Fairytale Legends: Mirror Mirror
67
Vurdering
x1822
Maksimum gevinst
96%
RTP

Fairytale Legends: Mirror Mirror

Spillutvikler: NetEnt

Det fins mange spennende eventyr å velge mellom, men Snøhvit og den onde dronningen har lykke kapre hovedrollene i NetEnts…

Spill gratis hos
spillboden.com Eller

Fairytale Legends: Mirror Mirror anmeldelse

Det fins mange spennende eventyr å velge mellom, men Snøhvit og den onde dronningen har lykke kapre hovedrollene i NetEnts tredje og siste Fairytale Legends-automat. Prinsen er ikke så se, men dvergene har fått en birolle og den skinnende feen er naturligvis tilbake med sin flotte tryllestav.

Prøv Mirror Mirror gratis her

Bli med på evengtyr her

Mirror Mirror – Oppsett

Lanseringsdato: 23. juli 2018
Utvikler: NetEnt
Hjul / Rader: 5 / 3
Linjer: 243 vinnermåter
Min./Maks innsats: 1 kr – 1000 kr
Toppgevinst: 1 822 550 mynter
RTP: 96,48%
Volatilitet: Lav / Medium
Bonusfunksjoner: 3 fairy-bonuser, mirror mirror-bonusen, minebonus og free spins

Mirror Mirror spillevisning

Mirror Mirror – Bonuser og spesialfunksjoner

I motsetning til de andre Fairytale Legends-spillene har Mirror Mirror fått 243 vinnermåter istedenfor spillelinjer. Men siden symbolene ikke er stablet oppå hverandre kan du for eksempel ikke få et fullt brett med Fairytale Legends-symboler. Du kan derimot få hjelp av et lite hav med bonusfunksjoner akkurat som i de to første, og de fleste av dem får du av den magiske feen. Resterende krever spesielle symboler for å komme i gang.

Mirror Mirror-bonusen: Får du et speil på det midterste hjulet aktiverer du et bonusspill som starter med utvelgelsen Snøhvit eller dronningen. Begge symbolene er verdt like mye og er de neste beste etter Fairytale Legends-logoen. Etter utvelgelsen får du gratis respin frem til du ikke klarer å spinne frem flere av det utvalgte symbolet.

Feen kan trylle frem tre forskjellige bonuser og den første vi skal fortelle deg om er Mirror Mirror-bonusen. Ja, hun kan hjelpe deg til den samme bonusen ved å trolle frem speilet på det tredje hjulet.

Mirror Mirror Bonus

Den andre formelen kalles for Fairy Magic Spin som utføres mens hjulene er i gang. Feen legger da igjen mellom 5 og 7 av de beste symbolene (unntatt logoen) på brettet. Dette kan bli til en finfin gevinst dersom det blir mye av et samme på resten av brettet.

Den siste bonusen er en overraskelse fra feen som bare kan dukke opp på en spillerunde uten gevinster. Hun vil da velge ut et av de beste symbolene på hjulene og gjøre andre symboler om til dette – helt frem til hun har tryllet frem en gevinstkombinasjon til deg.

Det siste du skal se opp for er skattekisten og du trenger en på det første, tredje og siste hjulet for å kunne åpne én av dem. Den du velger vil inneholde minebonusen, en myntgevinst eller 10 free spins.

Myntegevinsten: Beløpet du får er alltid 15 ganger din nåværende innsats.

Minebonusen: Dette bonusspillet sender deg til dvergene i minen som lar deg velge fritt mellom de 9 edelstenene på gruveveggen, frem til hakken ødelegges. Vi opplevde å få alt fra 3 til 7 valg på våre forsøk, men det står ingenting om noen maksgrense så det virker teoretisk mulig å få alle. Det vi vet helt sikkert er at hver edelsten er verdt mellom 50 og 500 mynter (ganget med innsatsnivået ditt). En får bare krysse fingrene for at man velger de beste før det er over.

Mirror Mirror bonusspill

Mirror Mirror – Free Spins

Kisten som ikke gir en pengegevinst eller et bonusspill inneholder 10 flotte free spins. Sammen med Mirror Mirror-bonusen er gratisspillet den sterkeste bonusen du kan få i denne spilleautomaten og det er fordi speilet vil dukke opp oftere og kan komme på hvilket som helst hjul. Dette trigger mirror mirror-bonusen som forlenger gratisspillet med respin. Det endelige målet er å banke inn en full skjerm med like symboler og plukke med deg en storgevinst på 182 250 mynter. Eller komme så nærme som mulig i hvert fall.

Mirror Mirror – Gevinster og mer …

NetEnt har angitt 1 822 550 mynter som spillets toppgevinst, men griser vil så absolutt sveve blant skyene før det skjer. Toppgevinsten krever at du får speilet på hvert eneste gratisspinn og deretter fyller skjermen med den utvalgte karakteren hver eneste gang!

På vårt forsøk som foregikk over et par timer og flere tusen spinn, klarte vi ikke få frem en eneste storgevinst på over 100 ganger innsatsen. Vi var nære, men tippet aldri over. Vi opplevde også at det var noe vanskelig å komme seg til gratisspillet, og da vi først lykkes fikk vi alt fra katastrofale til helt greie beløp. Det ble dessverre ingen beløp vi kjenner for å skryte av.

Når det er sagt virker Mirror Mirror som et godt spill for dere som har en bonus å omsette. Etter en god del dupper og en god del booster hadde ikke spillebalansen falt så mye da vi endelig bestemte oss for å kaste inn håndkle.