Fairytale Legends Red Riding Hood

Vurdering
x
Maksimum gevinst
96%
RTP

Fairytale Legends Red Riding Hood

Spillutvikler: NetEnt

Lykkes du følge Lille Rødhette hele veien frem til bestemors hus? Eller blir dere spist opp av ulven på veien?…

Fairytale Legends Red Riding Hood anmeldelse

Lykkes du følge Lille Rødhette hele veien frem til bestemors hus? Eller blir dere spist opp av ulven på veien? Bli med inn i NetEnts Fairytale Legends: Red Riding Hood og finn ut av det selv. Denne spilleautomaten er fullstappet – og da mener vi FULLSTAPPET – med bonusfunksjoner som sørger for et meget høyt spenningsnivå gjennom hele spilleøkten!

Rødhette er (ifølge Wikipedia) et av de mest utbredte, bearbeidede, tolkede og parodierte eventyrene som fins, og nå har altså NetEnt kastet seg på bølgen. Men det er ikke første gang de har tolket et eventyr og gitt deg nytt liv i form av en spilleautomat. De slapp Jack and the Beanstalk for noen år siden, og den er fortsatt meget populær den dag i dag. Nå gjenstår det å se om også Rødhette kan finne veien til de spilleglades favorittlister.

Red Riding Hood – oppsett

Fairytale Legends: Red Riding Hood har fått et standardoppsett på 5 hjul og 3 rader. NetEnt har lagt inn hele 10 vanlige symboler (5 med middels verdi og 5 med lav verdi), og siden spillet bare har 20 gevinstlinjer kan vinnerkombinasjonene noen ganger blir vanskelig å treffe. Du får til gjengjeld 7 bonusfunksjoner som alle kan hjelpe deg til større gevinster.

Når det kommer til innsatser lar NetEnt deg legge alt fra 2 kr til 2000 kr per runde. Den passer med andre ord alle spillbudsjett.

Spillevisning

Red Riding Hood: Wilds

Wild: Et wildsymbol erstatter andre symboler for å hjelpe deg med å lage vinnerkombinasjoner, og den oppgaven har Rødhette tatt selv. Dessverre er det for liten plass i hovedspillet til at hun kan leke fritt, så hun kan bare dukke opp på det andre, tredje og fjerde hjulet. Under gratisspinn-bonusen er det derimot mer plass, så der kan hun titte frem over alt.

Sticky Wild med gratis ekstraspinn: 2 eller flere wilds på ett og samme spinn gir deg sjansen til å vinne enda mer på bare én innsats. Wildsymbolene fryses nemlig på plass, mens resten av symbolene spinnes inn på nytt i et gratis ekstraspinn – og slik fortsetter det frem til ekstraspinnet ikke produserer et nytt wildsymbol!

Red Riding Hood: 3 tilfeldige funksjoner

Den lille feen krever ingen spesiell kombinasjon eller et spesielt symbol for å vise seg frem. Hun bestemmer arbeidstiden sin selv og dukker dessuten bare opp i hovedspillet. Når hun endelig kommer kan du glede deg over å ha fått én av spillets tre tilfeldige funksjoner:

Fairy Magic Spin 

Denne trylleformelen produserer en klynge på mellom 5 og 9 symboler av middels verdi (bortsett fra spillerlogo-symbolet). Denne klyngen legges over hjulene mens resten av symbolene spinnes inn på skjermen.

Fairy Surprise

Alle elsker vel gode overraskelser? Spesielt om man går fra å tape til å vinne! Denne funksjonen dukker nemlig bare opp etter spillerunder som ikke gir gevinst.

Feen vil i dette tilfelle velge et av symbolene på skjermen (av middels verdi) og forvandle de andre symbolene (hun starter med de lave symbolene) om til det utvalgte symbolet. Det kan med andre ord smelle ordentlig! Bare husk at verken bonussymbolet eller wildsymbolet kan endres.

Fairy Wild Win

Denne gang vil feen gi deg 3 eller 4 wildsymboler på det andre, tredje og fjerde hjulet. Etter at hjulene har stoppet og gevinstene er utbetalt, får man så et gratis ekstraspinn med wildsymbolene på plass. Dette fortsetter til du ikke får nye wilds på ditt ekstraspinn.

Gave fra feen

Bonuskister

Får du en kiste på det første, tredje og siste hjulet mens du befinner deg i hovedspillet, er du bare ett steg unna enten gratisspinn, en pengegevinst eller bonusspillet ”Beware of the Wolf”.

Fairytale Legends: Red Riding Hood kister

Pengegevinst 
Pengegevinsten er innsatsen din x 15.

Gratisspinn
Gratisspinn-runden består opprinnelig av 10 gratisspinn, men hver kiste du får i løpet av bonusøkten inneholder 2 ekstra gratisrunder. Du vil også få wilds på alle hjulene og kan med disse trigge gratis ekstraspinn.

Bonusspill: “Beware of the wolf”

Dette bonusspillet er formet som et brettspill. Du får en tallkarusell opp i hjørnet som du må spinne for å avsløre hvor mange plasser du kan flytte Rødhette. Målet er å komme seg til bestemors hus, men ulven ligger og venter på veien…

Brettspillet består av fem forskjellige felt:

  • Myntgevinst (multplikator-tegnet): Pengegevinsten blir innsatsen din x multiplikatoren du lander på. Multiplikatorene spenner fra x1 til x20.
  • Dobbelt opp: Lander du på denne vil alle multiplikatorene på brettet dobles. Dette gjelder også jackpot-feltet.
  • Pil: Lander du på pilen blir Rødhette sendt ned en annen sti på neste trekk.
  • Jackpot: Det siste feltet – bestemors hus. Dette er vanligvis innsatsen x 100, men om du landet på et dobbelt opp-felt tidligere blir det altså innsatsen x 200. Dette feltet avslutter bonusspillet.
  • Oppsamling (krysset): Den store stygge ulven venter på disse feltene og sender deg på hodet ut av bonusspillet.
Fairytale Legends: Red Riding Hood bonusspill

Spilleopplevelsen

Spilleautomaten tillater en innsats på mellom 2 kr og 2000 kr per spillerunde og er middels volatil. Det betyr at dette eventyret fort kan bli et mareritt om man ikke følger med, for plutselig har det gått 20+ spillerunder uten gevinst. Heldigvis går det lang tid mellom de forferdelige tørkeperiodene og bonusfunksjonene kan dessuten hjelpe deg på rett kjøl igjen…

Fairytale Legends: Red Riding Hood passer ikke for de som mener bonusfunksjoner er distraherende istedenfor attraktivt. Da kan man prøve Starburst eller Twin Spin i stedet – det er to fantastiske spill med bare én funksjon her!