Highlander
67
Vurdering
x3416
Maksimum gevinst
96%
RTP

Highlander

Spillutvikler: Microgaming

“I am Connor MacLeod of the Clan MacLeod. I was born in 1518 in the village of Glenfinnan on the…

Highlander anmeldelse

“I am Connor MacLeod of the Clan MacLeod. I was born in 1518 in the village of Glenfinnan on the shores of Loch Shiel. And I am immortal”.

Du husker vel Highlander? Den britisk-amerikanske actioneventyr- og fantasifilmen fra 1986 med Christopher Lambert, Sean Connery og Clancy Brown? Klarer du deg uten Sean Connery på skjermen kan du nå prøve spilleautomat-versjonen som nylig ble sluppet av Microgaming.

Hvor kan jeg spille Highlander

Spill Highlander gratis her

Om Highlander

Teknisk informasjon

Spillutvikler: Microgaming
Antall hjul/rader: 5 / 3
Antall innsatslinjer: 243 vinnermåter
Min/Maks innsats: 4 kr – 300 kr
RTP: 96,23%
Plattformer: PC, mobil og nettbrett
Jackpot: Nei
Spesialfunksjoner: wild, scatter og free spins med quickening wilds

Highlander har til sammen fått 12 symboler. 1 free spins-symbol, 1 scatter, 5 høytbetalende symboler og 5 lavtbetalende symboler (kortsymbolene 10-A). De har fjernet spillelinjene så du trenger bare matche 3 like symboler på sammenhengende hjul fra venstre til høyre for å få en gevinst.

Highlander spillevisning

Highlander bonus og spesialfunksjoner

I hovedspillet er det bare scattersymbolet du bør holde ekstra utkikk etter. Disse kan hjelpe deg til flotte beløp – og det på flere forskjellige måter!

Ekstra wilds: Får du to scattere på skjermen forvandles begge om til wildsymboler. Kryss fingrene for gode plasseringer og se myntene telles opp og bli til en storgevinst!

Scatter-gevinster: Scatteren er det mest verdifulle symbolet i denne spilleautomaten, for om du får fem av dem på skjermen får du umiddelbart 200x innsatsen i gevinst. Scatterens utbetalingstabell ser slik ut:

  • 3 scattere gir deg 1x innsatsen i gevinst.
  • 4 scattere gir deg 20x innsatsen i gevinst.
  • 5 scattere gir deg 200x innsatsen i gevinst.

Free spins-nøkkel: Scatterens tredje og siste oppgave er å sende deg inn i free spins-spillet. Du trenger minst 3 for å få 10 gratisrunder.

Highlander - ekstra wilds fra scatterne

Highlander free spins

Når det kommer til free spins har det ingenting å si om du får 3 eller 5 scattere. Du vil uansett få 10 gratis vinnersjanser med en spesialfunksjon kalt “Quickening Wilds”. Denne funksjonen dukker opp på tilfeldige free spins-runder og vil alltid bli bedre…

Altså, under gratisspillet vil du noen ganger oppleve at lynet slår ned på skjermen din og legger igjen wilds. Første gang dette skjer vil du få 1 wild. Andre gang vil du få 2, tredje gang vil du få 3 osv. Denne trigges ikke på hvert eneste spinn, men forhåpentligvis ofte nok til å se en ganske full skjerm med wilds mot slutten.

Highlander free spins gevinst

Highlander gevinster, utbetalinger og jackpoter

Under vår spilleøkt syns vi spilleautomaten var ganske så gavmild med scatterene sine, hvilket hjalp oss til større gevinster fordi vi fikk en del doble wilds opp. Det kjentes også ganske enkelt å komme seg inn i free spins-spillet, men resultatet derfra varierte veldig. Vi kunne spinne oss gjennom gratisrundene uten at quickening wilds dukket opp mer enn noen få ganger, hvilket resulterte i en samlet gevinst som ikke engang oversteg 20x innsatsen. Det meste vi fikk var 6 wilds på brettet og de ble plassert så dårlig at det ikke ga noen ting, men fra det gratisspillet fikk vi ca. 50x innsatsen – som er godkjent.

Avslutningsvis

Maksgevinsten i Highlander er 102 500 amerikanske dollar, som etter dagens kurs er 858 890,50 kr. For noen julegaver det hadde blitt på familien i år om den hadde ramlet inn. Men det krever både maksinnsats (300 kr) og maks flaks og vi hadde ingen av delene.

Filmmusikken i bakgrunnen ga god stemning, men ellers så syns vi kanskje at Microgaming kunne gjort litt mer. I oktober lanserte de en spilleautomat basert på Halloween-filmen fra 1978 og den syns vi de gjorde kjempebra. Dessverre er det sånn at vi ikke tror Highlander kommer til å havne på noens favorittlister, men om du er en fan av MacLeod-klanen burde du så absolutt ta en svipptur innom. 

Noen andre filmspill av Microgaming