Drive: Multiplier Mayhem
70
Vurdering
x5100
Maksimum gevinst
98%
RTP

Drive: Multiplier Mayhem

Spillutvikler: NetEnt

Et spennende nytt bilspill har blitt levert av NetEnt, og Herr Narvesen ser umiddelbart likheter mellom dette og en viss…

Spill gratis hos
spillboden.com Eller

Drive: Multiplier Mayhem anmeldelse

Et spennende nytt bilspill har blitt levert av NetEnt, og Herr Narvesen ser umiddelbart likheter mellom dette og en viss film-franchise om raske biler som har flere filmer ute enn han har fingre på en hånd… Det var opp til ham å teste det ut for Fru Narvesen er ikke komfortabel med nattkjøring.

Drive: Multiplier Mayhem er et typisk NetEnt spill i at effektene er store, fargene sterke og lydsporet treffende. NetEnt skaper alltid spill som skaper stemning like mye som spenning og Drive er ikke et unntak.

Uansett om Drive:Multiplier Mayhem har blitt inspirert av en film eller noe annet kan vi slå fast at her går det raskt unna, så fest ditt virtuelle setebelte og spinn i vei!

Drive: Multiplier Mayhem Wild

Du finner selvsagt spesialfunksjonen Wild i spilleautomaten Drive: Multiplier Mayhem. Et Wild multiplikator-symbol kan dukke opp på hvilken som helst av hjulene og hjelper deg skape vinnerkombinasjoner. Dersom en Wild vises på tredje hjulet vil multiplikatoren være x3. Skulle du være heldig nok til å få flere Wild-symboler på hjulene samtidig vil multiplikatorene multipliseres slik at du ender opp med enda større gevinster.

Drive: Multiplier Mayhem bonusrunde

I free spins runden til Drive: Multiplier Mayhem har du en super funksjon som kalles Nitro Collect Meter, og som er sammenlignbar med en bonus runde. Nitro Collect Meter er en egen målestokk som viser alle Nitro-symbolene du har samlet gjennom spillingen. Du får forresten et symbol lagt til målestokken for alle Nitro du ender opp med, selv for de Wilds som erstatter Scatters. Hver gang en ny free spins runde starter opp kan dufylle opp Nitro Collect Meter og dermed øke størrelsen på gevinstene dine. Når du har 3 Nitro-symboler kan du kjøre mot neste motstander. Nedenfor ser du en oversikt over motstandere i spillet.

Mulige motstandere i videoautomaten Drive: Multiplier Mayhem

Drive: Multiplier Mayhem free spins

Det er ikke bare i bonusrunden du får spesialfunksjoner, for i hovedspillet i Drive: Multiplier Mayhem har du muligheten til å få free spins. Du får for eksempel 10 free spins om du ender opp med 3 Scatters. Under free spins rundene kan kan du få spesialsymboler, som for eksempel Nitro-symbolet, som gir ekstra utbetaling.

Med ett øyekast

Minste innsats: 1 kr

Maks innsats: 1000 kr

5 hjul, 5 rader