Double Dragons
66
Vurdering
x
Maksimum gevinst
96%
RTP

Double Dragons

Spillutvikler: Yggdrasil

Bli med til et land – langt, langt der borte. Et land hvor du må slå deg sammen med mektige…

Double Dragons anmeldelse

Bli med til et land – langt, langt der borte. Et land hvor du må slå deg sammen med mektige drager. Et land full av wildsymboler og forhåpentligvis; eventyrlige gevinster. Alt dette servert med en bakgrunnsmusikk som får deg til å tro at du er på et livsviktig oppdrag om å redde verden. Blir det dobbelt opp med gevinster eller dobbelt opp med skuffelser? Gjør deg klar for et episk eventyr!

Møt de mektige dragene her

Yggdrasil pleier være ganske så gjerrig med funksjonene sine, men vi har sagt det før og sier det igjen – det enkle er ofte det beste. Double Dragons er derimot full av spennende innhold som løfter opplevelsen til et annet nivå. Denne spilleautomaten hadde nok ikke fungert like bra med bare én funksjon. Skal man inkludere drager, så bør det være i noe stort. Slik som Game of Thrones…. de har skjønt det.

Spilleautomaten har fått 5 hjul og 3 rader. Du skal matche 8 symboler på 25 gevinstlinjer. Symbolene kunne kanskje vært litt mer spennende. I tillegg til kortsymbolene får du fire drageøyer(?). Er det Yggdrasil er gode på så er det å lage vakre, fengslende spill. Så vi mener de kunne gjort mer ut av symbolene, men bakgrunnen og rammen er fantastisk.

Double Dragons – spennende drop down-funksjon

Denne funksjonen kjenner du nok igjen fra spill som har vært på markedet en stund. Det beste eksemplet er Gonzo’s Quest av spillutvikleren NetEnt. Casinospillere elsker den fordi man kan vinne så mange ganger på bare én innsats. For hver gang du vinner vil alle symbolene i vinnerkombinasjonen eksplodere. Det gjør plass til nye symboler og nye gevinster.

Double Dragons drop down funksjon

Vinnersymbolene eksploderer for å gi plass til nye symboler.

Double Dragons – slipp dragene løs

Mens Gonzo ga deg større multiplikator for hver sammenhengene gevinst, blir resultatet noe annerledes i Double Dragons. Fire sammenhengende gevinster (to i gratisspinn-bonusen) fyller nemlig opp buret til venstre og slipper løs to mektige drager. Begge dragene velger seg et tilfeldig hjul og legger igjen en rekke med wildsymboler. De kan legge igjen en stabel som inneholder mellom 7 og 28 wildsymboler. Dette hjelper ingenting om vinnerrekken din brytes, men så lenge pengene ramler inn vil wildsymbolene fortsette å komme til stabelen er tømt.

Double Dragons utdeling av wild

Dragene er løse og deler nå ut wild. Bildet viser at den blå dragen stabler 26 wilds oppå hverandre!

Double Dragons – samle dragehoder for gratisspinn

Spillet inneholder en ildsprutende drage, og en issprutende drage. Begge oppfører seg som wilds, men har begge en ekstrafunksjon. Den røde dragen vil forvandle 2-3 vanlige symboler om til wilds. Den blå dobler alle gevinstene i vinnerrekken du befinner deg i.

Hvert dragehode vil dessuten fylle opp de små hullene du ser på høyre side av skjermen. Du trenger 9 røde eller 9 blå drager totalt. Når det er gjort blir du belønnet med 5 gratisspinn!

Før du fnyser av at man bare får 5 gratisspinn, er det et par ting vi vil nevne:

  • Bonusøkten forlenges omtrent alltid av spillets drop down-funksjon.
  • Du trenger bare to sammenhengende gevinster for å slippe ut dragene. Disse vil også øke sjansene for en lenger vinnerrekke med tanke på at de gir fra seg en haug med wilds.
  • Du kan ikke samle dragehoder, men de vil fortsatt belønne deg med ekstra wilds og en multiplikator.

5 gratisspinn kan selvfølgelig suse forbi uten å gi deg noe som helst, men siden du bare trenger to sammenhengende gevinster er sjansene for å slippe ut dragene minst én gang ganske store.

Double Dragons dragehode

Et rødt dragehode – den har nettopp delt ut wildsymboler og vil nå fylle én av de tomme hullene til høyre.

Konklusjon

Ser man bort ifra de tamme symbolene er denne spilleautomaten veldig interessant. Dere som liker epic fantasy / high fantasy som Game of Thrones og Ringenes Herre vil nok sette ekstra pris på spillets tema og den eventyrlige bakgrunnsmusikken. Selve opplevelsen blir full av wilds og gode gevinster. Drop Down-funksjonen sørger som regel for at gevinstene blir større enn innsatsen – så her kan du nok blir sittende og kose deg en stund.