Gonzo’s Quest
92
Vurdering
x2500
Maksimum gevinst
96%
RTP

Gonzo’s Quest

Spillutvikler: NetEnt

Da Gonzo’s Quest kom på markedet var det mye “oooh” og “aaah” over spilleautomatens fallende blokker. Vi ble også introdusert…

Spill gratis hos
spillboden.com Eller

Gonzo’s Quest anmeldelse

Da Gonzo’s Quest kom på markedet var det mye “oooh” og “aaah” over spilleautomatens fallende blokker. Vi ble også introdusert til en ny avalanche-funksjon, som skulle vise seg å bli godt likt. Dette er uten tvil et av NetEnts største og mest populære spill, og fru Narvesen skjønner hvorfor. Hun er en stor fan av Gonzo og vender stadig tilbake for å hjelpe til i skattejakten.

Bli kjent med Gonzo her

Gonzo’s Quest – tema og oppsett

Introen viser året 1541. Spanske oppdagere er på skattejakt utenfor kysten av Peru, men Gonzo (basert på den historiske karakteren, Gonzalo Pizarro) har egne planer. Så han stjeler kartet og drar på egenhånd. Oppdraget ditt blir å hjelpe ham med å finne den legendariske byen El Dorado.

Eventyret foregår på 5 kolonner, 3 rader og 20 spillelinjer. På reisen får du fallende blokker istedenfor spinnende hjul, og selskap av Gonzo som gjerne tar seg en liten moonwalk over skjermen.

Gonzo's Quest spillevisning

Slik ser hovedspillet ut. Legg spesielt merke til multiplikator-stigen øverst i høyre hjørne!

Avalanche med økende multiplikator

Da Gonzo ankom casinoene, tok han med seg en helt ny avalanche-funksjon. Denne aktiveres etter hver gevinst og kan lede til lønnsomme vinnerrekker. Avalanche-funksjonen sørger nemlig for at alle blokker som er med i en gevinstkombinasjon eksploderer. Det gjør plass til nye blokker – og forhåpentligvis nye gevinster. Det beste med en slik vinnerrekke er at gevinstmultiplikatoren øker for hver sammenhengende gevinst. I grunnspillet ser det slik ut: x1, x2, x3 og x5. Den første gevinsten betales altså ut som normalt. Etterfølgende gevinster blir ganget med 2, 3 og så 5. Multiplikatoren går tilbake til x1 når vinnerrekken brytes.

Gonzo’s Quest Free Spins

Du må inn i free spins-bonusen (eller free falls-bonusen som det heter i denne spilleautomaten) for å finne de store gevinstene. For å komme deg dit trenger du tre free falls-symboler. Disse kan bare fås på det første, andre og tredje hjulet, men du kan faktisk få litt hjelp av spillets wildsymbol.

Gonzo's Quest free fall start

Her har vi fått tilgang til bonusspillet og Gonzo er på vei inn!

Bonusrunden består av 10 free falls, men du kan forlenge moroa ved å samle flere bonussymboler. Det eneste som skiller bonusrunden fra grunnspillet er at multiplikatorene er større. I free falls-bonusen vil alle førstegevinster tredobles! Multiplikatoren øker deretter fra x3 til x6, x9 og så x15. Bare tenk deg hvor deilig spillebalansen ser ut etter å ha vunnet gevinster som blir ganget med 15!

Gonzo's Quest vi starter med 10 free falls

Vi starter bonusrunden med 10 free falls. Det er mulig å få enda flere free falls ved å samle flere bonussymboler med eller uten wilds.

Gonzo’s Quest på mobilen

Med Gonzo’s Quest Touch kan du bli med på skattejakt uansett hvor du befinner deg. Alt du trenger er en mobil enhet med tilgang til internett. Den største forskjellen er at Gonzo er en stillestående karakter. Om det er bra eller dårlig er vel opp til hver enkelt. Fru Narvesen er veldig begeistret over den lille fyren, så hun foretrekker å spille på dataen. Hun kan samtidig forstå at noen syns det er distraherende og derfor velger å spille på mobilen eller nettbrettet.

Gonzo's Quest - super mega gevinst

Sånn kan det gå når lykken vil leke. 177 x pengene er ingen dum gevinst!

Gonzo’s Quest Virtual Reality

Visste du at NetEnt ønsker å introdusere verdens første Virtual Reality-spilleautomat? De mener at dagens teknologi er modent nok til å kunne støtte enkel VR-spilling, og har valgt å bruke Gonzo’s Quest som prøvekanin. De har allerede vist frem en prototype på den store iGaming-messen som var i London i februar 2017. Når denne versjonen blir tilgjengelig er fortsatt uvisst, men fru Narvesen gleder seg. Duppeditter er jo så morsomt…

Konklusjon

Spilleautomaten byr ikke på summer som snur livet på hodet. Den har ingen progressiv jackpot slik som Mega Fortune – men den kan punge ut med solide beløp! Et eksempel er den heldige nordmannen som vant 200 000 euro da han hjalp Gonzo hos Casumo. Det er ikke hverdagslig kost, men det viser at El Dorado ikke er en håpløs drøm.

Gonzo’s Quest er en spilleautomat som fortjener en plass på favorittlisten. Den er gjennomtenkt, byr på fantastisk underholdning og gode gevinster. Fru Narvesen mener dette er et spill for alle.