Hanzo’s Dojo
86
Vurdering
x3000
Maksimum gevinst
96%
RTP

Hanzo’s Dojo

Spillutvikler: Yggdrasil

Hanzo’s Dojo er det ultimate treningsrommet for Japans beste krigere, men alle er velkommen inn – for en liten penge…

Hanzo’s Dojo anmeldelse

Hanzo’s Dojo er det ultimate treningsrommet for Japans beste krigere, men alle er velkommen inn – for en liten penge så klart. To forskjellige gratisspill, utvidende wildhjul og 3×3 symboler er blant våpnene du kan kalle på for å bevise at du er storgevinstene verdig!

Prøv deg i Hanzo’s Dojo gratis her

Spill Hanzo’s Dojo her

Hanzo’s Dojo – Oppsett

Lanseringsdato: 23. august 2018
Utvikler: Yggdrasil
Hjul / Rader: 5 / 3 + (3 / 1)
Linjer: 25
Min./Maks innsats: 1 kr -1250 kr.
Toppgevinst: 100 000 mynter
RTP: 96,1%
Volatilitet: Medium
Funksjoner: hanzo spinn, utvidende wild og free spins med 5 booster

Hanzo's Dojo spillevisning

Hanzo’s Dojo – Takraden (miniautomaten)

Rett under taket, finner du en ekstra rad som fungerer som en miniautomat. Den spinner for seg selv, men vil påvirke det som skjer på hovedbrettet under. Takraden inneholder fire forskjellige symboler, hvilket inkluderer én som ikke gjør noen verdens ting.

Hanzo symbolet

Fyller du takraden med tre Hanzo-symboler, eller en kombinasjon av Hanzo-symboler og Hanzo Wilds, blir du belønnet med en kort gratisøkt bestående av 3 gratisspinn (Hanzo Spinn). Før gratisøkten starter vil Hanzo forvandle seg om til et annet symbol og det utvalgte symbolet blir deretter et 3×3 symbol som låses fast til de tre midterste hjulene på hovedbrettet.

Hanzos spinn med kjempesymbol

Hanzo Wilds

En Hanzo Wild kan gjøre så mangt. Den kan som sagt hjelpe deg til Hanzo-spinn, men vil også spre seg til å dekke hjulet på hjulet plassert rett under slik at du får et wildhjul – og kanskje en gevinst der du ikke hadde en fra før.

Det skal litt til, men klarer du fylle takraden med 3 Hanzo Wilds venter det mest sannsynlig tre storgevinster i din nærmeste fremtid. Du får nemlig 3 Wild Hanzo Spinn som er det samme som Hanzo Spinn; forskjellen er at det låste kjempesymbolet i midten blir en wild!

Free Spins-symbolet

Takraden inneholder free spins-symboler som er bedre enn de du får på hovedbrettet. Hver av dem gir nemlig 4 free spins + 1 boost.

Hanzo’s Dojo – Free Spins

Denne spilleautomaten har fått to forskjellige gratisspill og da regnes Hanzo Spinn og Wild Hanzo Spinn som én. Det andre er et vanlig gratisspill som aktiveres ved hjelp av free spins-symboler.

Du trenger minst tre free spins-symboler på skjermen, hvilket betyr at alle teller med uansett om du får dem på takraden eller på hovedbrettet. Hvor mange gratisspinn du får kommer an på hvilke free spins-symboler og hvor mange free spins-symboler du får.

  • Hvert free spins-symbol på hovedbrettet gir deg 3 gratisspinn.
  • Hvert free spins-symbol på takraden gir deg 4 gratisspinn + 1 boost.

Under gratisspillet vil de tre midterste hjulene bare spinne frem 3×3 symboler, og sammen med boostene kan det bety et lass med lekre gevinster!

Gratisspill / free spins med kjempesymboler og boostere

Free Spins boostere

Under gratisspillet inneholder takraden bare free spins-symboler og det er disse du trenger for å aktivere spillets fem gratisspill-booster. Boostene du kan få er som følger:

Wildhjul
Det femte hjulet blir til et wildhjul for hele/resten av gratisøkten.

x2 Multiplikator
Alle gevinstene dine ganges med to.

3×3 Symbol Nudge
Kjempesymbolet flyttes opptil tre plasser opp eller ned for å lage den beste kombinasjonen.

Vinn begge veier
Får du wildhjulet sammen med denne er du garantert gevinster på resterende spinn fordi du har kjempesymbolet i midten.

+2 free spins
Kan fås flere ganger under gratisspillet.

Slik opplevde vi Hanzo’s Dojo

Vi har fått prøve demoversjonen og kan si som så: prøv det nå! Vi syns Yggdrasil har klart å legge frem enda et spennende eventyr fylt med mye snadder.

Det aller tøffeste blir å aktivere Wild Hanzo Spinn og alle boosterne innenfor én og samme free spins-bonus. Spillet lykkes likevel holde på interessen mens en lever i håpet.