Dwarfs Gone Wild
86
Vurdering
x6000
Maksimum gevinst
96%
RTP

Dwarfs Gone Wild

Spillutvikler: Quickspin

Quickspin tar for seg eventyret om Snøhvit og de 7 dvergene og i likhet med Red Tiger har de proppet…

Spill gratis hos
spillboden.com Eller

Dwarfs Gone Wild anmeldelse

Quickspin tar for seg eventyret om Snøhvit og de 7 dvergene og i likhet med Red Tiger har de proppet spilleautomaten full med spennende funksjoner. Her vil du møte Snøhvit og en gjeng med dverger som alle har et spennende talent å vise frem!

Prøv Dwarfs Gone Wild gratis her

Hvor kan jeg spille Dwarfs Gone Wild? 

Hurtiginfo

  • Lanseringsdato: 12. juni 2018
  • Utvikler: Quickspin
  • Hjul / Rader: 5 / 3
  • Linjer: 20
  • Min./Maks innsats: 2 kr – 1000 kr
  • Jackpot: 2535 x innsatsen
  • RTP: 96,38%
  • Volatilitet: Medium
  • Funksjoner: Stablede symboler, Magic Mirror-bonus, gratisspill med muligheter for 7 forskjellige tilfeldige bonuser.

Det er ikke så vanskelig å peke ut Snøhvit fra mengden, men dvergene hun har med seg er ikke de vi er kjent med fra eventyret. Hun tar følge med en annen gjeng som heter Banker, Bomber, Racer, Huntsman, Blacksmith, Wizard og Strongman. Og de har som sagt hvert sitt talent som kan gjøre deg ganske mange kroner rikere!

Spillevisning med gevinst som fyller sylinderen

Dwarfes Gone Wild – bonus og spesialfunksjoner

I hovedspillet kan du få et wildsymbol som hjelper deg med å fullføre gevinstkombinasjoner, et bonussymbol som tar deg til gratisspillet og vanlige symboler som må matches på spillets 20 linjer. Du vil også se en sylinder til venstre for hjulene. Deler av denne fylles opp med gull når du vinner med kombinasjoner som inneholder dverger. Når en sylinderen er full, vil en av gruvevognene vedsiden av lyse opp. Disse vil ikke ha noen betydning for din spilleøkt før du kommer deg til gratisspillet! 

Det andre du skal se opp for er det magiske speilet, for når det dukker opp på det midterste hjulet trigges Magic Mirror-bonusen. Det er 2 respin som er boostet med 300 ekstra Snøhvit-symboler på hjulene!

Magic Mirror-bonus i Dwarfs Gone Wild

Dwarfes Gone Wild – Free Spins

Bonussymbolet kan bare spinnes frem på de tre midterste hjulene, og når det skjer blir du belønnet med 7 gratisspinn. Antall gruvevogner du fylte opp i hovedspillet vil nå bestemme hvor mange dverg-funksjoner du blir tilfelt. 

Inne i gratisspillet vil aktive dverg-funksjoner vises som ikoner og aktiveres på tilfeldige spillerunder. Det betyr at én og samme dverg kan hjelpe deg flere ganger innenfor samme gratisøkt, og at du kan oppleve gratisrunder der det ikke kommer noen som helst. 

Dwarfs Gone Wild free spins

Rolling Wilds

Strongman viser muskler og vil hoppe ut på hjul 3, 4 eller 5. Du vil deretter se ham rulle én plass til venstre for hvert respin.  

Spredende wilds

Bomber elsker eksplosjoner og legger igjen en wildtønne på brettet. Når denne eksploderer legges det igjen mellom 2 og 4 ekstra wilds på sideliggende plasser. 

Throwback Wilds

Racer liker at det går fort. Når han raser over skjermen i sin gruvevogn vil du få tildelt mellom 2 og 5 wilds på tilfeldige plasser.

Wildhjul

Fra morgen til kveld svinger Blacksmith sin tung slegge, og når han treffer skikkelig helles det flytende metall over hjulene dine. Takket være hans talent kan du bli belønnet med opptil 2 hele wildhjul hver gang han dukker opp.

Gratis wild

Huntsman er alltid på leting etter noe å skyte på, og når han tar frem geværet sikter han seg inn på den beste plasseringen og legger igjen en wild!

Ekstra gratisspinn

Wizard tryller frem 3, 4 eller 5 ekstra gratisspinn.

Gevinstmultiplikator

Banker er en menneskevenn som vil multiplisere gevinstene dine på én eller flere spillerunder med 2, 3 eller 5.

Dwarfes Gone Wild – Utbetalinger og jackpoter

Vi har fått prøve demoen og kan si som så at vi så en del svingninger i spillebalansen. Det kunne fort gå en liten stund med små eller ingen gevinster, så boostene en fikk fra det magiske speilet var velkomne. 

Det var noe vanskelig å komme seg til gratisspillet, men når det er sagt så fikk en tid til å fylle opp en del vogner. Det minste vi fikk med oss inn var 1 dverg, mens det meste var 6. Det var faktisk ganske artig å se dem gjøre sitt for å hjelpe deg med å vinne mer. Det ble ikke fantastiske resultater hver gang, med de små karene var veldig sjarmerende og gjorde selve opplevelsen meget interessant.  

Avslutningsvis

Vi gleder oss alltid til nye Quickspin-lanseringer, men denne gang virker utvikleren være enda mer spente enn oss. De kaller spillet for sitt flaggskip for 2018 og har lagt opp flere klipp på sin Youtube-kanal (slik som den vi har lagt opp under). 

Andre eventyrspill