Double Stacks
86
Vurdering
x1000
Maksimum gevinst
96%
RTP

Double Stacks

Spillutvikler: NetEnt

Retro-moderne virker være siste skrik for i september 2018 fikk vi enda en moderne spilleautomat fylt med klassiske symboler som…

Spill gratis hos
spillboden.com Eller

Double Stacks anmeldelse

Retro-moderne virker være siste skrik for i september 2018 fikk vi enda en moderne spilleautomat fylt med klassiske symboler som sitroner, bjeller, kirsebær og 7-ere. Er det noe tess eller går det i glemmeboka med det samme? Bli med nedover og se om det er noe du burde legge på listen over ting å prøve å september!

Prøv Double Stacks gratis her

Spill Double Stacks her

Double Stacks – Oppsett

Lanseringsdato: 24. september 2018
Utvikler: NetEnt
Hjul / Rader: 5 / 3
Linjer: 10
Min./Maks innsats: 1kr – 2000 kr
Toppgevinst: 1000 ganger innsatsen
RTP: 96,10%
Volatilitet: Medium
Bonusfunksjoner: Doble symboler, stablede symboler, freespins med stablede wilds

Double Stacks – Bonuser og spesialfunksjoner

Bjellen, 7-eren, diamanten og BAR-symbolet er gamle kjenninger, men i Double Stacks er de blitt enda bedre. De kommer nemlig stablet oppå hverandre og når et helt hjul inneholder like symboler vil alle symbolene på hjulet dobles. Du kan derfor få 4 like på bare 2 hjul eller 8 like på 4 hjul. Skulle du være ekstra heldig og banke inn 5 diamanthjul kan du ta seiersdansen over å ha vunnet toppgevinsten på 1000 ganger innsatsen. Det er lettere sagt enn gjort, men ikke umulig – og i gratisspillet får du dessuten litt ekstra hjelp!

Vi vil også nevne at beløpene som vises over hjulene bare forteller deg hvor mye du vinner dersom du fyller hele brettet med de symbolene. Siden vi spilte med en rundeinnsats på €1 hadde vi fått €1000 for et brett med diamanter, €500 for et brett med 7-ere, €250 for et brett med BAR-symboler og €100 for et brett med bjeller.

Double Stacks – Free Spins

  • 2 scattere = (+2 gratisspinn inne i gratisspillet)
  • 3 scattere = 5 gratisspinn (+5 gratisspinn inne i gratisspillet)
  • 4 scattere = 15 gratisspinn (+15 gratisspinn inne i gratisspillet)
  • 5 scattere = 30 gratisspinn (+30 gratisspinn inne i gratisspillet)

Forskjellen på hovedspillet og gratisspillet er at du under gratisøkten får stablede wildsymboler – og du vet vel hva det betyr? At du kan få hele hjul med doble wilds så klart. Siden wildsymbolene ikke er sjenerte som i hovedspillet og kommer veldig ofte, kan de hjelpe deg med å fylle brettet med like symboler. Doble wilds kan også forlenge lavtbetalende symbolkombinasjoner til 9.

Double Stacks – Gevinster og mer …

I begynnelsen av spilleøkten opplevde vi flere tørkeperioder på over 20 runder, og det vet vi er nok til å skremme bort en del spillere. Når det er sagt skal du vite at lønnsomme bonusrunder hjalp oss med å avslutte besøket på pluss-siden.

Vi syns ikke man er avhengig av gratisspillet for store gevinster, men flesteparten av dem vi banken inn kom selvfølgelig derfra. Den beste gratisbonusen vi opplevde ga oss 7 storgevinster på 19 runder, og en samlet gevinst på 271 ganger innsatsen. Det beste gratisspillet som bare varte i 5 runder ga oss 165 ganger innsatsen, mens den dårligste av dem alle ga oss 19 ganger innsatsen. Så det går veldig opp og ned.

Alt i alt syns vi Double Stacks var ganske artig. Enkelt, men underholdene. Et spill vi tror mange av dere kommer til å like … Så lenge dere ikke har noen forventinger om at det skal endre livet dere!