Donuts
0
Vurdering
x
Maksimum gevinst
0%
RTP

Donuts

Spillutvikler: Big Time Gaming

Doughnuts eller donuts er et bakverk som mange av oss elsker og kanskje forbinder med politiet i USA eller Homer…

Donuts anmeldelse

Doughnuts eller donuts er et bakverk som mange av oss elsker og kanskje forbinder med politiet i USA eller Homer Simpson. Her hjemme er det mange som kaller dem for smultringer selv om de ikke smaker helt som våre egne. Nå har Big Time Gaming laget en spilleautomat med nettopp disse bakverkene i sentrum og det mest spennende er at de har gitt det et bonusspill som kan forvandle små gevinstkombinasjoner om til episke beløp!

Prøv Donut gratis her

Spill Donut her

Donuts – Oppsett

Lanseringsdato: 4. juli 2018
Utvikler: Big Time Gaming
Hjul / Rader: 4 / 4
Linjer: opptil 2401 ways to win
Min./Maks innsats: 0,5 kr – 100 kr
Toppgevinst: –
RTP: 96,54%
Volatilitet: Høy
Bonusfunksjoner: wild, wildmultiplikator, bonusspill, free spins, lengre gevinstkombinasjoner.

Spilleautomaten har i kjent Big Time Gaming-stil ikke fått gevinstlinjer. Du blir altså belønnet med en gevinst så lenge du har tre like smultringer (fire kortsymboler) på sammenhengende hjul fra venstre.

Spillevisning av Donuts - en spilleautomat av Big TIme Gaming

Donut – Bonuser og spesialfunksjoner

Denne spilleautomaten har ikke bare én men to forskjellige wilds. Den første er helt vanlig, men kan bare spinnes frem på de to midterste hjulene. Den andre er en multiplikatorwild som kan gange gevinstene de er med på å lage med mellom 2 og 4. Disse kan komme på hvilket som helst hjul, men leveres i smultringbokser.

Smultringbokser? Ja, blant symbolene du kan få fins det bokser, og hver av dem vil inneholden enten en multiplikatorwild eller mellom 2 og 4 smultringer. Begge hjelper deg med å vinne mer! 

La oss si du har en rød smultring på hvert hjul og har satset €1. Dette gir deg €2 i gevinst. Bytter vi ut én av smultringene med en boks med fire, vinner du på 3 gevinstlinjer til og får derfor utbetalt €8 istedenfor €2.

For å gjøre det enda litt enklere å samle gevinstlinjer, vil alle bokser på hvert spinn inneholde smultringer i samme farge. 

Donut – Free Spins

Tre eller fire donuts av gull (bonussymboler) gir deg henholdsvis 12 og 20 gratisspinn, men før gratisspillet starter må du gjennom et bonusspill som ligner jackpotspillet i Divine Fortune (NetEnt).

Bonussymbolene du startet med blir tildelt hver sin multiplikator på mellom 1 og 50. Deretter vil resterende plasser deles opp og spinne som separate hjul. Du får så tre sjanser på å spinne frem nye bonussymboler, og telleren settes tilbake hver gang du lykkes. Når du ikke har fått en ny donut på tre spinn, sendes du videre til gratisspillet med sammenlagt-multiplikatoren fra bonusspillet (ja, seriøst).

Bonusspillet i Donuts

Du skal også vite at gratisspillet kan forlenges med 10, 20 og 30 runder ved å spinne frem 2, 3 eller 4 nye bonussymboler. Det fins ingen grense for hvor mange ganger dette kan gjøres, OG du får sjansen til å hente enda flere multiplikatorer i bonusspillet hver gang.

Under gratisspillet vil du ikke kunne spinne frem bokser, men gevinstmultiplikatoren gjør opp for det!

Free Spins og multiplikatorfest

Donut – Gevinster og mer …

Donut! Ja, takk. En kjapp titt på utbetalingstabellen inspirerer ikke så mye, men husk at det er om å gjøre å samle bokser og multiplikatorwilds. Hovedspillet handler altså om bokser og vi syns det holdt spenningsnivået oppe mens en ventet på at bonussymbolene skulle dukke opp.

Det er som vanlig veldig vanskelig å komme seg til gratisspillet, men vi syns ventetiden er verdt det. For om man klarer å skyte gevinstmultiplikatoren til himmels, vil selv de minste gevinstkombinasjonene være velkomne.