Fire Joker
86
Vurdering
x
Maksimum gevinst
96%
RTP

Fire Joker

Spillutvikler: Play'n GO

Det overrasker alltid Fru Narvesen hvor populære disse enkle bandittene med 3 hjul og 5 gevinstlinjer er. Man skulle tro…

Spill gratis hos
spillboden.com Eller

Fire Joker anmeldelse

Det overrasker alltid Fru Narvesen hvor populære disse enkle bandittene med 3 hjul og 5 gevinstlinjer er. Man skulle tro at antallet 5 hjuls og opptil flere hundre gevinstlinjers videoautomater skulle ta over og pensjonere de gammeldagse bandittene.

Dette er ikke tilfelle, da enkelhet av spill på 3 hjul, spesielt på en liten skjerm (mobil eller nettbrett), har holdt sjangeren i live, og på grunn av dette har spillutviklere fokusert på å holde disse bandittene oppdaterte og forsøke introdusere et par spesialfunksjoner hvor det er mulig.

Fire Joker er enda en av slike banditter som har vist seg å være spesielt populære blant nordmenn, les mer om spillet og hvor du kan spille det nedenfor.

Spill Fire Joker

Fire Joker gevinster

Fru Narvesen er alltid ekstra var med flammer for Spillboden er et gammelt trebygg så gnister er fiende nummer 1. I Fire Joker behøver du ikke tenke på det for flammene frisker opp noe som kunne endt opp som et ellers visuelt kjedelig spill, men er da ikke ekte.

Som med alle 3 hjuls spilleautomater, kan du måtte vente en stund for å treffe de store kombinasjoner på fem faste gevinstlinjer, men Fru Narvesen kan fortelle deg at det er store gevinster å vinne, og de er ingen spøk med opptil X800 innsatsen din!

Fire Joker bonus spill

3-hjuls spill generelt strever ikke for mye på en fancy tema og Fire Joker er intet unntak, det er en brennende flamme under hjul sett, som i seg selv er plassert på en oransje bakgrunn, symbolene er alle de klassiske kasino ikoner av frukt , barer og syvere, med bemerkelsesverdig tillegg til Fire Joker selv som fungerer som spillene fast vill.

Du får ikke for mye i veien for store seier sekvenser eller spesialeffekter, men hva det er i veien for ekstra grafikk og animasjoner er rene, lyse og anstendig produsert. Jeg sier ikke dette veldig ofte, men musikken på dette spillet er litt av en godbit, en fengende euro stil spor som lett har du veiver med, men du kan dempe hvis det ikke er noe for deg.

Fire Joker free spins

Det blir ikke mye enklere å spille enn en tre hjuls spilleautomat, og Fire Joker er ikke annerledes her, linjene er løst, så det er et spørsmål om å velge en innsats mellom 0,05 og 100,00 studiepoeng og la rip med spin-knappen, eller auto -spin det opp til femti ganger hvis du bare ønsker å lene seg tilbake og slappe av.

Som er vanlig for formatet er det ingen gratis spinn på tilbudet, men veldig uvanlig det er en gratis hjul re-spin-funksjon, som, når bundet med enten villmarka, bonus multiplikator hjulet, eller hvis du er veldig heldig, begge deler, kan tilby noen store gevinster.

Som nevnt Joker er vill, er ingenting mer frustrasjon til en spiller på disse spillene for å ha et komplett sett med matchende ikoner på hjul 1, med wilds på hjul 3, og ingenting i mellom, Brann Joker kan enten erte deg eller belønne deg her hvis dette skjer at du har to hjul med matchende symboler – den mangler hjul vil respin, og gir deg en ny sjanse på en stor utbetaling.

Hvis du klarer, enten i respin funksjon eller i hovedspillet, for å få en full 9 symbol hjul sett fylt, for å legge til din nytelse, hots handlingen opp. En brennende heldig hjulet vises med en rekke multiplikatorer og uansett eksisterende seier på skjermen, vil det bli tildelt multiplikatoren utstedt tilfeldig på denne flammende lykkehjulet.

Play’n Go spillomtaler

Klikk på knappen under for å se alle Play’n Go-spillene vi har omtalt hos Spillboden. Mange av dem inneholder en demoversjon sånn at du kan prøve spillet gratis!