Hot Nudge
86
Vurdering
x24131
Maksimum gevinst
96%
RTP

Hot Nudge

Spillutvikler: Nolimit City

Bli med til en retro-futuristisk dieselpunk-verden og møt den kongelige trioen bestående av Jack of Punk, Queen of Steam og…

Hot Nudge anmeldelse

Bli med til en retro-futuristisk dieselpunk-verden og møt den kongelige trioen bestående av Jack of Punk, Queen of Steam og King of Diesel. Sammen med en lekker wild, scattere og en nudge-funksjon kan de fort by på glohete gevinster!

Spill Hot Nudge her

Hot Nudge – Oppsett

Lanseringsdato: 26. juli 2018
Utvikler: NoLimit City
Hjul / Rader: 5 / 4
Linjer: 40
Min./Maks innsats: 2 kr – 1000 kr.
Toppgevinst: 2413 x innsatsen
RTP: 96,29%
Volatilitet: Høy
Funksjoner: Hot Wilds, Hot Nudge, Free Spins med Hot Scatter  

Hot Nudge spillevisning

Hot Nudge – Bonuser og spesialfunksjoner

Hot Wild

Hovedattraksjonen i Hot Nudge er et wildsymbol som alltid kommer stablet oppå hverandre slik at det kan dekke et helt hjul. Men for aller første gang (som vi har sett) lønner det seg faktisk ikke å få hele wildhjulet på en gang.

Får du deler av en wild på skjermen vil den nemlig flytte seg opp eller ned til den dekker hele hjulet. Hver plass den flytter seg øker deretter multiplikatoren din med 1. Får du for eksempel toppen av wildsymbolet på den nederste raden må den flytte seg opp tre plasser for å vise seg i sin helhet og det betyr at gevinstene dine ganges med 4 (1 + 3 plasser).

Spinner du derimot frem et helt wildhjul med det samme, skjer det altså ingenting annet enn at du får eventuelle gevinster utbetalt som vanlig. Legg også merke til at selve nudge-funksjonen bare aktiveres i de tilfellene hvor det produseres gevinst(er). I et tilfelle der et wildhjul ikke hjelper noe som helst, droppes animasjonen slik at en ikke kaster bort noe tid. Tommel opp til NoLimit City for det!

Hot Symbol Nudge

De tre karakterene kommer også stablet oppå hverandre og om du får to hele (og like så klart) på det første og andre hjulet trigges Hot Symbol Nudge-funksjonen. Det betyr at så lenge du får flere av disse symbolene på sammenhengende hjul vil alle nudges/flyttes slik at de dekker hjulene. Dette kan potensielt fylle hele skjermen med én og samme karakter!

Hot Nudge – Free Spins

3 scattere gir deg en gratisøkt bestående av 7 gratisspinn. Forskjellen på gratis spillet og hovedspillet er at wildsymbolet skal komme oftere. I tillegg vil hver eneste scatter gi deg ekstra gratisrunder.

Alle scattere du får beveger seg nedover til de er ute av skjermen og for hver rad de flytter seg får du ett ekstra gratisspinn.

Hot Nudge free spins

Hot Nudge – utbetalinger og jackpot

Hot Nudge er det mest volatile spillet i NoLimit Citys portefølje, så gjør deg klar for en del tørkeperioder. Det kan altså være lurt å ta med deg en litt større spillebalanse om du skal legge ut på denne reisen. Vi opplevde ganske store svingninger og noen få solide gevinster som trakk på smilebåndet. Når det er sagt så er toppgevinsten på “bare” 2413 ganger innsatsen. Det er en god del under deres Coins of Fortune som fikk en på 6015 ganger innsatsen.

Hot Nudge storgevinst

Avslutningsvis

Vi har stort sett vært ganske fornøyde med spillene til NoLimit City, men storkoste oss veldig på denne. Nudge-bonusene holdt moroa gående og gratisspillene ga god stemning. Vi syns så absolutt at du skal gi det et forsøk!