Fruit Spin
68
Vurdering
x
Maksimum gevinst
96%
RTP

Fruit Spin

Spillutvikler: NetEnt

Gjør deg klar for en opplevelse fylt med dyrebare edelstener, et skred med gull og en toppgevinst på 120 000 mynter.…

Spill gratis hos
spillboden.com Eller

Fruit Spin anmeldelse

Gjør deg klar for en opplevelse fylt med dyrebare edelstener, et skred med gull og en toppgevinst på 120 000 mynter. Fruit Spin er endelig blitt tilgjengelig hos alle NetEnt-operatører etter å ha vært en eksklusiv spilleautomat hos Mr Green.

Fruit Spin spilloppsett

Teknisk informasjon

Spillutvikler: NetEnt
Antall hjul/rader: 5 / 4
Antall innsatslinjer: 40
Min/Maks innsats: 2 kr / 2000 kr
RTP: 96,84%
Plattformer: PC, mobil og nettbrett
Progressiv jackpot: Nei
Spesialfunksjoner: lykkehjul og free spins med kjempewilds

Spillets 5 hjul, 4 rader og 40 innsatslinjer er fylt med kjente fruktsymboler og bar-symboler. Forskjellen er at de vises som dyrebare edelstener for å gi spillet et luksuriøst preg.

Fruit Spin spillevisning

Fruit Spin bonus og spesialfunksjoner

I Fruit Spins hovedspill er det ingen spesialsymboler som kan hjelpe deg til større gevinster, men alle symbolene – selv scatteren – er stablet oppå hverandre. Det gjør det lettere å fylle store deler av brettet med frukter som matcher, så det fins potensiale for store gevinstbeløp selv om du ikke har et wildsymbol som hjelper til.

Lykkehjulene

Scatteren er et 3×3 symbol som kan dukke opp hvor som helst på hjulene, og du trenger bare se tre av dem for å aktivere bonusspillet. Det er likevel om å gjøre å få frem hele siden det øker sjansene for flere free spins.

  • 3 scattere (1 rad) gir deg 1 spinn på alle hjulene.
  • 6 scattere (2 rader) gir deg 2 spinn på alle hjulene.
  • 9 scattere (3 rader) gir deg 3 spinn på alle hjulene.

Bonusspillet består av tre lykkehjul plassert vedsiden av hverandre, som alle inneholder rubiner og myntgevinster. 

Fruit Spin lykkehjul

Fruit Spin free spins

Selv om det er bra med pengegevinster er det rubinene du bør heie frem når du først befinner deg på lykkehjulene. 3 rubiner gir deg nemlig 5 free spins, og hver ekstra rubin etter det gir 1 ekstra gratisrunde. Jo fler du får, desto bedre – for inne i gratisspillet vil du få en masse hjelp av et 3×3 wildsymbol.

Kjempewilds kan bare dukke opp på de midterste hjulene. Kombinerer du en hel wild med gode symboler på det første og matchende på det siste er du garantert en storgevinst. Vi kunne plukke med oss flere på én og samme gratisøkt og det gjorde godt for humøret!

Fruit Spin free spins med kjempewild

Fruit Spin gevinster og utbetalinger

Fruit Spin kan punge ut med 3000 mynter på én enkelt spillelinje, hvilket gjør toppgevinsten på ett enkelt spinn til 120 000 mynter. Vi var milevis unna denne summen, men storkoste oss lell. Kanskje fordi vi hadde sånn flaks? Det kjentes aldri som om vi måtte vente lenge mellom hver free spins-økt og fra de beste kunne vi plukke med oss flere storgevinster. Det skjedde naturligvis ikke hver gang, men siden vi fikk prøve oss såpass ofte, var kjente vi ingen dirring i underleppa de gangene vi kom dårlig fra det. 

Avslutningsvis

Dette er ikke det beste spillet vi har sett fra NetEnt, men det er helt klart et godt tillegg til deres portefølje. Spill det i ditt foretrukne NetEnt Casino nå!

Netent spill

Her kan du se alle NetEnt-spillene vi har prøvd.