Ice Ice Yeti
67
Vurdering
x25
Maksimum gevinst
96%
RTP

Ice Ice Yeti

Spillutvikler: Nolimit City

Det 12. og siste spillet fra NoLimit City i 2018 blir også det mest volatile spillet fra deres side noen…

Ice Ice Yeti anmeldelse

Det 12. og siste spillet fra NoLimit City i 2018 blir også det mest volatile spillet fra deres side noen sinne. Men til tross for risikoen har det fått et søtere tema hvor en gjeng med vinterbarn gjør sitt for å terge yetien. Brølet hans er voldsomst nok til å knuse en masse en isblokker som for deg vil bety enda større vinnersjanser!

Spill Ice Ice Yeti her

Ice Ice Yeti – Oppsett

  • Lanseringsdato: 15. november 2018
  • Utvikler: NoLimit City
  • Hjul / Rader: 5 / 3-7
  • Linjer: 243 – 16 807 vinnermåter
  • Min./Maks innsats: 1 kr – 1000 kr
  • Toppgevinst: 8820x innsatsen
  • RTP: 96,16%
  • Volatilitet: Høy
  • Bonusfunksjoner: Yeti Shake, Yeti-Wild respin

Ice Ice Yeti har 5 hjul og 7 rader, men 4 av radene må låses opp for å telle med. Derfor vil en starte med 243 vinnermåter og ende med utrolige 16 807.

Spillevisning av Ice Ice Yeti

Ice Ice Yeti – Bonus og spesialfunksjoner

Yeti Shake: På tilfeldige spillerunder vil mellom 2 og 10 isblokker knuses og bli til aktive plasser på hjulene. Etter vår erfaring kan du regne med mellom 2 og 4 hver gang, men det er heldigvis flere måter å gjøre det på.

Ice Ice Respin: Hver gang du får en yeti-wild på en aktiv plass vil det låses på plass og åpne mellom 2 og 3 låste plasser. Har du en eller flere vinnerkombinasjoner allerede nå, låses de på plass før du får et gratis respin. Så lenge et respin produserer nye vinnerkombinasjoner, vinnersymboler eller wilds vil gratissjansene fortsette.

Ice Ice Yeti gir respin

BILDET: Vi har vunnet respin og har åpnet en del av av brettet ved hjelp av wilds!

 Ice Ice Yeti – Free Spins

Ice Ice Yeti har ikke fått et eget gratisspill, men siden en ikke betaler for respin blir i hvert fall deler av spilleøkten gratis.

Ice Ice Yeti – Gevinster og mer

Ice Ice Yeti virker være mer villige til å punge ut med gevinster sammen med bonufunksjoner og da er det godt at Yeti Shake og Ice Ice Respin kommer relativt ofte. Problemet blir å hente de aller største gevinstene, for selv om bonusfunksjonene trigges med jevne mellomrom er det vanskelig å åpne hele brettet. På vårt forsøk var vi like ved et par ganger, men klarte det aldri helt – og det er nok det som må til om man vil komme i nærheten av toppgevinsten på 8820x innsatsen.

Toppgevinsten er lokkende og spillet har fått et godt design og oppsett, så hvorfor ikke prøve det i dag?!

Storgevinst vunnet i Ice Ice Yeti

BILDET: Ingen toppgevinst, men 160x innsatsen hjelper på humøret det også. 

Spill med ekspanderende spillebrett