Ho Ho Tower
67
Vurdering
x3061
Maksimum gevinst
96%
RTP

Ho Ho Tower

Spillutvikler: Elk Studios

Kom i julestemning med Ho Ho Tower. Etter å ha blitt ønsket velkommen av Elk-karakterene får du hjulene fylt med…

Spill gratis hos
spillboden.com Eller

Ho Ho Tower anmeldelse

Kom i julestemning med Ho Ho Tower. Etter å ha blitt ønsket velkommen av Elk-karakterene får du hjulene fylt med juleknask og pengegaver. Hovedattraksjonen er lykkehjulene i toppen av tårnet og alle som lykkes komme seg dit er garantert å få en pengegevinst med seg hjem!

Hvor kan jeg spille Ho Ho Tower

Spill Ho Ho Tower gratis her

Om Ho Ho Tower

Teknisk informasjon

Spillutvikler: Elk Studios
Antall hjul/rader: 5 / 3
Antall innsatslinjer: 99 vinnermåter
Min/Maks innsats: 1 kr – 500 kr
RTP: 96,4%
Plattformer: PC, mobil og nettbrett
Jackpot: Nei
Spesialfunksjoner: mysterium-symbol, bonusspill med 3 lykkehjul  

Om du har spilt Hong Kong Tower av denne utvikleren før, kan Ho Ho Tower se ut som en julepyntet kopi. Du får alle de samme funksjonene, både i hovedspillet og i bonusspillet, mens forskjellene ligger i mattemodellen. Den er mindre volatil og har en lavere maksgevinst, men det betyr ikke at du ikke kan vinne flotte beløp. 

Ho Ho Tower spillevisning

Ho Ho Tower bonus og spesialfunksjoner

Se opp for det frosne Ho Ho Tower-symbolet. Når dette dukker opp kan det forvandle seg om til et annet symbol og hjelpe deg med å lage nye eller større gevinstkombinasjoner! Ho Ho Tower-symbolet kan også bli til blå bonussymboler.

Ho Ho Tower bonusspill

Hovedattraksjonen i dette spillet er plassert i toppen av bygningen, og kommer i form av tre bonushjul. Du trenger minst tre røde eller ett blått bonussymbol.

  • 3 røde bonussymboler = tilgang til bonusspillet
  • 4 røde bonussymboler = tilgang til bonusspillet med 1 ekstraliv
  • 5 røde bonussymboler = tilgang til bonusspillet med 2 ekstraliv
  • 1 blått bonussymbol teller som fem røde og gir deg altså 2 ekstraliv på lykkehjulene.

Bonusspillet består av 3 forskjellige lykkehjul som alle inneholder forskjellige pengegevinster. De største gevinstene venter på det tredje og siste hjulet, men for å komme deg hit må du treffe nøkkelsymbolene som sender deg videre. På det første hjulet fins det 2 nøkkelsymboler, på det andre fins det ett og på det siste er det bare pengegevinster.

Etter at hjulet har stoppet på en myntgevinst, markeres beløpet i grått. Det betyr at denne plassen er tom og om du treffer det på nytt vil du enten bruke opp et liv eller sendes ut av bonusspillet.

Ho Ho Tower bonusspill lykkehjul

Ho Ho Tower free spins

Denne spilleautomaten har ikke fått et eget free spins-spill. Sjekk vår free spins-side for ditt neste free spins-tilbud!

Ho Ho Tower gevinster, utbetalinger og jackpoter

Ho Ho Tower er som sagt mindre volatil enn forgjengeren sin, men ikke så mye at du kan forvente deg gevinster på annethvert spinn. Vi fikk spinne en god del mellom hvert bonusspill og fikk ikke engang se det blå bonussymbolet under vår spilleøkt. Maksgevinsten i dette julespillet er 306 150 mynter som med maksinnsats tilsvarer 153 075 euro!

Ho Ho Tower myntgevinst

Avslutningsvis

Det var ganske vanskelig å komme seg inn i bonusspillet – spesielt med ekstraliv – men vi koste oss i grunnspillet og nynnet til julemusikken mens vi ventet på bonussymbolene. Det er et godt spill for julesesongen, så velg blant casinoene over og se om du vinner en større pengegave nå! 

Spilleautomater for julesesongen!

  • Secret Santa av Microgaming
  • Secrets of Christmas av NetEnt
  • Merry Xmas av Play’n Go
  • Santa Paws av Microgaming
  • Taco Brothers saving Christmas av Elk Studios