Fruitoids
68
Vurdering
x2500
Maksimum gevinst
96%
RTP

Fruitoids

Spillutvikler: Yggdrasil
Opplev fruktlignende symboler på havbunnen når du spiller Fruitoids av Yggrasil!

Spilleautomaten Fruitioids er en morsom spilleautomat der du kan utforske fruktlignende mekanismer på havbunnen som kan gi deg flotte gevinster.

Spill gratis hos
spillboden.com Eller

Fruitoids anmeldelse

Selve navnet Fruitoids kan deles opp i to: “Fruit” som betyr frukt på engelsk, og “–oid” som er en suffiks og kommer av det greske ordet eidos (betyr “liknende”). Fruitoids betyr altså fruktliknende – akkurat slik som Android betyr menneskeliknende. Det gjelder å ha fantasi når man velger tema og det fins det ingen mangler på hos Yggdrasil!

Fruitoids spillevisning

I Fruitoids får du et sett med transparente hjul som er blitt plassert foran et grønnfarget område. Hjulene inneholder 7 fruktliknende symboler, som fru Narvesen enkelt kan forestille seg kunne eksistert på en fremmed planet ute i verdensrommet. Det er et fargesprakende spill med høy kvalitet, både når det kommer til grafikk og lyd. Dessuten inneholder det spesialfunksjoner som hever spilleopplevelsen ytterligere. Om du har prøvd Yggdrasil-spillet Winterberries, vil du umiddelbart kjenne deg igjen i Fruitoids. Forskjellene er små, men store nok til at Fruitoids kan lokke til seg en egen fangruppe.

Nysgjerrig på hvor saftige utenomjordiske frukter kan være? Gi det et spinn under …

Er du klar for å vinne ekte pengegevinster?

Fruitoids bonus

Det er ingen som tilbyr bonuser på Fruitoids for øyeblikket, men du kan som vanlige gå til et casino som har spillet i sitt utvalg, hente en innskuddsbonus/påfyllingsbonus og bruke ekstrapengene på denne utenomjordiske haven. Når det kommer til bonuser i selve spillet kan du lese mer om spillets funksjoner under.

Fruitoids funksjoner

Fruitoids kom ut i 2014 og på den tiden var Yggdrasil-spillene ganske så funksjonsfattige. Så om du vil ha mer hjelp enn det du får her, bør du ta en titt på Super Heroes som kom ut i 2016 i stedet. Der introduserer Yggdrasil deg til en gjeng med superhelter som alle kan hjelpe deg med å vinne store gevinster.

Fruitoids har de samme funksjonene som Winterberries: sticky wins og hjulmultiplikator. Dette paret går hånd i hånd og sammen er de sterke nok til å holde spenningen oppe.

Sticky win: Hver gang du vinner vil vinnersymbolene fryses på plass og du får deretter et gratis ekstraspinn. Ekstraspinnene fortsetter så lenge de produserer et nytt vinnersymbol – og på denne måten kan du fylle hele skjermen med matchende frukter.

Hjulmultiplikator: Fyll hjulene fra venstre til høyre med like symboler for å få en multiplikator-bonus.

Fruitoids multiplikator

Eksempler

Fyller du hjulene 1 og 2 får du en multiplikator på 2.
Fyller du hjulene 1, 2, 3 og 4 får du en multiplikator på 4.
Fyller du hjulene 2 og 3 får du ingen multiplikator.
Fyller du hjulene 1, 2 og 5 får du en multiplikator på 2.

Fyller du hele skjermen med like frukter får du altså gevinsten ganget med 5. Det blir det garantert en lekker spillebalanse ut av!

Fruitoids freespins

Fruitoids har ingen scatter, wild eller et eget bonusspill bestående av freespins. Men alle ekstraspinnene du får er gratis sjanser til å øke gevinstene dine. Det kan fort bli en del ekstrarunder etter hverandre og derfor mener fru Narvesen at det er et godt alternativ til en gratisspinn-runde.

Fruitoids Spilleopplevelsen

Hjul / Rader: 5 / 3
Gevinstlinjer: 25
Myntverdi: 0.0032 – 2
Minsteinnsats/Maksinnsats: 0.08 / 50
Tilbakebetalingsprosent: 96,7%

Fru Narvesen anbefalte Winterberries til spillere som har en del erfaring. Det er fordi forgjengeren kan by på lange tørkeperioder, samt mye smått som ikke engang overstiger innsatsbeløpet. Nye spillere har kanskje ikke tålmodigheten eller budsjettet som kreves for å komme seg gjennom disse periodene. Fruitoids deler kanskje de samme funksjonene, men er ikke like farlig. Fruitoids krever fortsatt at du holder et øye med budsjettet, men betaler altså ut oftere. Så om du spiller med et håp om å vinne gode gevinster, men ikke vil se pengene forsvinne altfor fort er Fruitoids er litt sikrere kort enn Winterberries.

Fruitoids Jackpot

Den store, lilla frukten er verdt mest og gir derfor spillets maksgevinst. Fem av disse byr på 500 mynter og om du banker inn skjermen full blir det altså 500 * 25 = 12 500. Dette må deretter ganges med fem, for du har vel ikke glemt hjulmultiplikatoren. Maksgevinsten i Fruitoids blir derfor 62 500 mynter! Hvor mye det blir i kreditter kommer an på myntverdien du har valgt.

Fruitoids storgevinst

Fruitoids på mobilen

Alle spillene til Yggdrasil kan spilles på mobile enheter, og fru Narvesen mener at et enkelt spill som Fruitoids fungerer utmerket på en mindre skjerm. Hun har kanskje et helt sett med gråe hår, men er ung til sinns og spiller så gjerne på mobilen eller nettbrettet når pc-en ikke er i nærheten.

Fruitoids konklusjon

Kan du forestille deg hvor vanskelig det er å lage en spilleautomat som ikke likner noe annet i dagens marked? Noen vil kanskje si at Yggdrasil har ligget på latsiden og kopiert et av sine tidligere spill. Det stemmer i stor grad, men fru Narvesen mener fortsatt at det nye temaet og de små forskjellene i utbetalingstabellen gir en annen spillopplevelse. Hvorfor ikke gi det et forsøk? Kanskje popper det opp en storgevinst på 62 500 mynter hos deg! Hvem vet?!