Finn and the Swirly Spin
87
Vurdering
x500
Maksimum gevinst
96%
RTP

Finn and the Swirly Spin

Spillutvikler: NetEnt

Vi har tatt en titt på den nye spilleautomaten av NetEnt hvor vi fikk møte leprechaunen Finn. Han gjør det…

Spill gratis hos
spillboden.com Eller

Finn and the Swirly Spin anmeldelse

Vi har tatt en titt på den nye spilleautomaten av NetEnt hvor vi fikk møte leprechaunen Finn. Han gjør det han kan for å hjelpe deg til en egen gryte med gull, men ikke på vanlig vis. Istedenfor å ha spinnende hjul får du tildelt 25 symboler som beveger seg inn mot midten av en spiral. Trenger du flere grunner til å prøve dette spillet? Hva med fire forskjellige freespins-spill og fire forskjellige spesialfunksjoner?

Hvor kan jeg spille Finn and the Swirly Spin?

Spill Finn and the Swirly Spin gratis her

Om Finn and the Swirly Spin

Teknisk informasjon

Spillutvikler: NetEnt
Antall hjul/rader: 5 / 5
Antall innsatslinjer: Cluster Pays (3)
Min/Maks innsats: 1 kr – 2000 kr
RTP: 96,2%
Plattformer: PC, mobil og nettbrett
Jackpot: Nei
Spesialfunksjoner: wild, avalanche, 4x tilfeldige funksjoner (starfall wilds, dragon destroy, irish luck, magic transform), 4x free spins-spill (star bar free spins, lava lair free spins, lucky mug free spins og golden pot free spins.

I Finn and the Swirly Spin har NetEnt satt sammen noe helt annet enn det vi er vandt til. Istedenfor at symbolene faller inn fra toppen og ned, legges de til et brett som er formet som en spiral. Det er plass til 25 forskjellige symboler og du trenger minst tre like på en vertikal eller horisontal linje for å få utbetalt en gevinst.

Det fins to forskjellige gevinsttyper, men det første du skal vite er at vinnersymbolene eksploderer. Symbolene som er igjen på brettet beveger seg deretter innover mot midten av spiralen for å fylle de tomme plassene. Forhåpentligvis vil dette skape nye gevinstkombinasjoner og en lang og spennende vinnerrekke.

Gevinsttype 1: Gevinster som ikke inkluderer et wildsymbol vil produsere en wild.
Gevinsttype 2: I gevinstkombinasjoner som inkluderer wilds vil vinnersymbolene eksplodere som vanlig. Wildsymbolet vil også ødelegge symbolene som ligger helt inntil (vertikalt og horisontalt). 

Finn and the Swirly Spin spillevisning

Finn and the Swirly Spin bonus og spesialfunksjoner

Er du en fan av spilleautomater med mange funksjoner burde Finn and the Swirly Spin være som skapt for deg. Her får du vite mer om de fire tilfeldige bonusfunksjonene som kan hjelpe deg til større gevinster. 

Starfall Wilds

Starfall Wilds deg 2-5 ekstra wilds på tilfeldige plasser.

Dragon Destroy

Dragon Destroy-funksjonen kan bare dukke om spillerunden ikke har gitt noen gevinster før den aktiveres. Dragen ødelegger et tilfeldig antall symboler slik at avalanche-funksjonen settes i gang.

Irish Luck

Denne kan bare trigges når det ikke er en gevinst på hjulene etter et spinn. Med Irish Luck-funksjonen er du garantert en premie, for den legger til ett og samme symbol i en horisontal eller vertikal linje.

Magic Transform

Denne transformerer alle hjerter- og spar-symboler om til et mer verdifullt symbol. Hjerter-symbolene trenger ikke nødvendigvis bli til det samme som spar-symbolene. 

Finn and the Swirly Spin free spins

Før hver spillerunde vil du få en free spins-nøkkel på den ytterste plassen av brettet; dvs. nederst til venstre. Oppdraget blir å vinne og fjerne nok symboler slik at nøkkelen tar seg hele veien til midten. Hver gang du lykkes vil nøkkel-telleren gå opp med 1. Free spins-bonusen starter om en nøkkel ligger i midten ved spillerundens slutt.

Før gratisøkten starter får du velge mellom fire forskjellige øyer. Hver av dem koster et visst antall nøkler og representerer én av de fire spesialfunksjonene vi nevnte over. Uansett hvilken du velger vil du altså bare ha tilgang til én spesialfunksjon …

Besøk fire spennende free spins-øyer i Finn and the Swirly Spin av NetEnt

Star Bar Free Spins

Antall gratisrunder: 7
Pris: 1 nøkkel
Spesialfunksjon: Starfall Wilds

Lava Lair Free Spins

Antall gratisrunder: 3
Pris: 4 nøkler
Spesialfunksjon: Dragon Destroy

Lucky Mug Free Spins

Antall gratisrunder: 4
Pris: 9 nøkler
Spesialfunksjon: Irish Luck

Golden Pot Free Spins

Antall free spins: 2
Pris: 16 nøkler
Spesialfunksjon: Magic Transform

Finn and the Swirly Spin gevinster og utbetalinger

Det var en ganske stor opplevelse å se free spins-øyene for det å få nøkkelen inn til midten av spiralen var helt klart lettere sagt enn gjort. Når det er sagt så var det strengt tatt ikke et problem siden hovedspillet er underholdende nok til å holde humøret på topp. Mindre gevinster er det du bør regne med, og noen korte tørkeperioder, men en god kjedereaksjon med gevinstkombinasjoner bør gi deg en boost på spillebalansen igjen. 

Vinn stort i Finn and the Swirly Spin av NetEnt

Avslutningsvis

Om du ikke har prøvd Finn and the Swirly Spin fra før, bør du klikke på et av NetEnt-casinoene i denne omtalen, logge deg inn eller åpne en konto, og besøke den lille leprechaunen med det samme. Vi syns det er et kjempeartig spill som byr på mye action. Er du på utkikk etter livsendrende jackpoter er ikke dette spillet for deg, men for litt magi i hverdagen er det helt klart et godt valg. Funksjonsrike spilleautomater

Spilleautomater med leprechauns

  • Lucky Leprechaun (Microgaming)
  • Rainbow Riches (Barcrest)
  • Leprechaun Goes to Hell (Play’n Go)