Giovanni’s Gems
64
Vurdering
x6667
Maksimum gevinst
94%
RTP

Giovanni’s Gems

Spillutvikler: BetSoft

“The 7×7 Grid in Giovanni’s Gems is an arrangement that is rather unique” sier Dan Cooper – Betsofts produktsjef. Det…

Giovanni’s Gems anmeldelse

“The 7×7 Grid in Giovanni’s Gems is an arrangement that is rather unique” sier Dan Cooper – Betsofts produktsjef. Det er helt klart ikke det eneste eller det første rutenettspillet som fins på markedet, men det er det første som har rullet av Betsofts samlebånd. Vi har blitt med inn i den magiske skogen for å møte Giovanni og har mye å fortelle dere der hjemme om opplevelsen.

Hvor kan jeg spille Giovanni’s Gems?

Giovanni's Gems spillevisning

Om Giovanni’s Gems

Teknisk informasjon
Spillutvikler: Betsoft
Antall hjul/rader: 7×7
Antall innsatslinjer: 5x like symboler i en klynge betaler gevinst
Min/Maks innsats: 6 kr / 1500 kr
RTP: 94,94%
Plattformer: PC, mobil og nettbrett
Jackpot: Nei
Spesialfunksjoner: scatter, free spins, diamant-scatter

I Betsofts første rutenett-spill slår vi følge med eventyreren Giovanni som har funnet en uberørt mine dypt inne i Valtara-skogen. Hans oppdrag er å lyse opp hele brettet slik at medreisende spillere kan prøve å matche minst fem like symboler i sammensatte klynger for å trekke ut gevinstene. Hver gang dette skjer vil klyngen forsvinne og gi plass til nye symboler som forhåpentligvis danner nye vinnerklynger.

Eventyret kan koste så lite som 6 kr og så mye som 1500 kr per runde, så her kan alle bli med.

Spill Giovanni’s Gems gratis her

Giovanni’s Gems bonus og spesialfunksjoner

Kullet kan virke som spillets minst verdifulle symbol, men når det havner vedsiden av en vinnerklynge vil en vakker diamant brytes frem og betale ut en premie uansett om den er satt sammen med andre diamanter eller ikke. Bare 1 av disse betaler ut 40% av innsatsen i gevinst, mens 25+ betaler ut 100x innsatsbeløpet. Det fins selvfølgelig spill som har en høyere maksgevinst for sitt beste symbol, men glem ikke kjedereaksjonene du kan få i Giovanni’s Gems.

Etter hver gevinstgivende runde vil du få muligheten til å prøve lykken i et kvitt eller dobbelt-spill. Her satser du halve eller hele gevinsten for muligheten til å doble beløpet. Vi pleier ærlig talt styre unna denne funksjonen som fins i så mange spill, men kan skjønne at enkelte der ute blir tiltrukket av muligheten til å doble opp. Det er snakk om å gjette om kortet som vises er rødt eller svart, så det er 50/50 sjanse for å lykkes.

Giovanni’s Gems free spins

Spilleautomaten har ikke fått et wildsymbol, men selve Giovanni oppfører seg som nøkkelet til gratisspillet og en scatter. Bare tre Giovanni-symboler hvor som helst på hjulene gir gevinst, men du trenger fem av ham for tilgang til gratisspillet.

5 scattere gir 7 gratisspinn
6 scattere gir 9 gratisspinn
7 scattere gir 11 gratisspinn
8 scattere gir 13 gratisspinn
9 scattere gir 15 gratisspinn
10 scattere gir 17 gratisspinn
11 scattere gir 20 gratisspinn
12 scattere gir 25 gratisspinn
13 scattere gir 30 gratisspinn
14-24 scattere gir 35 gratisspinn
25+ scattere gir 50 gratisspinn

Den eneste forskjellen mellom hovedspillet og gratisspillet er at diamantene ikke må trekkes fra kullet med sideliggende gevinster siden de kommer i sin sanne form.

Giovanni's Gems free spins-spill

Giovanni’s Gems gevinster, utbetalinger og jackpot

Spenningen i spill som Giovanni’s Gems ligger i de lange kjedereaksjonene. En skuffende gevinst kan fort bli til et lekkert beløp de gangene en har hellet med seg og etterfølgende symboler lander på gevinstgivende plasser. I vår spilleøkt syns håvet vi inn en del gode beløp, men støtte også på tapsrekker som kunne vare i 5-10 spinn.

Toppgevinsten skal være på over 100 000 mynter og vi var langt, langt, langt unna! Likevel er vi ganske fornøyd med utbetalingene.

Giovanni's Gems storgevinst

Avslutningsvis

Vi syns Giovanni’s Gems er et godt tillegg til rutenett-spillene som allerede fins på markedet og mener Betsoft har lykkes bra. Det eneste vi savner (hvilket ikke bare gjelder dette Betsoft-spillet) er muligheten til å spille med kreditter istedenfor mynter. Mynter gjør ikke mattestykket vanskelig, men vi syns likevel det å spille med kreditter gir en bedre oversikt over hva vi legger, vinner og taper.

Vil du prøve andre spill med samme oppsett. Da bør du sjekke ut disse spillene:

Viking Runecraft, Gemix og Moon Princess av Play’n Go eller EmojiPlanet av NetEnt.