Fat Rabbit
67
Vurdering
x2000
Maksimum gevinst
96%
RTP

Fat Rabbit

Spillutvikler: Push Gaming
Fat Rabbit er en artig spilleautomat av spillutvikleren Push Gaming!

Gjør kaninen fetere ved å mate den med grønnsaker. Fat Rabbit kan potensielt gi deg en storgevinst.

Spill gratis hos
spillboden.com Eller

Fat Rabbit anmeldelse

Push Gamings andre lansering for 2018 er en spilleautomat som vi syns gir en god vårfølelse. Her blir vi transportert til en gård hvor en liten kanin skaper hodebry for bonden og hunden hans. Fortellingen krydres så med et par spennende funksjoner for å oppmuntre spillere til å bli.

Fat Rabbit – Bonusfunksjoner

Fat Rabbit har ikke bare én, men to wildsymboler: kaninen og gulroten. Hver for seg oppfører de seg som helt vanlige wildsymboler, men sammen er de sterke! Mer om det kan du lese under «Fat Rabbit gratisspinn», men før det skal du få vite mer om spillets høste-funksjon.

Høste-funksjonen kan trigges på hvilket som helst spinn, og starter med at bonusen kjører forbi i traktoren sin. Etter det vil han ploge og renske alle hjulene for å dekke opptil flere wild-gulerøtter. Resten av symbolene spinnes deretter inn og med litt flaks blir det en finfin avling.

Fat Rabbit bonusfunksjon

Fat Rabbit – Free spins

Gulerøttene kommer oftere enn kaninen, men når du endelig lykkes få dem begge på ett og samme spinn blir du belønnet med 5 gratisspinn.

Under gratisspillet vil du se et gulerotmeter til høyre for hjulene, og de tomme plassene fylles etter hvert som du spinner frem gulerøtter som kaninen kan spise opp. Kaninen blir nemlig på brettet under hele gratisøkten, og hopper til plassene der gulerøttene lander for å spise dem opp. Når metret er fullt vil kaninen vokse i størrelse. Du vil også bli tildelt et nytt meter og 3 ekstra gratisspinn.

Målet er å få kaninen til å bli så stor som mulig for fantastiske gevinster. I teorien kan du fete den opp til å dekke hele brettet, men det skal nok litt til.

Fat Rabbit free spins

Fat Rabbit – Jackpot og utbetalinger

Kaninen og bonden betaler ut like mye og fem av dem på en gevinstlinje gir deg 20 ganger innsatsen i gevinst. Spillets toppgevinst blir derfor 1000 ganger innsatsen om du fyller hele brettet, siden det ikke er en eneste multiplikator å se noe sted. 

Fat Rabbit spillevisning

Konklusjon

Fat Rabbit er et sjarmerende spill vi tror mange av dere vil like. Hovedspillet er kanskje ikke noe utenom det vanlige, men under vår spilleøkt syns vi høste-funksjonen kom overraskende ofte. Det å komme seg til gratisspillet var ikke like enkelt. Men de få gangene vi lykkes var den lange ventetiden umiddelbart glem, for da var vi fullt opptatte med å heie frem gulerøtter.