Golden Fish Tank
67
Vurdering
x3000
Maksimum gevinst
96%
RTP

Golden Fish Tank

Spillutvikler: Yggdrasil
Golden Fish Tank er en artig spilleautomat med fargerike fisker!

Bli med på en artig opplevelse med fargerike fisker når du spiller Golden Fish Tank av Yggdrasil.

Golden Fish Tank anmeldelse

Det er fullt mulig at Fru Narvesen har funnet sitt nye favorittspill i Yggdrasils Golden Fish Tank!

Husker du det lille plast spillet som var fylt med fargerike fisk, og hvor vi måtte pumpe luft inn i vannet for å få fiskene inn i sine kammer? Vel, det var veldig lenge siden så kanskje Fru Narvesen ikke husker akkurat hvordan man spilte dette spillet, men hun klarer ikke å riste av seg at Golden Fish Tank vekker barndomsminner for henne.

Kort fortalt har Golden Fish Tank det meste man krever av en super online spilleautomat; grafikken er klar som dagen, lydsporet morsomt uten å være irriterende, underholdende Free Spins runde, avanserte hjelpefunksjoner er på plass for de mer uerfarne, og det beste er de nusselige Hi-Def småfiskene som faller ned i vannet for å danne vinnerkombinasjoner.

Spilleopplevelsen

Finn Nemo! Nei da, vi tuller bare, men seriøst så får du følelsen av å befinne deg undervanns i et fargerikt og smakelig eventyr. Ja, smakelig, og da mener ikke Fru Narvesen at fiskene vekker appetitten hennes, det er de klassiske kortsymbolene som også i denne banditten fungerer som hjulsymboler. Takket være den fantastiske kvaliteten på grafikken og den levende fantasien til hoved-designeren, har Yggdrasil levert en online automat som er knivskarp med farge og lyseffekter som får noen av hjulsymbolene til å se ut som store glatte fruktdrops… Bare for dette burde du åpne spillet!

Selve spillopplevelsen er midt på treet, med gevinster som kommer titt og ofte og ikke er av det største slaget, men takket være effektene og den stadige saldo påfyllingen, og ikke minst takket være fraværet av irriterende bakgrunns lyder, er det veldig fornøyelig å tilbringe en ettermiddag under vann.

Golden Fish Tank hovedspillet

Gold Fish Tank free spins

I spillet Golden Fish Tank finner du selvsagt også en Free Spins runde som aktiveres ved at du får minst tre Free Spins hjulsymboler på en aktiv gevinstlinje, dette symbolet er selveste gullfisken sittende oppå et tre skilt hvor det står ”Free Spins”… du kan ikke gå glipp av det. I Free Spins runden får du, avhengig av antall Gullfisk symboler du oppnår, et bestemt antall free spins og valg av funksjoner.

Fru Narvesen fikk sin bonusrunde ved å ende opp med gullfisken på de tre første hjulene, og hun fikk 6 free spins og 3 funksjons-valg. Premien hennes ble en Stacked Wild, en Wild og 2 ekstra free spins. Hun startet da Free Spins runden med totalt 8 free spins og med de to ovenfor nevnte funksjonene aktivert.

Golden Fish Tank - aktivering av Free Spins Runden

Sannelig var ikke Free Spins runden enda mer moro enn selve hovedspillet! Musikken er akkurat det Fru N. trengte på en nitrist mandag, og fiskene svømmer rundt enda mer jovialt enn i hovedspillet. Gevinstene derimot levde ikke opp mot forventningene; når en bonusrunde er såpass ”vanskelig” å nå (Fru N. spinnet mer enn 40 ganger innen hun traff på 3 gullfisk-symboler) burde den betale ut en imponerende sum, og hennes hele bonusrunde betalte ut nesten det samme som et eneste spinn i hovedspillet.

Burde kanskje nevne at hun vant titt og ofte i hovedspillet, så da er kanskje Free Spins runden mer ment som en morsom funksjon heller enn en mulighet til å vinne stort, slik som i spill hvor gevinstene kommer sjeldnere i hovedspillet.

Golden Fish Tank free spins runden

Golden Fish Tank Golden Bet

Du har muligheten til å spille Golden Fish Tank med en spesial funksjon som heter Golden Bet. Det fungerer slik at om du treffer Free Spins Runden mens du har Golden Bet aktivert får du valgt en ekstra funksjon. Dette kan være forskjellen mellom en liten eller enorm Free Spins runde-gevinst. Du aktiverer og deaktiverer Golden Bet enkelt i selve spillet, og det vil koste deg 5 mynter/kreditter ekstra for hvert spinn.

Golden Fish Tank big win free spins runde

Med ett øyekast

Minste innsats: 2 kr

Maks innsats: 400 kr

5 hjul, 3 rader, 20 gevinstlinjer