Doubles
66
Vurdering
x25000
Maksimum gevinst
96%
RTP

Doubles

Spillutvikler: Yggdrasil

Doubles spilleautomat fra spilleverandøren Yggdrasil faller innenfor fruktsymboler og jokere møter futuristisk- 80-tallet typen av online automater, en stil ekteparet…

Doubles anmeldelse

Doubles spilleautomat fra spilleverandøren Yggdrasil faller innenfor fruktsymboler og jokere møter futuristisk- 80-tallet typen av online automater, en stil ekteparet Narvesen har sett mye av i det siste. Doubles skiller seg derimot ut fra mange av disse andre med sitt skarpe utseende og godt gjennomført design.

Introen er kul datamaskin-musikk og grafikken likner de første dataspillene med tydelige piksler. Utrolig fargerikt og på tross av retro-stilen føles ikke Doubles tungt eller gammeldags, på samme måte som en annen retro-automat Herr Narvesen liker; Neon Staxx. Herr Narvesen satte seg ned i godstolen og begynte å spinne med et smil om munnen.

Doubles er ikke bare kompatibelt med alle Apple mobiler og nettbrett, og de fleste Android enheter, du kan også spille Yggdrasils spill på Windows telefoner.

Spill Doubles her

Spilleopplevelsen

Lydsporet som fra starten av virket så passende og satte Herr Narvesen i stemning, ble etter hvert litt plagsom og da var det ekstra heldig at man kan regulere lydstyrken. Herr Narvesen fant faktisk flere innstillinger man kunne endre, som f.eks. spinnhastigheten som gikk fra Skilpadde til Hare… morsomt.

Doubles har en free spins runde som blir aktivert når du får 3 eller flere Dobbel-D symboler på hjulene. Disse behøver ikke være på bestemte hjul så lenge det er minst tre av dem. Under free spins runden blir du bedt om å velge hvilket symbol du vil skal være doblet, så du får faktisk muligheten til å bestemme om du vil vinne smått og ofte eller sjeldnere og større summer.

Dette likte Herr Narvesen veldig godt, for det gjør det enklere for ulike type spillere finne seg til rette i Doubles.

Med ett øyekast

Minste innsats: 2,5 kr

Maks innsats: 500 kr

5 hjul, 3 rader, 243 gevinstlinjer