Dragon Sisters
68
Vurdering
x1258
Maksimum gevinst
96%
RTP

Dragon Sisters

Spillutvikler: Push Gaming

To søstre med drager som kjæledyr har inntatt hovedrollen i denne spilleautomaten laget av Push Gaming. I Dragon Sisters venter…

Dragon Sisters anmeldelse

To søstre med drager som kjæledyr har inntatt hovedrollen i denne spilleautomaten laget av Push Gaming. I Dragon Sisters venter ikke bare en episk fantasihistorie. Her får du 2 spill til prisen for 1.

Hvor kan jeg spille Dragon Sisters

Om Dragon Sisters

Teknisk informasjon

Spillutvikler: Push Gaming
Antall hjul/rader: 5/3 x 2
Antall innsatslinjer: 25 x 2
Min/Maks innsats: 2,50 kr – 1000 kr
RTP: 96,73%
Plattformer: PC, mobil og nettbrett
Jackpot: Nei
Spesialfunksjoner: wild, dragon respin

Dragon Sisters inneholder to spillebrett med 5 hjul, 3 rader og 25 innsatslinjer hver. Det betyr ikke at du trenger å legge mer for å spinne alle hjulene. En innsats på bare 2,50 kr er det minste det vil ha i bytte mot gevinstene.

Den eneste forskjellen på spillebrettene er et par av symbolene. I toppen herjer den mørke søsteren og hennes røde drage. Mens den lyse søsteren og hennes blå drage leder hjulene under.  

Dragon Sisters spillevisning

Dragon Sisters bonus og spesialfunksjoner

Spillet har et helt vanlig wildsymbol, og to ganske så spesielle drager som hjelper deg på hver sin måte. Søstrene gjør ingenting annet enn å betale ut mest og se vakre ut.

En eller flere blå drager på det nedre spillebrettet trigger et respinn på det øvre spillebrettet. Der vil du også motta opptil 3 wildsymboler på tilfeldige plasser.

En eller flere røde drager på det øverste spillebrettet trigger et respinn på det nedre spillbrettet. Du vil også få en full stabel (et helt wildhjul) på hjulet under der du fikk dragen(e).

Hver drage gir deg et nytt respinn så om du får en ny drage under respinnet fortsetter moroa!

Dragon Sisters - rød drage respinn

Dragon Sisters free spins

Dragon Sisters har ikke fått et eget free spins-spill

Dragon Sisters gevinster, utbetalinger og jackpoter

Med bare én innsats kan du altså vinne på to forskjellige brett, og dragene tilbyr muligheten til å vinne enda mer uten å måtte punge ut med noe ekstra. Det liker vi! Vi syns heller ikke at det tok så altfor lang tid mellom hver gang dragene dukket opp og premiene kom relativt ofte.

Dragon Sisters - vinn stort med den blå dragen

Avslutningsvis

Dette spillet viser ganske tydelig at Push Gaming ønsker å sette et spor innen mobilspill. Det doble oppsettet passer perfekt for spill i portrettmodus på spillet og det ser da helt fantastisk ut. Noen vil kanskje påstå at dette er et spill for erfarne casinospillere, men vi syns det ser mer avansert ut enn det det egentlig er. Det eneste man skal følge med på er dragene. Ellers ser vi ingen kompliserte elementer som kommer til å skape forvirringer.