Fire & Steel
65
Vurdering
x
Maksimum gevinst
95%
RTP

Fire & Steel

Spillutvikler: BetSoft

Etter et helt liv på hver sin side av en krig som har vart i hundrevis av år, blir krigeren…

Fire & Steel anmeldelse

Etter et helt liv på hver sin side av en krig som har vart i hundrevis av år, blir krigeren og skjoldmøyen tvunget til å stå sammen mot en ny og sterkere motstander. Den nye trusselen er dekket med harde skjell og skiller ikke på rike eller fattige, små eller store, mann eller kvinner. Dragene senker alle som står i veien og ditt oppdrag blir å hjelpe Betsofts helter med å slå tilbake og hente hjem gevinstene.

Her kan du spille Fire and Steel

Teknisk informasjon

Spillutvikler: Betsoft
Antall hjul/rader: 5 / 3
Antall innsatslinjer: 20
Min/Maks innsats: €0,40 / €100
RTP: 95,21%
Plattformer: PC, mobil og nettbrett
Jackpot: Nei
Spesialfunksjoner: Swordsman Wild, Shieldmaiden Wild, War of the Wilds free spins, gamble-funksjon

Fire and Steel handler altså om to modige krigere som kan mer enn å bare fekte med sverd. Spillet hører til fantasy-sjangeren som alltid bringer med seg farer, helter, magi og spenning. Betsofts drageinfesterede nasjon kan besøkes av alle som er villige til å legge mellom 4 kr og 1000 kr per runde.

Fire and Steel spillevisning

Fire and Steel bonusfunksjoner

Vi kan uten problemer slippe fantasien løs og dikte opp bakgrunnshistorier for begge karakterene i Fire and Steel, men det er spillfunksjonene vi skal se på nå og de er det ikke så fryktelig mange av. Spillet handler om wilds og det er krigeren og skjoldmøyen som maner dem frem for deg. 

Krigeren: Når han dukker opp på hjulene vil han skyte en magisk stråle enten oppover eller nedover. Alle symbolene han treffer forvandles om til et wildsymbol.

Skjoldmøyen: Når hun viser seg på hjulene vil hun skyte en magisk stråle som går til venstre eller høyre langs raden hun landet på. Skulle denne strålen passere to symboler på samme hjul vil kun ett av dem forvandles om til et wild. 

Fire and Steel free spins

De to heltene kan mer enn å bare lage wilds, men det krever et samarbeid. Et samarbeid de ikke er vandt til etter mange år på hver sin side av krigen. De må altså dukke opp på samme spinn og la strålene treffe hverandre. Dette gir deg 10 gratis vinnersjanser med et fastlåst wildsymbol der strålene krysset hverandre.

Forhåpentligvis vil det fastlåste wildsymbolet hjelpe deg til flotte gevinster, men begge karakterene kan dukke opp og legge til flere. Er du heldig legger de til 10 nye free spins og en ny fastlåst wild gjennom å krysse stråler på nytt.

Fire and Steel free spins

Fire and Steel jackpoter, gevinster og RTP

Spillet har ikke fått en progressiv jackpot og det er et sånn passe volatilt spill med en RTP på 95,21%. Det er lavere enn de fleste automatene vi har sett på og har skrevet omtaler om tidligere, men vi godtar alt over 95%. Det betaler ut greie beløp under hovedspillet, men vær forberedt på at det fort kan gå rundt fem spinn mellom gevinstene. Til slutt minner vi om å være varsom med gamble-funksjonen, men vi forstår om du syns det er gøy å doble pengene i blant. 

Fire and Steel Gevinst

Fire and Steel – vår konklusjon

Under vår spilleøkt var krigeren innom for å legge igjen wilds med hyppige mellomrom, mens skjoldmøyen ikke var like tilgjengelig. Det var vel kanskje å forvente siden hennes wild dekker flere hjul og dermed byr på flotte vinnermuligheter. Av de to var hun helt klar den beste wildleverandøren.

Vi er store fans av fantasy-sjangeren og spillet ser bra ut. Prøv det selv hos casinoene i denne omtalen og se om de lykkes overtale deg til å bli. 

Spill Fire and Steel gratis her