House of Doom
85
Vurdering
x2500
Maksimum gevinst
96%
RTP

House of Doom

Spillutvikler: Play'n GO

Skru opp lyden når du spiller House of Doom for denne Heavy Metal-automaten brøler av sinne, smerte og ødeleggelse på…

Spill gratis hos
spillboden.com Eller

House of Doom anmeldelse

Skru opp lyden når du spiller House of Doom for denne Heavy Metal-automaten brøler av sinne, smerte og ødeleggelse på hvert eneste spinn. Temaet er helt klart for de spesielt interesserte, men dersom bakgrunnsmusikken ikke faller i smak, kan du alltids slå av lyden og bare nyte bonusfunksjonene i stedet …

Hvor kan jeg spille House of Doom?

Om House of Doom

Teknisk informasjon

Spillutvikler: Play’n Go
Antall hjul/rader: 5 / 3
Antall innsatslinjer: 10
Min/Maks innsats: 1kr – 1000kr
RTP: 96,11%
Volatilitet: 7 av 10
Plattformer: PC, mobil og nettbrett
Jackpot: Nei
Spesialfunksjoner: bonusspill, fremhevede hjul, utvidende wild og free spins

House of Doom bonus og spesialfunksjoner

Fremhevede hjul

I hovedspillet vil ett tilfeldig hjul markeres med en gullramme og en røk bakgrunn. Får du et wildsymbol på det fremhevede hjulet vil det utvide seg til å dekke tre rader!

Bonusspillet

Tre hodeskaller sender deg til bonusspillet hvor du blir tildelt 15 hodeskaller. Disse inneholder enten en multiplikator (som ganges med innsatsen din), eller et House of Doom-symbol.

Hver gang du finner et 1x-, 2x- eller 3x-symbol får du fortsette å velge blant hodeskallene. Finner du derimot et 5x-, 20x- eller House of Doom-symbol er bonusspillet over.

House of Doom bonusspill

House of Doom free spins

Tre house of doom-scattere gir deg 10 gratisspinn som i denne spilleautomaten heter Doom Spins. Forskjellene på hovedspillet og gratisspillet er som følger:

Fremhevede hjul

På hvert gratisspinn får du mellom 2 og 5 fremhevede hjul istedenfor bare 1.

Ekstra wild og ekstra gratisspinn

House of Doom-symbolet oppfører seg som et ekstra wild under hele gratisøkten. Får du tre eller flere av dem på samme spillerunde, får du 1 ekstra gratisspinn for hvert house of doom-symbol. Få du en slik wild på et fremhevet hjul vil du altså få 3 ekstra runder siden det utvider seg.

House of Doom free spins

House of Doom spilleopplevelsen og gevinster

Vi skal ærlig innrømme at vi ikke er Heavy Metal-sjangerens største fans, men om denne musikken taler til deg, syns vi du skal prøve dette spillet. Lyden og grafikken skaper en mørkere stemning som vi moret oss med i begynnelsen. Men til slutt endte vi altså opp med å slå av lyden, slik at vi kunne konsentrere oss som funksjonene.

Det er ingen flust av funksjoner kanskje, men de som fins er solide nok til å holde spenningen oppe på et høyt nivå. Hverken bonusspillet eller gratisspillet virket vanskelig å få, og det beste var da vi fikk bonusen 4 ganger på mindre enn 30 spinn. Det ble ingen elleville premier kanskje, men vi fikk små booster som holdt moroa gående en stund til.

Vi var ikke i nærheten av toppgevinsten på 2500x innsatsen, men hvem vet? Kanskje du lykkes bedre enn oss. Prøv det hos et av casinoene i denne omtalen i dag.

House of Doom storgevinst