Happy Holidays
68
Vurdering
x2933
Maksimum gevinst
96%
RTP

Happy Holidays

Spillutvikler: Microgaming

Happy Holidays er et julespill fra Microgaming. Fru Narvesen kaller det et julespill heller enn ”juleinspirert” eller” juletema” fordi Happy…

Happy Holidays anmeldelse

Happy Holidays er et julespill fra Microgaming. Fru Narvesen kaller det et julespill heller enn ”juleinspirert” eller” juletema” fordi Happy Holidays er et julespill ganske enkelt, verken mer eller mindre. Grafikken, lydsporet, hjulsymbolene og til og med spesialfunksjonene roper ”jul”, ”høytid”, ”god mat” og ”glede”! Med 243 gevinstlinjer, og hele 1024 under free spins runden byr dette spillet på mer enn bare julestemning, men la oss først diskutere førsteinntrykket.

Du kommer til et hus midt i et snødekket landskap hvor det virker som om enten julenissen bor, eller har kommet på besøk. Du kan se ei lita jente sitte på fanget hans, et nydelig pepperkakehus, snømenn og julekranser, og så mye mer vi forbinder med den følelsen ingen annen høytid kan måle seg med, dette spillet setter deg i stemning!

Dette er nok ikke et spill som frister året rundet, det er for spesifikt og tematisert rundt jul, så et par spinn i August hadde nok føltes merkelig, men Happy Holidays kommer helt sikkert til å være Fru Narvesens favoritt spill i desember.