Dead or Alive
87
Vurdering
x12000
Maksimum gevinst
96%
RTP

Dead or Alive

Spillutvikler: NetEnt

Herr Narvesen har sansen for gamle westernfilmer og har ingen problemer med å forestille seg selv som en hardbarka sheriff…

Spill gratis hos
spillboden.com Eller

Dead or Alive anmeldelse

Herr Narvesen har sansen for gamle westernfilmer og har ingen problemer med å forestille seg selv som en hardbarka sheriff inne på en mørk saloonbar, omringet av skitne banditter. Bare synd at det å hoie rundt på en hest ikke frister i hans alder. Han er også fryktelig glad i godstolen og tøflene sine hjemme. Så han nøyer seg med å melde seg frivillig nå som det er tid for å se på det gamle, men fortsatt populære spillet, Dead or Alive!

Lek deg i Ville Vesten her!

Dead or Alive – spillinformasjon

Dead or Alive er et spill man enten elsker eller hater. De som elsker spillet har på et eller annet tidspunkt vunnet en solid gevinst. De som hater spillet har sett spillebalansen forsvinne på et blunk. Herr Narvesen så på utbetalingstabellen og mistenkte at dette var et meget volatilt spill. Etter spilleøkten kunne han bekrefte at det stemte bra.

Dead or Alive har 3 rader, 5 hjul og bare 9 gevinstlinjer. Det betyr at det er noe vanskeligere å lande en vinnerkombinasjon. Når det er sagt så skal en RTP (return til player) på 96,8% og høye enkeltgevinster for en vinnerkombinasjon bestående av 5 symboler, tyde på at Dead or Alive kan by på fantastiske gevinster.

Dead or Alive – free spins og sticky wild

Dead or Alive kan virke tregt, men sender deg umiddelbart ut på kanten av stolen når man endelig får tilgang til free spins-runden. Du trenger tre scattere for å aktivere 12 free spins der alle gevinstene dine blir ganget med 2.

Bonusrunden kommer med en sticky wild-funksjon, men det garanterer ingen god bonusrunde. Du kan like gjerne avslutte bonusøkten uten å ha noe særlig å vise frem. Det er først når sticky wild-funksjonen samarbeider ordentlig, at du kan bli belønnet med summer som sender deg brølende ut av stolen.

I grunnspillet er wildsymbolet en helt vanlig wild. Den erstatter andre symboler (unntatt scatteren) for å hjelpe deg med å lage gevinstkombinasjoner. Under free spins-bonusen gjør de litt mer. Hver gang du får en wild låses den nemlig på plass. Der blir den til bonusrunden er over. Får du én på hvert hjul er du dessuten sikret 5 ekstra free spins. Kan du forestille deg den glade musikken av alle myntene som ramler inn om det skulle skje?!

Dead or Alive på mobilen

Lojale fans har nok lenge ønsket å se spillet på sine mobile enheter og i november 2016 ble bønnene hørt. NetEnt har oppdatert flere eldre titler slik at de kan nytes på en mindre skjerm og Dead or Alive havnet heldigvis på nettopp denne listen! Andre spill som har fått samme behandling er Reel Rush, Mythic Maiden, Jack Hammer og Victorious!

Konklusjon

Herr Narvesen støtte på lange tørkeperioder og trodde ikke at han kom til å ende opp i spillets fangruppe. Men med litt ekstra tålmodighet så han spillets sjarm. Et par ganger vant han nok til å rope “yiihaa” fra godstolen, men forstår at Dead or Alive kan virke tregt og kjedelig for de som ser spillebalansen forsvinne i rekordfart.

Nå som du vet at Dead or Alive ikke er et spill som spytter ut lommerusk på annenhvert spinn, tror Herr Narvesen at du er godt forberedt på å innta rollen som sofa-cowboy! Lykke til!