Halloween Jack
67
Vurdering
x3000
Maksimum gevinst
96%
RTP

Halloween Jack

Spillutvikler: NetEnt

Velkommen inn til NetEnts mørke fantasihjørne. Halloween Jack forteller historien om en ung kvinne som oppdager et smykkeskrin med en…

Spill gratis hos
spillboden.com Eller

Halloween Jack anmeldelse

Velkommen inn til NetEnts mørke fantasihjørne. Halloween Jack forteller historien om en ung kvinne som oppdager et smykkeskrin med en forbannelse som tvinger henne til å gjøre unevnelige greier. I et forsøk på å kvitte seg med smykkeskrinet ender hun opp med å frigjøre smykkeskrinets ondskap og ting som burde ha beskyttet henne – slik som gresskarlampen – vender seg nå mot henne.

Prøv Halloween Jack gratis her

Spill Halloween Jack her

Halloween Jack – Oppsett

 • Lanseringsdato: 24. oktober 2018
 • Utvikler: NetEnt
 • Hjul / Rader: 5 / 3
 • Linjer: 20
 • Min./Maks innsats: 2 kr – 1000 kr
 • Toppgevinst: 3000 x innsatsen
 • RTP: 96,28%
 • Volatilitet: Lav – Medium
 • Bonusfunksjoner: wildmultiplikator (3x), vandrende wild med respin, free spins med Jack ́o ́lector innsamling

For denne omtalen stupte vi som vanlig inn i demospillet uten å sjekke noe på forhånd. Det gir oss muligheten til å se spillet med nye øyne og vi elsket umiddelbart den mørke stemningen Halloween Jack hadde å by på. Når det er sagt skulle det ikke ta lang tid før mistanken om at vi hadde prøvd det før våknet i oss.

Etter å ha sett på infoarket kan vi bekrefte at Halloween Jack er en kopi av Jack and the Beanstalk (JatB). Det har akkurat det samme oppsettet, den samme toppgevinsten, den samme RTP-en og volatiliteten. Den eneste forskjellen er at Halloween Jack inviterer deg inn til en mye, mye mørkere verden.

Halloween Jack spillevisning

Halloween Jack – Bonus og spesialfunksjoner

I hovedspillet er det om å gjøre å matche like symboler på spillets 20 gevinstlinjer, og du får en del hjelp av gresskarlampen (Jack-o’-Lantern) som er spillets vandrende multiplikatorwild. Når en slik havner på brettet vil det gi deg gratis respin og bevege seg én plass til venstre. Respinnene fortsetter til alle gresskarlampene har bevegd seg ut av skjermen.

Denne funksjonen gir deg en masse muligheter til å vinne helt gratis, og det beste er at alle gevinstene wildsymbolet er med på å lage multipliseres med 3.

Halloween Jack – Free Spins

3 eller flere smykkeskrin (scattere) hvor som helst på brettet gir deg 10 gratisspinn. Her inne er det om å gjøre å samle så mange lanterner som mulig på færrest antall spinn. Lanternene lyser nemlig opp gresskarene i treet til høyre og aktiverer flere wilds.

 • 3 lanterner aktiverer djevelhund-wilds som er stablet 2 i høyden.
 • 6 lanterner aktiverer Jack-o’-Lantern-wilds som er stablet 3 høyden.
 • 9 lanterner aktiverer Mannen med ljåen-wilds som er stablet 3 i høyden.

Du er vel omtrent garantert en gratisøkt på mer enn 10 runder siden alle wildsymbolene gir respin. Moroa kan også forlenges med 3 eller flere scattere som i gratisspillet vil gi deg 5 ekstraspinn.

Halloween Jack free spins

Halloween Jack – Gevinster og mer

JatB introduserte oss til vandrende wilds og er fortsatt høyt oppe på manges favorittlister. Flere vil nok synes det trist at NetEnt kommer med nok en kopi, men vi vil i dette tilfellet gi det en toppkarakter. Ganske enkelt fordi det spillet allerede er prøvd og godkjent gjennom JatB, og fordi NetEnt har gitt det en helt annen feeling med sitt mørke tema, dystre grafikk og stemningsfulle bakgrunnsmusikk.

Dere som ikke er kjent med JatB fra før skal vite at disse spillene er på den nedre halvdelen av variansmetret. Den kan gjerne besøkes med en bonus på kontoen og med en god dose flaks kan du sette tennene i en toppgevinst på 3000 ganger innsatsen. Det skal mye til, men JatB har i løpet av sine år betalt ut mange flotte beløp. Bare spør svensken som i begynnelsen av 2017 vant rett i underkant av 1 million kroner hos Vera & John. For å være mer nøyaktig punget eventyrspillet ut med 956 000 kr. Vinner du mer på Halloween Jack?  

Storgevinst i Halloween Jack