Hugo
67
Vurdering
x
Maksimum gevinst
96%
RTP

Hugo

Spillutvikler: Play'n GO
Hugo er en klassiks spilleautomat av Play'n GO med dette velkjente sjarmtrollet!

Hugo tar deg med på en spennende reise der du har sjansen til å vinne store gevinster.

Spill gratis hos
spillboden.com Eller

Hugo anmeldelse

Et veldig gjenkjennelig troll kommer snart til våre favoritt nettcasino! Du behøver ikke være kjent med skandinaviske eventyr for å kjenne igjen hovedkarakteren i Play’n Gos nyeste spilleautomat, for han ser prikk lik ut våre ekte norske troll.

Play’n GO siste satsning er en 5-hjuls videoautomat hvor det gjelder å følge Hugo på hans reiser for å grave verdens mest ettertraktede skatt, og samtidig redde Hugos elskede kone Hugoline fra alt det onde et søtt lite troll kan møte på i den store stygge verden.

Grafikken og lydsporet er så betagende at vi tipper at alle barn mellom 18 og 100 år vil elske denne videoautomaten!

Hugo bonus

Hugo er et lite troll på jakt etter store skatter og du kan aktivere opptil 10 gevinstlinjer mens du spinner ham videre.

Spillet inneholder selvfølgelig et Wild symbol erstatter allem andre hjul symbol (unntatt Scatter og bonussymboler), selveste Hugo, et Scatter symbol som representeres av den onde heksen Afskylia, og vårt favoritt symbol som er Skattkisten som aktiverer bonusrunden.

Skattekiste Scatter symbolene vises på hjul 1, 3 og 5 og utløser bonusspillet hvor du bør velge blant ulike dører i en gullgruve. Målet er å nå skattkammer ubemerket, og finne den største skatten av alle ved å velge den riktige skattkisten. Bak hver dør finner du mynter, og har du hellet med deg og finner den store skatten vinner du en hel bunke med mynter!

Om du åpner feil dør og støter på Don Croco avsluttes bonusspillet og du tar med deg dine bonus gevinster og fortsetter i hovedspillet.

Hugo free spins

Tre eller flere Scatter symboler (den onde heksen Afskylia) på hjulene vil utløse free spins runden. Under free spins runden kan et ekstra scatter symbol (Hugoline) vises på alle hjulene. Du får muligheten til å velge ulike free spins runder, enten en med 5 free spins hvor hvert ekstra Scatter symbol som vises betaler 3x den totale innsatsen, eller en med 10 free spins hvor hvert ekstra

scatter symbol som vises betaler 2x den totale innsatsen, og til slutt en med 15 free spins hvor hvert ekstra Scatter symbol som vises betaler 1x den totale innsatsen.