Fu Er Dai
66
Vurdering
x5000
Maksimum gevinst
96%
RTP

Fu Er Dai

Spillutvikler: Play'n GO

Nouveau riche er fransk og betyr ny-rik; altså en som er blitt rik i en fei og brukes på en…

Spill gratis hos
spillboden.com Eller

Fu Er Dai anmeldelse

Nouveau riche er fransk og betyr ny-rik; altså en som er blitt rik i en fei og brukes på en nedsettende måte. Derfor er det litt merkelig at Play’n Go har valgt å kalle dette spillet for Fu Er Dai, som er et nedsettende kallenavn på barna til de ny-rike i Kina. Spillet har uansett fått et lekker design, 5 hjul, 3 rader og 10 gevinstlinjer. En vil også få møte tre flotte damer som kan by på opptil 20 free spins med garanterte gevinster!

Hvor kan jeg spille Fu Er Dai

Spill Fu Er Dai gratis

Om Fu er Dai

Teknisk informasjon

Spillutvikler: Play´N Go
Antall hjul/rader: 5 / 3
Antall innsatslinjer: 10
Min/Maks innsats: 1 kr – 1000 kr
RTP: 96,50%
Plattformer: PC, mobil og nettbrett
Jackpot: Nei
Spesialfunksjoner: utvidende wilds, respinn, win spin (free spins)

Bare en kort måned etter at den svenske utvikleren ga oss en smak av Kina i Prosperity Palace, sender de oss tilbake i Fu Er Dai. Det handler fortsatt om rikdommer, men i det seneste tillegget er det snakk om overdådig luksus. Her skal du spinne frem gullbelagte mobiltelefoner, dyrebare klokker, en kar som troligvis får alt han vil ha av mamma og pappa, samt bilnøkler. Du trenger heldigvis ikke være en Fuerdai for å spille siden Play’n Go tillater rundeinnsatser på bare 1 kr.

Fu Er Dai spillevisning

Fu Er Dai bonus og spesialfunksjoner

Veien til storgevinstene i denne spilleautomaten går via dragejokeren som bare kan dukke opp på det andre, tredje og fjerde hjulet. Når du lander en slik drage vil den forvandles om til en dame som vil dekke hele hjulet. Etter å ha betalt ut eventuelle gevinster, får du et gratis respinn mens wildhjulet holdes på plass.

Får du et nytt wildhjul under respinnet, eller to wilds på en gang, blir du tildelt fem fantastiske ”Win Spin”. Dette er free spins med garanterte gevinster på hver eneste runde. Det starter med 5, men du kan – med en god dose flaks – få opptil 20 win spin om gangen. Hver wild gir deg nemlig et nytt win spin istedenfor respinn.

Fu Er Dai free spins

Får du et nytt wildhjul under respinnet, eller to wilds på en gang, blir du tildelt fem fantastiske “Win Spin”. Dette er free spins med garanterte gevinster på hver eneste runde. Det starter med 5, men du kan – med en god dose flaks – få opptil 20 win spin om gangen. Hver wild gir deg nemlig et ekstra win spin istedenfor respinn.

Fu Er Dai free spins kalles for win spins

Fu Er Dai gevinster, utbetalinger og jackpoter

Spilleautomaten er av middels/høy varians og har en RTP på 96,50%. Under vår spilleøkt fikk vi små løft på spillebalansen, men den gikk som regel nspilleøkt sank spillebalansen ganske raskt, men vi fikk noen små løft her og der. Win Spin-rundene var veldig spennende, men endte med forskjellige resultater. Det at man er garantert en gevinst er ikke det samme som at man er garantert store gevinster. Husk det! Toppgevinsten er på 250 000 mynter og siden vi spilte med en myntverdi på €0,10 (rundeinnsats €1) hadde vi blitt €25 000 rikere. Så heldig var vi nå ikke.

Fu Er Dai Storgevinst

Avslutningsvis

Den tøffe bakgrunnsmusikken sørger for god stemning mens man venter på damene for respinn og win spin. Etter vår mening er det et godt tillegg til Play’n Gos portefølje som vi syns du bør prøve!

Andre Play’n Go-spill med asiatisk tema

Klikk på knappen under for å se alle Play’n Go-spillene vi har omtalt hos Spillboden. Mange av dem inneholder en demoversjon sånn at du kan prøve spillet gratis!