Hugo Goal
67
Vurdering
x800
Maksimum gevinst
96%
RTP

Hugo Goal

Spillutvikler: Play'n GO

Bookmakerne er i full gang med å legge opp spennende kampanjer for fotball-VM i Russland og vi tror ikke det…

Spill gratis hos
spillboden.com Eller

Hugo Goal anmeldelse

Bookmakerne er i full gang med å legge opp spennende kampanjer for fotball-VM i Russland og vi tror ikke det er mange av dere som blir veldig overrasket over å høre at spillutviklerne også vil være med på moroa. Yggdrasil og NetEnt lanserte henholdsvis Bicicleta og Football: Champions Cup under fotball-EM i 2016. For årets verdensmesterskap legger Play’n Go frem Hugo Goal.

Spill Hugo Goal gratis her

Spill Hugo Goal her

Hugo Goal – oppsett og tema

Dette er tredje gang denne spillutvikleren lager et spill med TV-trollet Hugo og de har nok en gang valgt å inkludere Afskylia. Nykommerne i treeren er geiten og Don Droco! De tre siste oppfører seg som spillets høytbetalende symboler, mens Hugo har fått rollen som wild. Alle kommer dog stablet oppå hverandre og vil dekke et helt hjul i sin helhet.

Fotballen, fløyten, fotballskoene, klokken og flaggene utgjør spillets lavtbetalende symboler.

Hugo Goal spillevisning

Hugo Goal – bonus og spesialfunksjoner

Hugo er som sagt et wildsymbol og vi syns han hjalp ganske mye i hovedspillet. På den andre siden er han ganske udugelig som målvakt, men vi kommer tilbake til det senere …

Om du fyller to hjul med like symboler og ikke får noen som matcher på det tredje, kan det hende du blir reddet av Action Replay- eller Free Kick-bonusen. Begge trigges på denne måten, men hvilken du får velges tilfeldig.

Action Replay: Av de to bonusene du kan få er det denne du vil ha! Under Action Replay spinnes nemlig det tredje hjulet frem til du får en gevinst!

Free Kick: Under frisparket spinner det tredje hjulet kun 1 gang.

Hugo Goal Action Replay

Bonusspill – straffekonk

Fyller du hele brettet med like symboler (ja, Hugo kan hjelpe til her og) sendes du inn i bonusspillet som er satt opp som en straffekonk. Du får fem skudd og spiller om en gevinstmultiplikator på opptil 10.

I bonusspillet finner du Hugo foran nettet, men du må bestemme hvilken retning han skal gå (høyre, venstre eller opp). For hver gang du redder et skudd vil multiplikatoren gå opp ett steg, og hele stigen ser slik ut: 1x (start) – 2 – 3 – 4- 5 og 10.

Hugo Goal bonusspill

Hugo Goal – Free Spins

Hugo Goal har ikke fått et eget gratisspill.

Hugo Goal – utbetalinger og jackpot

Hugo Goal har fått en RTP på 96,49% og skal være på den øvre halvdelen av skalaen når det kommer til volatilitet. Den oppførte seg deretter, men vi tror fortsatt ikke at denne kommer til å falle i smak for hardcore-spillere. Toppgevinsten ligger “bare” på 800 ganger innsatsen, hvilket storspillere ikke vil la seg imponere av. Den krever dessuten at en trigger bonusspillet med et helt wildbrett, for deretter å redde alle skuddene i bonusspillet. På våre forsøk klarte vi ikke redde mer enn 2 av 5.

Konklusjon

Det er nok delte meninger om Hugo-spillene til Play’n Go. Noen vil kanskje mene det er for barnslig, men når det er sagt så syns vi det er en god del spill med merkeligere og dårligere temaer der ute. Om vi skal anbefale Hugo Goal til noen så er det vel spillere som ikke trenger enorme toppgevinster og bare er på utkikk etter litt ekstra kveldskos. Vi syns det var et artig lite spill, men ikke et av de beste fra Play’n Go.