Halloween
85
Vurdering
x500
Maksimum gevinst
96%
RTP

Halloween

Spillutvikler: Microgaming

Det har gått 40 år siden Halloween kom ut og nå har Triple Edge Studios og Microgaming nylig lansert en…

Spill gratis hos
spillboden.com Eller

Halloween anmeldelse

Det har gått 40 år siden Halloween kom ut og nå har Triple Edge Studios og Microgaming nylig lansert en spilleautomat basert på filmen. I spilleautomaten får du et gjensyn med Laurie, Loomis, Annie og Lynda, mens Michael Myers holder seg i bakgrunnen. Spillet har ellers fått 50 linjer, vandrende hjul med jumboblokker og et lykkehjul med garanterte gevinster. Tør du bli og vente på de store beløpene?

Hvor kan jeg spille Halloween

Spill Halloween gratis her

Om Halloween

Teknisk informasjon

Spillutvikler: Triple Edge Studios (Microgaming)
Rader: 3-3-4-4-4, 3-4-4-4-3 eller 4-4-4-3-3
Antall innsatslinjer: 50
Min/Maks innsats: 5 kr – 2000 kr
RTP: 96,01%
Plattformer: PC, mobil og nettbrett
Jackpot: Nei
Spesialfunksjoner: Vandrende kjempeblokk, wild, Knask eller knep-bonushjul, multiplikator, free spins og boogeyman-bonusspill

Det første vi vil nevne er at spillet har fått vandrende hjul. I dette tilfellet er vandrende hjul tre sammensatte hjul som beveger seg frem og tilbake mellom tre forskjellige posisjoner. De vandrende hjulene har dessuten fått fire rader istedenfor tre. Det inneholder i tillegg jumboblokker som i sin helhet dekker 3×3 plasser.

Slik ser de tre oppsettene ut avhengig av hvor de vandrende hjulene befinner seg. 3-3-4-4-4, 3-4-4-4-3 og 4-4-4-3-3.

Halloween spillevisning

Spill Halloween gratis her

Halloween bonus og spesialfunksjoner

I tillegg til et vanlig wildsymbol er det bonussymbolet du bør se opp for i Halloween. Tre bonussymboler, hvor som helst på hjulene, gir deg nemlig tilgang til et trick or treat-hjul hvor du er garantert en godsak.

Halloween bonushjul

Myntgevinster

Lykkehjulet inneholder multiplikatorene 1x-10x og om du treffer en slik blir du tildelt en myntgevinst (multiplikator x innsats). Du vil nemlig kunne spinne frem til får enten boogeyman-bonusen eller free spins.

Boogeyman-bonusen

I bonusspillet får du opp 15 lønneblader som skjuler en gevinst, en kniv eller Mike Myers. Finner du Mike er det adjø og farvel – vi sees neste gang. Men finner Mike etter at du har funnet en kniv, slår du fra deg og får fortsette. Det endelige målet er å finne alle de 10 myntgevinstene som gjemmer seg.

Det beste med dette bonusspillet er bonusmultiplikatoren. Den starter på 1 og når du finner en gevinst legges den til beløpet du vant og øker deretter med 1. Slik fortsetter det frem til du blir sendt ut av bonusspillet. Finner du alle de 10 gevinstene blir du dessuten belønnet med en utgangsbeløp som tilsvarer 20x innsatsen.

Halloween free spins

Alle de andre karakterene på trick or treat-hjulet byr på 9 free spins der den aktiverende karakteren har hovedrollen. Det vil si at alle de andre karakterene fjernes fra hjulene.

Halloween gevinster, utbetalinger og jackpoter

Vi må ha hatt ekstra flaks i dag, for det ble overraskende mange storgevinster på oss. Flesteparten av dem kom fra free spins-spillene siden en bare har én karakter istedenfor fire. Boogeyman-bonusen var ikke like lett å lokke frem, men det er helt klart et artig klikk-og-velg spill. Vi elsker den økende multiplikatoren og at man faktisk kan få immunitet i tilfelle Mike Myers dukker opp.

I hovedspillet kunne det fort gå en del runder uten gevinster, så vær obs på det.

Halloween super scary storgevinst

Avslutningsvis

Er du lettskremt kan det være lurt å slå av lyden og høre på noe annet mens du spiller. Hvis ikke burde du så absolutt ha lyden på for det gir spillet rett stemning. Halloween er kanskje ikke et spill vi vil anbefale til nybegynnere, for det er ganske uvanlig med tanke på at det har bevegende hjul og slikt. Det er dessuten Vi vet ikke om vi vil anbefale dette spillet til nybegynnere; ikke fordi det er skummelt, men fordi det er ganske uvanlig med bevegende hjul og slikt.  Men dere andre burde helt klart ta turen innom ….

Andre Halloween-spill

  • Pumpkin Smash (Yggdrasil)
  • Halloween Fortune (Playtech)
  • Happy Halloween (Play’n Go)