Gold King
86
Vurdering
x5000
Maksimum gevinst
96%
RTP

Gold King

Spillutvikler: Play'n GO

Her har du en kongelig invitasjon til et spesielt skattekammer hvor du kan ransake hjulene for gullbarrer, gullkroner, gullamuletter og…

Gold King anmeldelse

Her har du en kongelig invitasjon til et spesielt skattekammer hvor du kan ransake hjulene for gullbarrer, gullkroner, gullamuletter og andre verdifulle symboler. Match verdisakene på spillets 20 gevinstlinjer for en kongelig toppgevinst på €500 000!

Hvor kan jeg spille Gold King?

Spill Gold King gratis her

Gold King spillinformasjon

Teknisk informasjon

Spillutvikler: Play’n Go
Antall hjul/rader: 5 / 3
Antall innsatslinjer: 20
Min/Maks innsats: 2 kr – 1000 kr
RTP: 96,52%
Volatilitet: Høy
Plattformer: PC, mobil og nettbrett
Jackpot: Nei
Spesialfunksjoner: ekspanderende symboler, super stacks, free spins, golden spin.

Tema

I denne spilleautomaten får du møte Play‘n Gos versjon av Kong Midas. I bakgrunnen ser vi over skattekammeret hans som er fylt til randen med gullmynter, og på hjulene spinnes det frem en rekke verdifulle gjenstander.

Spillevisning - Gold King av Play'n Go

Gold King bonus og spesialfunksjoner

Superstabler (super stacks): Før hver runde velges det ut ett symbol. Dette symbolet vil fylle 12 etterfølgende plasser på hvert hjul.

Golden Spin: I hovedspillet kan du på hvilket som helst spinn bli tildelt et gyllent spinn. På dette spinnet vil hjulene 1, 3 og 5 fylles med et tilfeldig supertstablet symbol.

Golden Spin i Gold King

Gold King free spins

Kong en selv har fått oppdraget om å være spillets scatter og deler ut 10 superspinn til spillere som spinner frem tre av symbolene hans på én og samme runde. 1, 2 eller 3 scattere inne i selve free spins-spillet gir henholdsvis 2, 4 og 10 ekstra gratisspinn – og det fins ingen maksgrense for hvor mange ekstraspinn en kan få.

Dette er hva du kan se frem til under gratisspillet:

  • Wildsymbolet (rosen) kommer stablet (6 eller 7 symbolet) på hvert hjul.
  • Alle høytbetalende symboler som er med i gevinstkombinasjon utvider seg til å dekke hele hjulet etter at eventuelle gevinster er blitt utbetalt.
  • På hvert superspinn vil ett lavtbetalende symbol velges ut for en superstabel på 8 og legges til alle hjulene.

Gold King gevinster, utbetalinger og jackpoter

Spillet ligger i den øvre halvdelen av volatilitetsmåleren og vi kan så absolutt bekrefte at vi opplevde større svingninger i vår spillebalanse da vi ga det et forsøk.

Vi fikk veldig mye smått fordi spillet betaler ut for bare to høytbetalende symboler, men det er snakk om småtterier som ikke overstiger innsatsbeløpet. Det er først når superspinnene produserer flere ekspanderende symboler eller når superstablene samarbeider at utbetalingene begynner å fete seg opp. Toppgevinsten er satt til €500 000 hvilket vi tror holder for de aller fleste!

Storgevinst vunnet i Gold King

Avslutningsvis

Alt i alt er Gold King et veldig enkelt spill med noen få funksjoner som er ganske rett frem. Nybegynnere bør være oppmerksom på at en får mye smått som ikke overstiger innsatsbeløpet, hvilket betyr at det gnager på spillebalansen. Vårt råd er å spille Gold King når man har litt ekstra å rutte med sånn at en kanskje holder ut til storgevinstene ramler inn.

De andre Play’n Go spillomtalene våre finner du her.