjengelig fra ditt femte besøk i Chamber of Spins.

Chamber of Spins 1

Vampyren Michael er 800 år og har kan nesten ikke huske hvordan det er å være et vanlig menneske – helt til han møter Sarah. Når du låser opp hans historie kan du velge å få 20 gratisspinn med “rolling reels” og økende multiplikator. Med rolling reels menes det at vinnersymbolene forsvinner for å gjøre plass til nye symboler og større gevinster.
-Tilgjengelig fra ditt tiende besøk i Chamber of Spins.

Sarah er et vanlig menneske som har dedikert sitt liv til forskning rundt celle-regenerering. Hun får hjelp av Michael og blir snart stående mellom den store kjærligheten eller et enormt gjennombrudd i sin karriere. Når du låser opp hennes bonus får du 25 gratisspinn med en “wild vine”-funksjon. Wild Vine-symbolet kan forvandle andre symboler om til wilds når det dukker opp på det tredje hjulet.
-Tilgjengelig fra ditt femtende besøk i Chamber of Spins.

Immortal Romance chamber of spins 2

Immortal Romance – oppsett

Hjul: 5
Rader: 3
Gevinstlinjer: 243 faste
Minsteinnsats/Maksinnsats: €0,03/€6

Spillet har en maksinnsats på bare €6 og har dermed valgt bort de som slår til med enorme størrelser for å vinne svimlende beløp. Det gjør ikke Narvesen-paret noe, siden de står igjen med resten. Immortal Romance kan spytte ut €72 900 på ett spinn og ekteparet er godt fornøyde med det. Når de kjenner for å jage gigantiske beløp velger de heller et jackpotspill som Mega Moolah enn å legge store innsatser.

Immortal Romance har en tilbakebetalingsprosent på 96,86% og virker være litt mer volatil enn Thunderstruck II. Så vær obs på at det kan gå noen runder uten gevinster.

Immortal Romance – jackpoter

Spilleautomaten har ingen progressiv jackpot, men du kan som sagt vinne opptil €72 900 på ett spinn. I henhold til dagens kurs er det i overkant av 658 000 kr. Det skal naturligvis litt til – for dette beløpet krever full pott i spillets Wild Desire-funksjon. Det er nå ikke jackpoten som gjør spillet så popuært, uansett. Immortal Romance gir en god spilleopplevelse og har fylt mange lommebøker med mindre (men gode) beløp gjennom årene.

Storgevinst i Immortal Romance

Immortal Romance – konklusjon

Fru Narvesen syns denne spilleautomaten er ganske så spesiell, for det er ikke mange som byr på en komplett historie. Joda, det fins spill med bakgrunnshistorier… slik som Gonzo’s Quest hvor du følger eventyreren Gonzo på vei til El Dorado. Men Immortal Romance tar deg enda lenger. Det lar deg bli kjent med karakterene på et annet nivå. Så om du kan tenke deg å bli med på denne reisen – og samtidig vinne flotte gevinster – da er denne spilleautomaten noe for deg!