Erik the Red
0
Vurdering
x
Maksimum gevinst
96%
RTP

Erik the Red

Spillutvikler: Relax
Erik the Red er den første populære spilleautomaten til Relax Gaming!

Erik the Red er en god gammel klassiker av Relax Gaming som fortsatt er et populært spill.

Erik the Red anmeldelse

I spillebransjen er Relax Gaming mest kjent for sin casinoplattform og for å lage bordspill som Roulette og Blackjack. Med Erik the Red – som ble lansert i september 2018 – åpnet de sin egen videoautomat portefølje og vi har endelig tatt oss tid til å bli med Erik og kona hans, Helga, på tur.

Erik the Red – Oppsett

  • Lanseringsdato: 17. september 2018
  • Utvikler: Relax Gaming
  • Hjul / Rader: 5 / 4
  • Linjer: 20
  • Min./Maks innsats: 1 kr – 1000 kr
  • Toppgevinst: 100x innsatsen
  • RTP: 96,95%
  • Volatilitet: Medium
  • Bonusfunksjoner: stablede symboler og free spins med låste wildhjul
Spillevisning Erik the Red

Erik the Red – Bonus og spesialfunksjoner

I Erik the Red fins det et wildsymbol, men det dukker ikke opp før i gratisspillet så vi skipper den for nå og hopper over til stablede symboler.

Foran hver spillerunde velger spillet ut et symbol og stabler det oppå hverandre på hjulene. Hvor høye disse stablene er vet vi ikke, men de er ganske lange og det er takket være disse vi klarte få fulle brett med like symboler. Dette skjedde flere ganger, men alltid med lavtbetalende symboler.

Stablede symboler Erik the Red

Erik the Red – Free Spins

3 eller flere scattere gir deg 8 gratisspinn hvor ordet WILD vises over alle hjulene. Hver scatter – inkludert de du aktiverte gratisspillet med – fyller én bokstav og når et helt WILD lyster opp vil det aktuelle hjulet bli til en wild for resten av gratisøkten.

Inne i gratisspillet vil wildsymbolet også kunne bli valgt ut til å bli stablet oppå hverandre, og vi var nære ved å få full pott en gang. Hadde det gått gjennom hadde vi fått Eriks toppgevinst på 100 ganger innsatsen, men slik ble det dessverre ikke.

Free Spins i Erik the Red

Erik the Red – Gevinster og mer

Spillet oppfører seg som et middels volatilt spill, mens gevinstene et spill som er mye mindre farlig. Vi tror ikke en toppgevinst på 100 ganger innsatsen kommer til å interessere erfarne spillere, men vi kan vel forestille oss at det kan være gøy i en kort stund. Frem til fulle brett med like symboler blir kjedelig fordi gevinstene er såpass små tenker vi.

Til slutt …

Spillet ser lekkert ut, bakgrunnsmusikken passer bra og vi liker temaet. Bare synd at gevinstene er så svake. Det kan som sagt være gøy å prøve i en liten stund, men vi forstår om man så går videre til spill som Viking Runecraft av Play’n Go eller Vikings-serien til Yggdrasil.