Hook’s Heroes
68
Vurdering
x
Maksimum gevinst
96%
RTP

Hook’s Heroes

Spillutvikler: NetEnt

Hook’s Heroes er en original NetEnt spilleautomat som lansertes på slutten av september. Den introduserer nye karakterer som som Herr…

Spill gratis hos
spillboden.com Eller

Hook’s Heroes anmeldelse

Hook’s Heroes er en original NetEnt spilleautomat som lansertes på slutten av september. Den introduserer nye karakterer som som Herr Narvesen gjetter kan oppnå samme berømmelse som karakterene Gonzo, Boom Brothers og Jack Hammer.

Han mener også at automaten er basert på legenden om Kaptein Hook som de fleste kjenner igjen fra Disneys adapteringer. Husk at historien er eldre enn tegnefilmene og har derfor mange ulike versjoner. Hvilken NetEnt har latt seg inspirere av eller om det er deres egen tolkning er vanskelig å si, men spillet virker veldig lovende og ekteparet gleder seg til å se hvordan det slår an hos norske spillere.

Spill Hook’s Heroes her

Spillopplevelsen

Hook’s Heroes har tre Free Spins funksjoner å velge mellom; Pirate, Mermaid og Fairy Feauture. Hvilken Feature du velger bestemmer hvor mange Free Spins du får og hvor mange Scatter symboler vises på hjulene, se eksempler på dette i videoen under.

Minste innsats: 2 kr

Maks innsats: 2000 kr

5 hjul, 3 rader, 20 gevinstlinjer