Game of Thrones
65
Vurdering
x8067
Maksimum gevinst
95%
RTP

Game of Thrones

Spillutvikler: Microgaming

Fru Narvesen har ikke sett den populære HBO-serien selv (fy og skam), men har naturligvis fått med seg alt levenet…

Game of Thrones anmeldelse

Fru Narvesen har ikke sett den populære HBO-serien selv (fy og skam), men har naturligvis fått med seg alt levenet rundt det. Nå har hun endelig satt seg ned for å ta en titt på spilleautomaten som kom med det største utropstegnet i 2014 (med litt hjelp fra noen av oss).

Microgaming var spilleverandøren som fikk æren av å forvandle en av verdens dyreste tv-serier til en spilleautomat. Ved lansering sa Roger Raatgever, Administrerende Direktør før Microgaming: “We revealed our licensing agreement for the Game of Thrones series in February, and anticipation for the game’s launch has been building ever since. Such is the power of the Game of Thrones brand! With the game going live today to both Microgaming and Quickfire operators, online and on mobile, players can now enter the fantastical world of Game of Thrones with our new online slot! It’s an exciting day for us all!”

Om du har hørt nok og vil til Westeros med det samme, finner du spillet hos våre samarbeidspartnere.

Spill Game of Thrones her

Game of Thrones Spillinformasjon

Hjul / Rader: 5 / 3
Antall innsatslinjer: 15 / 243
Laveste innsats: €0,15 / €0,30
Høyeste innsats: €15 / €6
Høyeste gevinst: 75 000 mynter / 121 000 mynter

Det første du skal vite er at spilleautomaten kommer i to forskjellige versjoner. Du kan velge den mer tradisjonelle versjonen som kommer med 15 spillelinjer, eller den mer moderne versjonen med 243 måter å vinne på. Begge har de samme symbolene og de samme funksjonene; den eneste forskjellen er innsatsmulighetene og maksgevinsten:

  • Game of Thornes med 15 innsatslinjer: Minsteinnsatsen er €0,15 og maksinnsatsen er €15. Høyeste gevinst: 75 000 mynter
  • Game of Thrones med 243 gevinstmuligheter: Minsteinnsats er €0,30 og maksinnsatsen er €6. Høyeste gevinst: 121 000 mynter.

Du kan se frem til en enestående opplevelse, uansett hvilken versjon du velger. Bare det at seriens introlåt purrer i bakgrunnen er nok til at Spillbodens Game of Thrones fans vil spille videre.

Game of Thrones Online Slot scatter info

Game of Thrones spesialfunksjoner

Listen over spillfunksjoner er ikke lang, men hei – kvalitet over kvantitet, ikke sant?

Man kan få en spennende freespins-bonus (mer om det under) og et herlig wildsymbol som erstatter alle andre symboler unntatt scatteren. Ekstra interessant er det kanskje at wildsymbolene kommer stablet oppå hverandre og på denne måten øker vinnersjansene en god del. Til slutt nevner vi gamble-funksjonen som i denne spilleautomaten er et kron og mynt-spill. Dette bonusspillet blir tilgjengelig etter hver gevinst og gir deg muligheten til å doble pengene du nettopp vant – om du tør!

Game of Thrones Online Slot storgevinst

Game of Thrones freespins

Den store jerntronen som kong Eddard Stark satte seg ned i når han trengte det i sesong 1 er spillets scatter. Du trenger minst tre av dem for å komme deg inn i spillets freespins-bonus.

Freespins-bonusen starter med en introskjerm hvor du kan velge mellom fire forskjellige oppsett. De som vil ha en høyere multiplikator får ofre noen av gratissjansene. Mens de som vil ha flere vinnersjanser får regne med mindre gevinstbeløp.

De fire oppsettene er døpt etter de fire familiene som Game of Thrones handler om:

Targaryen freespins: Gir deg 18 freespins og en multiplikator på 2.
6 Targaryen-symboler kommer stablet oppå hverandre.

Stark freespins: Gir deg 14 freespins med en multiplikator på 3.
5 Stark-symboler kommer stablet oppå hverandre.

Lannister freespins: Gir deg 10 freespins med en multiplikator på 4.
4 Lannister-symboler kommer stablet oppå hverandre.

Baratheon freespins: Gir deg 8 freespins med en multiplikator på 5.
3 Lannister-symboler kommer stablet oppå hverandre.

Game of Thrones Online Slot free spins introskjerm

Game of Thrones bonus

Det året spillet ble lansert kunne en svømme i spennende kampanjer som hadde spillet i fokuks. Slik er det ikke nå lenger, men Game of Thrones dukker fortsatt opp i ny og ne. I skrivende stund har NorgesSpill en ”Sats og vinn”-kampanje hvor man kan vinne en del av 25 000 kr. Kampanjen gjelder på fire forskjellige spill, og GoT er en av dem.

Ellers kan du alltids forlenge moroa med ekstrapengene du får fra en velkomstbonus eller en innskuddsbonus. Vi vil nok en gang nevne NorgesSpill da de ikke har omsetningskrav på gevinstene du vinner med bonuspenger!

Game of Thrones på mobilen

Begge versjonene er tilgjengelig på mobile enheter. Fru Narvesen syns det fungerer like bra på de små skjermene. På første forsøk skjedde det et eller annet med lyden så hun fikk starte det om igjen. På andre forsøk fungerte det som det skulle.

Game of Thrones konklusjon

Under spilleøkten var vi enige om at det hadde vært fint å se noen av karakterene i spillet, men med tanke på hvordan serien har tatt knekken på den ene etter den andre var det kanskje smart av Microgaming å la være. For fru Narvesens del var denne ”mangelen” faktisk ganske positiv. På denne måten slapp hun å føle at hun kom til festen uten å kjenne noen. Hun mener spillet passer de fleste – uansett om de er lojale GoT-fans eller ikke!