Dragon Maiden
67
Vurdering
x5000
Maksimum gevinst
96%
RTP

Dragon Maiden

Spillutvikler: Play'n GO
Dragon Maiden av Play'n GO er en spilleautomat i fantasy-sjangeren!

Spilleautomaten Dragon Maiden av Play'n GO lar deg øke vinnermåter fra 243 til 7776. Det kan hjelpe deg med å sikre en skikkelig storgevinst!

Spill gratis hos
spillboden.com Eller

Dragon Maiden anmeldelse

Er du en fan av Game of Thrones, drager eller fantasisjangeren generelt kan du sjekke ut Dragon Maiden av den populære spillutvikleren Play’n Go. Denne har de plassert helt i toppen av variansmetret, men de som tør gå ansikt mot ansikt med ildsprutende drager kan bli belønnet med en toppgevinst på 5000 ganger innsatsen.

Dragon Maiden – Oppsett

 • Lanseringsdato: 15. november 2018
 • Utvikler: Play‘n Go
 • Hjul / Rader: 5 / 3-6
 • Linjer: 243 – 7776 vinnermåter
 • Min./Maks innsats: 1 kr – 1000 kr
 • Toppgevinst: 5000x innsatsen
 • RTP: 96,49%
 • Volatilitet: Høy (10 av 10)
 • Bonusfunksjoner: ekspanderende wilds, respin, free spins med utvidende hjul og golden spins

Ved ankomst kan det se ut som om spillet er en vanlig 5-hjulsautomat med 3 rader og 243 vinnermåter, men Play’n Go har latt seg inspirere av White Rabbit-spillet til Big Time Gaming. Med spesielle symboler kan du nemlig forlenge et hjul til å inneholde 6 symboler og ved å forlenge alle vil du gå fra 243 til 7776 vinnermåter.

Dragon Maiden spillevisning

Dragon Maiden – Bonus og spesialfunksjoner

Sånn bortsett fra dragen er det Dragon Maiden-symbolet du skal se opp for da hun kan forvandle seg om til et wildsymbol. Hun kan i tillegg utvide seg til å dekke opptil 3 rader, men både forvandlingen og ekspanderingen kommer an på når hun føler for å gjøre det selv. Det er ingen forskjell på utbetaling, men som et wild vil hun naturligvis gi deg større vinnersjanser.

Den ildsprutende røde dragen har fått oppgaven om å være spillets scatter og du trenger bare to for å aktivere dets første bonus.

 • 2 scattere spinner alle hjul uten drager på nytt.
 • 3 scattere spinner hjulene uten drager på nytt og gir deretter 8 gratisspinn.
 • 4 scattere spinner det siste hjulet uten en drage på nytt og gir deretter 10 gratisspinn.
 • 5 scattere gir 12 gratisspinn
Dragon Maiden respin

Dragon Maiden – Free Spins

Sånn bortsett fra å sanke gevinster blir det viktigeste å samle drager. Hver drage du får vil nemlig utvide hjulet den landet på med 1 symbol. Så fort ett hjul inneholder 5 symboler vil neste drage også gi noe som kalles golden spins.

Golden spins utføres etter at gratisspinnene er over og vil heller ikke koste deg en krone. Forskjellen er at du under denne gratisdelen vil ha 7776 måter å vinne på og det er her vi plukket med oss de største gevinstene på vårt forsøk. 

Dragon Maiden Golden Spin

Dragon Maiden – Gevinster og mer

Dragon Maiden er som sagt et meget volatilt spill og det er kun de heldigste eventyrerne som får med seg et beløp i nærheten av spillets toppgevinst. Vi var milevis unna, men når det er sagt kan vi ikke huske å ha støtt på noen gigantiske tørkeperioder som fikk oss til å miste motet helt. Vi vil likevel anbefale å ta med en større spillebalanse på reisen da vi plukket med oss en del smått på veien.

De største gevinstene venter på golden spins i gratisspillet og vi syns vi fikk prøve oss en god del ganger. Det er med andre ord ikke så altfor vanskelig å lokke frem nok drager.

Forslag til andre spill med utvidende hjul