Divine Dreams
86
Vurdering
x7414
Maksimum gevinst
96%
RTP

Divine Dreams

Spillutvikler: Quickspin

Det første spillet som ruller av produksjonsbåndet til Quickspin i 2019 er spillet Divine Dreams. Her er moroa satt til…

Spill gratis hos
spillboden.com Eller

Divine Dreams anmeldelse

Det første spillet som ruller av produksjonsbåndet til Quickspin i 2019 er spillet Divine Dreams. Her er moroa satt til en regnskog i Indonesia hvor de tilber gudinnen av rikdom og medgang.  Spørsmålet er bare om hun er villig til å gi deg en del av sin formue. Noen vil så absolutt kunne spille seg til fantastiske beløp, men mange vil nok få den brutale virkeligheten av en volatil spilleautomat i fleisen. Bør det prøves? Helt klart!

Prøv Divine Dreams gratis her

Spill Divine Dreams her

Divine Dreams – Oppsett

  • Lanseringsdato: 8. januar 2019
  • Utvikler: Quickspin
  • Hjul / Rader: 5 / 3
  • Linjer: 243 vinnermåter
  • Min./Maks innsats: 2 kr – 1000  kr
  • Toppgevinst: 7414,9x innsatsen
  • RTP: 96,51%
  • Volatilitet: Høy
  • Bonusfunksjoner: bonushjul, sacred respin, free spins, wilds, ekstra wilds

Divine Dreams spillevisning

Divine Dreams – Bonus og spesialfunksjoner

Det er bonushjulet til høyre for hovedhjulene som gjør Divine Dreams ekstra spennende. Det vil på hver eneste spillerunde gi et håp om en boost som kan sende gevinstene til himmels.

Gevinst x10

I grunnspillet inneholder bonushjulet 1-10 i multiplikatorer, yin yang wild-symboler og super respin-symboler. Multiplikatorene har fått størstedelen av plassene og den du lander på vil gjelde en eventuell gevinstkombinasjon du får på samme spillerunde.

Yin Yang Wilds

Stopper bonushjulet på det rosa Yin Yang Wild-symbolet vil du få tildelt 2 wilds på hjulene 2-5. Du får også en multiplikator på mellom 1 og 10.

Sacred Respin

Sacred Respin er navnet på en bonusfunksjon delt opp i to deler. Den første heter super respin og aktiveres via bonushjulet.

Under et super respin legges det til ekstra wilds på hjulene, mens bonushjulet oppgraderes med bedre multiplikatorer (4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 og 20). Bonushjulet vil også få et nytt mega respin-symbol, som er den andre delen av et sacred respin.

Et mega respin er omtrent det samme som et super respin – bare enda bedre. Du får enda flere wilds på hjulene og et bedre bonushjul. Vi har ikke lykkes komme til den andre delen selv, men tror at så lenge du klarer å spinne frem en gevinstkombinasjon så blir det nok bra. For den nye multiplikatorstigen ser slik ut: 7, 8, 9, 10, 20 og 30.

Divine Dreams super respin

Divine Dreams – Free Spins

3, 4 og 5 free spins-symboler aktiverer henholdsvis 8, 12 og 20 gratisspinn. Forskjellen på gratisspillet og grunnspillet er at det legges til ekstra wilds på hjulene og at sjansene for å få sacred respins og yin yang wilds øker. Bonushjulet vil også inneholde +3 spins-symboler som forlenger moroa!

Free spins startskjerm i Divine Dreams

Divine Dreams – Gevinster og mer

Vi syns Quickspin er i farta og legger frem det ene gode spillet etter det andre. De fortsetter også flørten med erfarne spillere som liker farligere spill, ved å legge Divine Dreams høyt oppe på variansmetret.

Spillet har fått en toppgevinst på over 7000 ganger innsatsen og vi kan med glede si at vi spant frem flere gode beløp. Når det er sagt er vi noe lettet over å ha prøvd spillet med lekepenger, for fru Fortuna var ikke å se noe sted. Vi støtte på mange lange tørkeperioder som tappet spillebalansen fortere enn fy, så pass på at du tar med deg en spillebalanse som tåler dette. Til tross for tap var spillets bonushjul så god at den holdt spenningsnivået oppe på et godt nivå under hele spilleøkten.

Divine Dreams burde så absolutt prøves!