Hall of Gods
94
Vurdering
x4314
Maksimum gevinst
97%
RTP

Hall of Gods

Spillutvikler: NetEnt

Denne spilleautomaten begynner kanskje å få noen grå hår, men du vil allikevel finne den på manges favorittlister. For opp…

Spill gratis hos
spillboden.com Eller

Hall of Gods anmeldelse

Denne spilleautomaten begynner kanskje å få noen grå hår, men du vil allikevel finne den på manges favorittlister. For opp igjennom årene har gudene i Hall of Gods latt spillere forsyne seg av deres formue. Disse spillerne har fått bruke Tors hammer til å denge løs til en av de progressive jackpotene har ramlet ut. De fleste har fått nok til å unne seg litt ekstra. Noen få er blitt mangemillionærer!

Møt gudene her

Hall of Gods – tema og oppsett

Hall of Gods handler om norrøn mytologi og i bakgrunnen hører man havet bruse og tordnet i det fjerne. En skal vel kanskje forestille seg at man er på et vikingskip på leting etter gull og annet godt. Fru Narvesen nyter både havet og tordnet, men lar seg faktisk irritere av lydeffektene. Hun mener de er skarpe og forstyrrende, så hun slår dem alltid av under spillets innstillinger. Skulle du føle det samme, anbefaler hun at du gjør som henne istedenfor å velge bort spillet helt.

Ellers har Hall of Gods fått 5 hjul, 3 rader og 20 innsatslinjer. Det fins 10 symboler: 5 symboler med høy verdi og 5 symboler med lav verdi. Det er naturligvis de norrøne gudene som betaler ut mest. Odin troner i toppen, etterfulgt av Tor, Freya, Loke og deretter Idun.

Hall of Gods wildsymbolet

Midgardsormen skal være så stor at den biter seg selv i halen. Da er det vel en yngre versjon som har fått oppgaven om å være spillets wildsymbol. Eller er det et helt annet sjømonster? Det viktigste er at wildsymbolet hjelper deg med å lage vinnerkombinasjoner. Det kan bare komme på det andre, tredje og fjerde hjulet, men vil til gjengjeld spre seg til å dekke hele hjulet det lander på.

Hall of Gods freespins

Hugin og Munin (Odins ravner) skal på gammelnordisk bety “Tanken” og “Minnet”. I Hall of Gods byr de på freespins.

  • 3 scattere gir 10 freespins
  • 4 scattere gir 15 freespins
  • 5 scattere gir 20 freespins

Du kan fylle på med freespins ved å samle flere scattere mens du spiller gratis. Alle freespins-gevinster blir forresten ganget med 3!

Hall of Gods jackpot

Mjølner (fra norrønt Mjǫlnir, “den som maler og knuser til støv”) og skjoldet kan bare dukke opp på det tredje, fjerde og siste hjulet. Tre av dem sender deg rett til bonusspillet hvor du får holde Tors hammer og gå berserk på 15 skjold. Under hvert skjold ligger det enten en myntverdi eller en jackpot. Bonusspillet avsluttes når du har funnet tre like myntverdier eller tre like jackpoter.

Alle de tre jackpotene i Hall of Gods er progressive og gjelder dessuten hele nettverket. Det sistnevnte betyr at alle innsatser bidrar til å gjøre dem større – uansett hvilket casino det spilles i. Her får du en oversikt over hvor mye av hver innsats som bidrar til potten:

1 % av innsatsen går til spillets MINI jackpot.
1 % av innsatsen går til spillets MIDI jackpot.
4,9 % av innsatsen går til spillets MEGA jackpot.

Hall of Gods på mobilen

Overraskende nok har ikke NetEnt laget en Touch-versjon / mobilversjon av denne jackpotautomaten. Men om du vil bli mangemillionær mens du er ute og farter fins det flere alternativer. Blant dem er spilleautomatene Mega Fortune, Mega Fortune Dreams, Empire Fortune og Mega Moolah!

Konklusjon

Fru Narvesen syns norrøn mytologi er ganske spennende og tar gjerne en spilleøkt på Hall of Gods som kveldskos. Men stripper man spillet for alle jackpotene, står man igjen med en ganske så vanlig spilleautomat. Heldigvis er gudene så gavmilde at Hall of Gods forblir en legende!