Fat Santa
67
Vurdering
x6400
Maksimum gevinst
96%
RTP

Fat Santa

Spillutvikler: Push Gaming

Neste måned er det jul og det er på tide å starte julespill-testingen. Førstemann ut for oss er Fat Santa…

Spill gratis hos
spillboden.com Eller

Fat Santa anmeldelse

Neste måned er det jul og det er på tide å starte julespill-testingen. Førstemann ut for oss er Fat Santa av Push Gaming, som vi ganske raskt innså er ganske lik spilleautomaten Fat Rabbit de lanserte tidligere i år. Når det er sagt var Fat Rabbit et veldig koselig spill og Fat Santa følger i samme spor.

Prøv Fat Santa gratis her

Spill Fat Santa her

Fat Santa – Oppsett

  • Lanseringsdato: 27. november 2018
  • Utvikler: Push Gaming
  • Hjul / Rader: 5 / 5
  • Linjer: 50
  • Min./Maks innsats: 2,5 kr – 250 kr
  • Toppgevinst: 6405x innsatsen
  • RTP: 96,45%
  • Volatilitet: Medium
  • Bonusfunksjoner: free spins med ekspanderende wild, kjøp bonus-knapp

Slik ser hovedspillet i Fat Santa ut

Fat Santa – Bonus og spesialfunksjoner

I Fat Santa fins det 8 vanlige symboler. Alven, reinsdyret, snømannen og gaven betaler mest, mens de fire julekulene betaler minst. Utover dette får du to forskjellige wildsymboler – nissen og julepaien.

Mens du spiller kan det hende du får se nissen kjøre forbi i sleden sin, men gled deg ikke for tidlig. Det er ikke alltid han kommer tilbake, men de gangene han faktisk gjør det legger han fra seg en håndfull julepaier på brettet. Vi vet ikke maksantallet du kan få, men det meste vi fikk var 4.

Fat Santa – Free Spins

Det er to måter å komme seg til gratisspillet i Fat Santa. Den enkleste, men også den dyreste måten, er å klikke på den nye kjøpsknappen. 80x innsatsen koster det – uansett.

Den vanlige måten er å få en julenisse på det første hjulet og én eller flere paier på de andre hjulene. Jo flere paier du får, desto bedre …

Du starter med 5 gratisspinn og får beholde nissen under hele gratisøkten. Målet er å fore nissen med så mange paier som mulig slik at han vokser seg enda større. Gratisspillet består nemlig av 5 nivåer og for hver 5. innsamlede pai levler du opp. Og ved hvert nivåhopp blir du belønnet med en større wildnisse og ekstra gratisspinn.

Nissen starter som et 1×1 symbol og kan bli så stor at han dekker hele brettet.

Fat Santa gratisspill

Fat Santa – Gevinster og mer

Med tanke på at det var noe vanskelig å komme seg til gratisspillet i Fat Rabbit, virker det logisk at Push Gaming setter inn en kjøp en bonus-knapp her. Vi vil likevel advare om å ikke trykke på den altfor mye, siden den er ganske dyr. Til forskjell fra Big Time Gamings kjøpsknapp kan du ikke senke prisen ved å samle mynter inne i selve spillet. Det koster 80x innsatsen uansett og da kan det være interessant å vite at det minste vi fikk fra en gratisøkt var 4x innsatsen.

Vi sier ikke at du skal sky knappen som djevelen selv, for det er naturligvis mulig å komme fra det på plussiden. Vi sier bare at du skal være forsiktig.

Den største gevinsten registrert i dette spillet er et beløp lik 6405x innsatsen, men det krever en god del flaks i gratisspillet. Selv klarte vi aldri å komme oss forbi nivå 3, men når det er sagt fikk vi en storgevinst på nesten alle nivå 3-spinn vi hadde.

Alt i alt syns vi Fat Santa er et hyggelig julespill du burde gi et forsøk. Så velg blant Push Gaming-casinoene du finner i denne omtalen, hent din velkomstpakke og finn paier til nissen i dag.

En finfin gevinst fra gratisspillet i Fat Santa