EmotiCoins
67
Vurdering
x300
Maksimum gevinst
96%
RTP

EmotiCoins

Spillutvikler: Microgaming

Etter den store lanseringen av Jurassic World i juli er det tilbake til den vanlige hverdagen hos Microgaming. De slapp…

EmotiCoins anmeldelse

Etter den store lanseringen av Jurassic World i juli er det tilbake til den vanlige hverdagen hos Microgaming. De slapp nettopp spilleautomaten Emoticoins, hvilket er litt artig med tanke på at NetEnts store Emoji Planet er planlagt å komme litt senere i august. Tilfeldigheter? Tja, si det. Kanskje like stor tilfeldighet som at NetEnt lanserer sin versjon av Phantom of the Opera samme år som Microgaming får gjennom en avtale om å lage en spilleautomat basert på Phantom of the Opera-filmen som kom ut i 2004.

Her kan du spille Emoticoins

Spill Emoticoins gratis her

Om Emoticoins

Teknisk informasjon

Spillutvikler: Microgaming
Antall hjul/rader: 5/3
Antall innsatslinjer: 30
Min/Maks innsats: 3 kr – 3000 kr
RTP: 96,01%
Plattformer: PC, mobil og nettbrett
Jackpot: Nei
Spesialfunksjoner: wild, free spins med sticky wilds, wild blast

I motsetning til NetEnt som legger alle sine emoticons og det som hører til på et rutnett, har Microgaming valgt det tradisjonelle oppsettet bestående av 5 hjul og 3 rader. På kryss og tvers av disse er det lagt opp 30 linjer som du skal matche symboler på. De som betaler mest er naturligvis de fem smilefjesene, mens resten er Microgamings standardsymboler (kronede kortsymboler fra 10 til A).

EmotiCoins spillevisning

EmotiCoins bonus- og spesialfunksjoner

Det er to ting du skal se opp for når du spiller EmotiCoins og det er Wild Blast-funksjonen og LOL-scatteren.

Wild Blast-funksjonen dukker opp til tilfeldige tider. Når det skjer vil du få opptil fem wilds på tilfeldige plasser før hjulene stopper og en eventuell gevinst betales ut. Vi kan forestille oss at denne funksjonen kan lede til større gevinster, men vi må ha hatt maks uflaks for det ble aldri noen imponerende beløp på oss. Selv når vi fikk en Wild Blast tre ganger innenfor fem runder ble det ingen utbetalinger som fikk oss til å hoppe.

Sånn bortsett fra en helt vanlig wild er det ikke stort mer å se frem til under hovedspillet. Men du har vel ikke glemt lol-scatteren? Følg med nedover for å se hva du har å glede deg i free spins-spillet.

EmotiCoins Wild Blast

EmotiCoins free spins

Tre lol-scattere hvor som helst på skjermen belønner deg med 10 free spins, og her kan det fort bli spennende – iallfall mot slutten. Du blir nemlig tildelt sticky wilds som holdes på plass under hele gratisøkten på annethvert spinn! Du er altså garantert fem wilds på skjermen på de to siste free spins-rundene.

EmotiCoins free spins

EmotiCoins gevinster, utbetalinger og jackpot

Det fins ingen progressiv jackpot, men vi syns spillet betalte ut greie beløp i grunnspillet. Hadde våre Wild Blasts klaffet bedre hadde vi nok kost oss enda mer, og siden denne skuffelsen kom tidlig kan det ha satt tonen for resten av spilleøkten vær. 

Det ble bedre under free spins-spillene, for det var ekstra spennede å se hvor wildsymbolene kom til å havne. Med litt ekstra flaks kan storgevinstene begynne å ramle inn ganske så tidlig i gratisspillet. 

EmotiCoins – vår konklusjon

EmotiCoins kan nytes på alle plattformer, så nå kan smilefjeset, kyssefjeset og blunkefjeset hjelpe deg med mer enn bare å uttrykke følelser. Kanskje hjelper de deg til en storgevinst eller to mens du venter på toget eller at det skal bli din tur hos legen.

Vi syns spillet er greit, men det er umulig å ikke sammenligne det med NetEnts versjon. Den blir litt blek i forhold, men gi det et forsøk likevel. Kanskje du lykkes lokke frem flere flotte gevinster enn det vi gjorde. Hvem vet 🤔