Extra Chilli
94
Vurdering
x20000
Maksimum gevinst
96%
RTP

Extra Chilli

Spillutvikler: Big Time Gaming
Extra Chilli er en god gammel klassiker av Big Time Gaming!

Extra Chilli gir deg sjansen til å vinne hele 20 000x innsatsen. Dette er et fengende spill på mange måter. Du vil sannsynligvis også komme i god stemning av bakgrunnsmusikken.

Extra Chilli anmeldelse

Oppfølgeren til den populære spilleautomaten Bonanza av Big Time Gaming (BTG) ble lansert i begynnelsen av april og fikk navnet Extra Chilli. Og vi kan allerede før vi begynner med omtalen fortelle deg at det ikke er noe for spillere med følsomme smaksløker. For BTG har nok en gang langet frem et meget volatilt spill som kan oppføre seg ganske kjipt med din spillebalanse. På den andre siden kan det punge ut med opptil 20 000 ganger innsatsen i gevinster.

Extra Chilli – tema og oppsett

Dere som har blitt med gruvearbeideren gjennom minene på leting etter gull og glitrende edelstener, vil i Extra Chilli få en ekstra het kulinarisk opplevelse. Gullbarrene vil denne gang stave «HOT» istedenfor «GOLD», mens fargerike chillipeppere og kortsymbolene 9-A utgjør resten av symbolene. Fyrverkeriet er wild og noen av symbolene kommer stablet oppå hverandre.

I likhet med Bonanza har Extra Chilli også fått 6 vanlige hjul og 1 horisontalt hjul eller en ekstra rad om du vil. Ekstraraden er noe kortere enn spillebrettet og dekker bare de 4 midterste hjulene.

Oppdraget er å matche like symboler på sammenhengende hjul fra venstre og siden symbolene kommer i forskjellige størrelser kan hvert hjul inneholde mellom 2 og 7 symboler. Det gir plass til 117 649 megaways som betyr det samme som «ways to win».

Extra Chilli spillevisning

Extra Chilli – bonus og spesialfunksjoner

Hovedspillet inneholder ingen større overraskelser, men oppsettet gjør det likevel til et spennende sted å være. Du får nemlig hjelp av et wildsymbol og kan vinne opptil flere ganger på samme spillerunde. Alle vinnersymbolene du får vil fjernes fra brettet og gjøre plass til nye. I hoveddelen fylles symbolene på fra toppen av, mens ekstraraden fylles på fra høyre.

Feature Drop

Om du har spilt White Rabbit (BTGs forrige lansering) vet du allerede hva en funksjonsdropp er. Det er rett og slett en knapp som gir deg muligheten til å kjøpe deg inn i gratisspillet. I Extra Chilli er prisen halvert til 50x innsatsen, og du kan nok en gang samle BTG-mynter på hjulene for prisavslag.

Extra Chilli – free spins

Forberedelser

Kjøper du deg inn i gratisspillet er du garantert å få minst tre scattere på neste spillerunde. 3 scattere er minstekravet for å komme seg hit og gir 8 gratisspinn. Hver ekstra scatter utover de tre du må ha gir 4 gratisspinn til.

Før gratisspillet starter får du muligheten til å gamble gratisspinnene dine på et lykkehjul. Har du flaks kan du hente opptil 24 gratisspinn, men vær obs på at det er fort gjort å miste alle.

Extra Chilli free spins gamble

Gratisspillet

Nå er det bare å holde seg fast for i gratisspillet blir det spennende enten du vil eller ikke. Spesielt om du vinner; for hver gevinst øker gevinstmultiplikatoren med 1. Ja, dette gjelder også om du vinner flere ganger på ett spinn, og det fins ingen grenser for hvor høy multiplikatoren kan bli. I gratisspillet kan selv de dårligste symbolene lokke frem en seiersdans om multiplikatoren er høy nok.

Du kan også samle scattere på ekstraraden under. 3 scattere forlenger moroa med 4 runder, mens 4 scattere gir 8.

Extra Chilli – utbetalinger og jackpoter

Extra Chilli er en volatil spilleautomat som på sitt beste kan punge ut med 20 000 ganger innsatsen i gevinst. Det er dog en enorm oppgave, for det krever at du bygger opp gevinstmultiplikatoren i gratisspillet og i tillegg har flaks med vinnersymbolene dine.

Fra vår spilleøkt kan vi rapportere følgende:

  • Første gang vi kom oss inn til gratisspillet med scattere var på spinn nummer 352.
  • I hovedspillet fikk vi som regel minst 1 gevinst innenfor 5 spinn, men det ofte veldig små beløp.
  • Det var vanskelig å treffe på lykkehjulene, så du får selv vurdere om du vil prøve deg på disse.
  • De lengste gratisspillene ga de beste resultatene fordi det tar tid å bygge opp multiplikatoren.
  • Vi var ikke i nærheten av å få ekstra gratisspinn med scattere i gratisspillet, men vi er fortsatt glade for at BTG har satt inn den muligheten.
  • Det kan være lurt å samle mynter sånn at man ikke trenger å betale fullpris for et gratisspill. Spesielt om du har tenkt å gamble.
Extra Chilli - gevinst fra gratisspillet

Konklusjon

Vi storkoste oss på Extra Chilli og er ganske så sikre på at det kommer til å gå forbi White Rabbit på favorittlistene, men om det klarer å vippe Bonanza av tronen er vanskelig å si. Extra Chilli er så absolutt et spill som krever en større spillebalanse og vi hadde nok holdt oss langt unna om vi hadde hatt en bonus som må omsettes. De vanlige gevinstene er gjerne små og om de ikke kommer ofte nok raser spillebalansen ganske fort. Men når du først har litt ekstra å rutte med, mener vi at Extra Chilli er en fantastisk spilleautomat å jage gevinster på.