Gem Rocks
86
Vurdering
x9000
Maksimum gevinst
96%
RTP

Gem Rocks

Spillutvikler: Yggdrasil

Bakken vibrerer når den vennlige stammen bestående av steinkjemper bestemmer seg for at det er tid å servere gevinster i…

Gem Rocks anmeldelse

Bakken vibrerer når den vennlige stammen bestående av steinkjemper bestemmer seg for at det er tid å servere gevinster i Yggdrasils februar-lansering. Vi har tatt en titt på Gem Rocks og kan allerede nå fortelle at det er noe å glede seg til.

Hvor kan jeg spille Gem rocks

Spill Gem Rocks gratis her

Om Gem rocks

Teknisk informasjon

Spillutvikler: Yggdrasil
Antall hjul/rader: 6 / 4
Antall innsatslinjer: 4096 vinnermåter
Min/Maks innsats: 1 kr – 500 kr
RTP: 96,2%
Plattformer: PC, mobil og nettbrett
Jackpot: Nei
Spesialfunksjoner: kjempesymboler, drop down-gevinster, gem rock-funksjon med garanterte gevinster.

Gem Rocks har fått 6 hjul og 4 rader, hvilket gir plass til 4096 vinnermåter. Du trenger med andre ord bare samle like symboler på sammenhengende hjul fra venstre til høyre for å plukke med deg en gevinst. Vinnersymbolene vil alltid eksplodere og gjøre plass til nye sånn at du kan vinne opptil flere ganger på én og samme innsats. Når vinnerreken er blitt lang nok får du dessuten møte på steinkjempene som alle byr på garanterte gevinster!

Gem Rocks spillevisning

Gem rocks bonus og spesialfunksjoner

Gem Rocks har ingen wild, free spins-bonus, et separate bonusspill eller en scatter. Du kan derimot få kjempesymboler som dekker en større del av brettet, men hovedoppgaven blir å gjøre vinnerrekkene så lange som mulig!

Til venstre for spillebrettet fins det et gevinstmeter med bokser som lyser opp hver gang du vinner. Sammenhengende gevinster lar deg klatre oppover, mens et tap slukker alle lysene slik at du må begynne på nytt. Hele metret er bygd opp slik:

2 bokser – 2×2 -3 bokser – 3×3 – 4 bokser – 4×4. Som du ser vil du etter din 2., 5. og 9. gevinst få noe helt spesielt. Du får nemlig besøk av steinkjempene!

Slik fungerer det: Etter din andre gevinst vil den første steinkjempen ramle inn på skjermen og legge seg på brettet som et 2×2-vinnersymboler.

Siden kjempene alltid gir en pengepremie, vil den neste boksen i gevinstmetret lyse opp. Det vanskeligste er å komme seg helt til topps for å møte 4×4-kjempen, men den som venter på noe godt skal visst ikke vente forgjeves!Gem Rocks kjempesymbol

 

Gem Rock 4x4 symbol

Gem rocks free spins

Gem Rocks har ikke fått et eget free spins-spill.  

Gem rocks gevinster, utbetalinger og jackpoter

Det er bare ett symbol i Gem Rocks som skiller seg fra de andre ved å ha en større toppgevinst for 6 like og det er stjernen. 6 stjerner på sammenhengende hjul gir nemlig 200 mynter, mens neste symbol (månen) bare gir 35 mynter.

Dette ser kanskje litt trist ut, men du skal vite at det hoper seg opp – mye takket være kjempesymbolene. Flere like på ett hjul multipliserer nemlig gevinsten!

La oss bruke stjernene som et eksempel:

3 stjerner = 20 mynter
4 stjerner = 40 mynter
5 stjerner = 60 mynter
6 stjerner = 200 mynter

  • 1 stjerne på hjul 1, 2 og 3 gir altså 20 mynter i gevinst.
  • 3 stjerner på hjul 1, 2 og 3 gir 3 x 3 x 3 x 20 = 540 mynter.

Utbetalingstabellen alene er ikke så imponerende. Regner man på det blir det likevel bra om man får inn gode gevinstkombinasjoner. De største beløpene vi hentet fra vår spilleøkt oversteg 800 x innsatsen og vi spilte med en rundeinnsats på 10 kr. Akkurat nå kjennes det litt bittert at vi spilte på demoversjonen faktisk. Vi får bare håpe vi er like heldige når vi prøver det med ekte penger!

Gem Rocks superstor gevinst

Konklusjon

Det er ikke et spill med et lass av funksjoner. Om det er det du er ute etter kan du sjekke Super Heroes av Yggdrasil eller Snow Wild and the 7 Features av Red Tiger. Til tross for at det ikke har free spins og alt det der, syns vi ikke Gem Rocks savner noe. Vi storkoste oss under hele spilleøkten og ble veldig begeistret hver gang en steinkjempe titten innom. 

Yggdrasil spill

Vi har fulgt Yggdrasil fra start og under finner du hele listen med alle Yggdrasil-spillene vi har omtalt. Mange av dem inkluderer en demoversjon slik at du kan prøve spillet gratis!