Hugo 2
67
Vurdering
x5000
Maksimum gevinst
96%
RTP

Hugo 2

Spillutvikler: Play'n GO

Bare et lite år etter at Play’n Go lanserte spilleautomaten Hugo, er TV-trollet snart tilbake i en ny spilleautomat. Denne…

Spill gratis hos
spillboden.com Eller

Hugo 2 anmeldelse

Bare et lite år etter at Play’n Go lanserte spilleautomaten Hugo, er TV-trollet snart tilbake i en ny spilleautomat. Denne gang trenger han ikke redde Hugoline, men Afskylia er med og lager trøbbel som vanlig. Oppfølgeren har fått fem hjul, ti innsatslinjer, ett bonusspill og ett free spins-spill med ekstra bonusfunksjoner.

Hvor kan jeg spille Hugo 2

Spill Hugo 2 gratis her

Om Hugo 2

Teknisk informasjon

Spillutvikler: Play’n Go
Antall hjul/rader: 5 / 3
Antall innsatslinjer: 10
Min/Maks innsats: 1 kr – 1000 kr
RTP: 96,53%
Plattformer: PC, mobil og nettbrett
Jackpot: Nei
Spesialfunksjoner: wild, bonusspill med gevinstmultiplikator og free spins med tre spesialfunksjoner.

Hugo 2 spillevisning

Hugo 2 bonus og spesialfunksjoner

Tre eller flere Afskylia-symboler gir deg en sjanse i Skull Cavern, men lykkes du komme fra det uten varige mén? Jo, flere Afskylia-symboler du aktiverer spillet med, desto større er sjansene for at du plukker med deg gevinster og får dem ganget med opptil 8x!

  • 3 bonussymboler gir 1 ekstraliv
  • 4 bonussymboler gir 2 ekstraliv
  • 5 bonussymboler gir 3 ekstraliv

Målet er å komme seg til skatten i enden av grotten, men veien dit er fylt med farer. Så vær forsiktig med hvor du plasserer Hugo. Velger du riktig får du en pengegevinst og velger du feil mister du et liv. Kommer du deg til skattekisten får du tre nøker å velge mellom. Velger du feil mister du et liv og blir sendt tilbake til hovedspillet om du ikke har flere igjen. Velger du feil, men har flere liv får du en ny sjanse. Velger du rett får du den totale gevinsten din ganget med opptil x5.

Hugo 2 bonusspill og gevinst

Hugo 2 free spins

Beveren vokter free spins-spillet og du trenger tre av symbolene hans for sjansen til å prøve deg gratis. Han gir deg 10 free spins, men du kan – med litt flaks – ende opp med 20.

Under free spins-spillet spinnes hjulene mens Hugo blir jaget av et tog. På hvert spinn kan han plukke med seg opptil 2 mynter og/eller opptil 2 wildposer og du trenger minst fire for å aktivere spesialfunksjonene som hører med.

– Fire eller flere mynter gir deg fire gevinstmultiplikatorer på brettet. Lander de på en gevinstkombinasjon blir gevinsten ganget med opptil 8.
– Fire eller flere wildposer gir deg fire wilds på tilfeldige plasser.

Vi var ikke så veldig heldige med multiplikatorene siden de gjerne kom på spillerunder uten gevinstkombinasjoner. Wildposene hjalp oss en god del og når de ble utdelt samtidig ble det enda mer interessant.

Beaver Cleaver: I slutten av hver free spins-runde blir du møtt av beveren som står og blokkerer veien. Noen ganger er han snill og åpner sporet for deg sånn at du kan fortsette og når det skjer får du fem ekstra free spins. Fortsetter han å være gavmild kan du få et sett med fem free spins til, mens en eventuell tredje gang sender deg inn til Scull Cavern med gevinsten du vant i free spins-spillet. Du vil dessuten bli belønnet med 3 liv for å ha gått den lange veien!

Hugo 2 free spins spill

Hugo 2 gevinster, utbetalinger og jackpoter

Hugo 2 er en meget volatil spilleautomat med en RTP på 96,53%. Det vil med andre ord gå en stund mellom hver storgevinst og vi spant bare frem noen få. Ingen av dem var imponerende nok til å juble over, men ifølge spillinfoen kan man vinne opptil 5000x innsatsen her. Med litt ekstra flask på lager kan det hende du kommer nærmere enn det vi gjorde.

Avslutningsvis

Det var overraskende enkelt å trigge både bonuspillet og free spins-spillet, men det ble ingen sjokkerende resulateter. Det meste vi klarte var litt over 100x innsatsen, og den fikk vi da vi sendte Hugo til bonusspillet via gratisspinn. Det er som sagt mulig å vinne mye mer og selv om vi ikke lykkes plukke med oss noe stort håper vi at du gir det en sjanse likevel.

Trenger du tips om andre volatile spill? Her har du tre av våre favoritter:

Play’n go spill

Klikk på knappen under for å se alle Play’n Go-spillene vi har omtalt hos Spillboden. Mange inneholder demoversjoner sånn at du kan teste spillet gratis!