Flame Busters
67
Vurdering
x5280
Maksimum gevinst
96%
RTP

Flame Busters

Spillutvikler: Thunderkick

Dere som har spilt Mario Bros, Duck Hunt, Donkey Kong og Zelda på den gamle 8-bits Nintendoen kommer garantert til…

Flame Busters anmeldelse

Dere som har spilt Mario Bros, Duck Hunt, Donkey Kong og Zelda på den gamle 8-bits Nintendoen kommer garantert til å kjenne bølgen av nostalgi skylle over dere i spilleautomaten Flame Busters av spillutvikleren Thunderkick. Den lanseres i dag – på selveste 17. mai – og før vi kaster oss over kroneisen og wienerpølsene reiser vi en kjapp tur tilbake i tid … 

Spill Flame Busters her

Om Flame Busters

Thunderkick er kanskje mest kjent for sitt mariachi-band i spilleautomaten Esqueleto Explosivo og artige titler som Birds on the Wire og Toki Time, men denne gang legger de frem en herlig 8-bits automat hvor vi får møte Roasty McFry og hans Flame Buster-team. For dem er det en helt vanlig dag på jobb – for oss er det en mulighet til å redde de stakkars gevinstene fra flammene.  

Bakgrunnsmusikken og grafikken lokker frem gode barndomsminner fra 80-tallet, men vi tror spillets mange spesialfunksjoner vil interessere den yngre garden også.

Flame Busters flammesymboler

Flame Buster eksklusiv bonus

Thunderkicks lanseringer får ikke like stor oppmerksomhet som nylanseringene til for eksempel NetEnt og Yggdrasil, men sammen med Chanz Casino ønsker Spillboden å gi dem sin tid i rampelyset. Nye spillere som registrerer seg via Spillboden får derfor 50 free spins på Flame Busters ved registrering. Moroa fortsetter med en eksklusiv bonus på 200% opptil 2000 kr + 25 free spins på den samme retro-automat ved første innskudd. Bare husk å benytte deg av bonuskoden FLAME200 ved registrering OG når du gjør ditt første innskudd (minsteinnskudd 200 kr). Resten av velkomsttilbudet kan du lese mer om her.

Flame Busters bonus

I Flame Busters fins det mange spesialfunksjoner som hjelper deg til større gevinster. Først ut er en helt vanlig wild som erstatter andre symboler – akkurat slik som en joker.

Spillet inneholder også et flammesymbol som dukker opp ganske ofte. Hver gang flammesymbolene dukker opp, vil brannmennene ta knekken på dem med sin vannslange – og deretter fylle alle de tomme plassene med like symboler. Mange flammesymboler betyr altså mange like symboler, hvilket igjen kan lede til mange flotte gevinster.

Moroa fortsetter med spillets Fire Drill. Det er en spesialfunksjon som en får tildelt til tilfeldige tider. Under denne øvelsen vil minst én og maks fem av lavverdisymbolene velges ut til å gå opp i flammer slik at de kan byttes ut mot ett annet symbol.

Flame Busters Fire Drill

Flame Busters free spins

Brannalarmene er spillets scatter og du trenger tre eller fler for tilgang til gratisspinn-bonusen.

3 scattere = 10 gratisspinn

4 scattere = 15 gratisspinn

5 scattere = 20 gratisspinn

Selve gratisspinn-bonusen er som et lite minispill hvor du kan gå opp i nivåer. Du trenger tre nye alarmer (må ikke fås på samme spinn) for å se brannmennene klatre opp til etasjene over. For hvert nivå vil det laveste lavverdisymbolet bli til et flammesymbol for resten av gratisøkten. Det betyr at alle lavverdisymbolene går opp i flammer om du lykkes gå helt til topps!

Flame Busters free spins

Flame Busters jackpot

Flame Busters har ingen storgevinst som kan måle seg med de progressive jackpotene en finner i spill som Mega Fortune og Mega Moolah, men når forvandlingene klaffer med symbolene du allerede har, er det ganske morsomt å se gevinstene telles opp.

Flame Busters mega storgevinst

Flame Busters på mobilen

Retro-automaten blir tilgjengelig på pc, mobil og nettbrett ved lansering. Vi syns spillet fungerte fantastisk på mindre skjerm, og har derfor ingen spesiell plattform å anbefale for dette spillet.

Konklusjon

Lommeboken blir ikke fetere av å spille demoversjoner, men den blir ikke mindre heller. Poenget med å prøve Flame Busters gratis er for å se om det er verdt å ta frem lommeboken og spille for ekte penger. Hvilket vi syns det helt klart er! Thunderkick har lykkes lage en spilleautomat som passer alle (over 18 år selvfølgelig), uansett om en er en fan av 8-bits spill eller ikke.