Full Moon Romance
67
Vurdering
x1005
Maksimum gevinst
96%
RTP

Full Moon Romance

Spillutvikler: Thunderkick

Etter suksessen Thunderkick hadde med Flame Busters (som nå topper manges favoritter for retrospill) legger denne utvikleren frem et spill som…

Spill gratis hos
spillboden.com Eller

Full Moon Romance anmeldelse

Etter suksessen Thunderkick hadde med Flame Busters (som nå topper manges favoritter for retrospill) legger denne utvikleren frem et spill som heter Full Moon Romance. I denne sender de spillere tilbake til 50-tallet hvor de får være det tredje hjulet på Jack og Rosies date. De er på en god gammeldags drive-in kino for å se skrekkfilmen ”Puppy Love”. Og mens Rosie klamrer seg til Jack kan du vinne skremmende gode gevinster!

Hvor kan jeg spille Full Moon Romance?

Om Full Moon Romance

Teknisk informasjon

Spillutvikler: Thunderkick
Antall hjul/rader: 5 / 3
Antall innsatslinjer: 15
Min/Maks innsats: €0,10 – €100
RTP: 96,1%
Plattformer: PC, mobil og nettbrett
Jackpot: Nei
Spesialfunksjoner: stablet symbol som kloner seg, free spins, wild

Full Moon Romance spillevisning

BILDE: Her har Rosie spredt seg til det fjerde hjulet, men vi var ikke så heldige med resultatene på det andre og tredje. 

Full Moon Romance bonus og spesialfunksjoner

Full Moon Romance har bare fått noen få funksjoner som kan hjelpe deg med å vinne mer og det første er en helt vanlig wild. Denne erstatter andre symboler unntatt scatteren for å hjelpe deg med å lage vinnerkombinasjoner.

Jack og Rosie står for den andre. Det er begge symboler som strekker seg over tre rader, så om du lander rett kan du dekke et helt hjul. Skulle dette skje på det første hjulet vil symbolet klone seg til et av de andre hjulene. Er du ekstra heldig kloner det seg fire ganger slik at hele skjermen fylles!

Sjansene for at dette skjer er enda større i freespins-spillet, så følg med nedover …

Full Moon Romance free spins

3x fullmåner = 10 freespins
4x fullmåner = 15 freespins
5x fullmåner = 20 freespins

Tre eller flere fullmåne-scattere starter skrekkfilmen “Puppy Love”. Hovedrollene er to varulver som oppfører seg på samme måte som Jack og Rosie-symbolene gjør i hovedspillet. Forskjellen er at de regnes som ett symbol.

La oss si den kvinnelige varulven dekker det første hjulet og kloner seg til det tredje og fjerde. Lander du den mannlige varulven på det andre hjulet vil du altså få en gevinst. I hovedspillet kan ikke Jack og Rosie hjelpe deg på denne måten.

Vi lykkes aldri få mer enn 10 freespins om gangen, men det holdt til noen få gode utbetalinger.

Full Moon Romance freespins visning

Full Moon Romance gevinster, utbetalinger og jackpot

Spilleautomaten har bare 15 innsatslinjer, men i Full Moon Romance betyr ikke det lange mellomrom mellom utbetalingene. En får nemlig mye hjelp gjennom at symbolene er stablet oppå hverandre. Spillet er av medium varians så du får ikke gevinster på annethvert spinn, men vi syntes det spyttet ut greie beløp med mellomrom som ikke kjentes på nervene.

Det er inne i freespins-spillet spenningen er på sitt beste, og det er også der vi hentet hjem de største beløpene. Spilleautomaten har en toppgevinst på 225x innsatsen – hvilket er langt unna de største på markedet. På den andre siden virker ikke toppgevinsten helt umulig å oppnå!

Full Moon Romance mega gevinst

BILDE: Det ble ingen toppgevinst, men 77x innsatsen på ett enkelt spinn er ikke så dumt det heller. 

Konklusjon / Avslutningsvis

Spill med 15 linjer byr gjerne på leie tørkeperioder, men vi støtte ikke på noen av disse i Full Moon Romance – iallfall ikke av den typen som svir i lommeboka. Det er et lekkert spill av den samme gode kvaliteten som vi er blitt vandt til av Thunderkick, og vi syns du så absolutt bør gi det et forsøk.

Dersom det ikke faller i smak kan du prøve en av spillene på listen under. De følger ikke samme tema, men har alle 15 eller færre linjer.

Book of Dead – 10 linjer (Play’n Go)
Eye of the Kraken – 8 linjer (Play’n Go)
Dead or Alive – 9 linjer (NetEnt)
Drive Multiplayer Mayhem – 15 linjer (NetEnt)
Break da Bank – 5 linjer (Microgaming)
Jackpot Jester 50 000 – 5 linjer (NextGen)