Dark Vortex
67
Vurdering
x7138
Maksimum gevinst
96%
RTP

Dark Vortex

Spillutvikler: Yggdrasil

Etter Wolf Hunters fortsatte Yggdrasil sin reise gjennom det mørke universet de befant seg i, og nå legger de frem…

Spill gratis hos
spillboden.com Eller

Dark Vortex anmeldelse

Etter Wolf Hunters fortsatte Yggdrasil sin reise gjennom det mørke universet de befant seg i, og nå legger de frem Dark Vortex. I denne spilleautomaten inviterer de oss inn til en malstrøm av gevinster blant uhyggelige demoner, mens de samtidig introduserer oss til sin nye “Buy a bonus”-funksjon. Er den sistnevnte inspirert av Big Time Gamings “Feature Drop” mon tro?

Prøv Dark Vortex gratis

Spill Dark Vortex her

Dark Vortex – Oppsett

  • Lanseringsdato: 24. oktober 2018
  • Utvikler: Yggdrasil
  • Hjul / Rader: 5 / 3-5
  • Linjer: 243 – 3125 vinnemåter
  • Min./Maks innsats: 1 kr / 500 kr
  • Toppgevinst: 7318 x innsatsen
  • RTP: 96,5 / 97%
  • Volatilitet: Høy
  • Bonusfunksjoner: vinn begge veier, vortex-hjul, kuleinnsamling, kjøp en bonus, free spins

Spillevisning Dark Vortex av Yggdrasil

Dark Vortex – Bonus og spesialfunksjoner

I Dark Vortex er det om å gjøre å åpne vortex-hjulene siden disse øker antall vinnemåter gjennom å ha 5 rader istedenfor 3. Åpner du alle går du altså fra å ha 243 vinnemåter til 3125. Spillet betaler dessuten i begge retninger, hvilket betyr at dine gevinstkombinasjoner kan starte på det første eller det siste hjulet. De gangene kombinasjonene strekker seg over alle hjul betales du kun fra venstre.

Vortex-hjul: Hver gang du får 1 vortex-symbol på minst 2 sammenhengende hjul (spiller ingen rolle hvilke to) forvandles disse om til vortex-hjul for dine neste 3 spinn. Knytter du enda flere vortex-symboler til disse hjulene, får du enda flere vinnersjanser og 2 ekstra vortex-spinn for hvert nye vortex-hjul.

Vortex spinn

BILDET: Hjulene på dette bildet er i ferd med å utvide seg til å innholde 5 symboler. Etter det setter vi i gang våre 3 vortex-spinn. 

Dark Vortex – free spins

Aktiverer du alle vortex-hjulene får du tilgang til gratisspillet så fort vortex-spinnene er over. Hvor mange gratisspinn du får kommer an på hvor mange blå kuler du samler sammen under vortex-spinnene. Der vil du også samle inn rosa kuler som representerer lengden på wild-stablene du får på de tre midterste hjulene.

Forskjellen på gratisspillet og hovedspillet er at du under gratisøkten får tildelt wild-stabler og at du alltid vil ha 3125 måter å vinne på. Ellers fungerer det som vanlig.

Kuleinnsamling for free spins

BILDET: Innsamling av kuler som gir flere gratisspinn!

Dark Vortex – Gevinster og mer

På et fullt vortex-brett fins det muligheter for fantastiske gevinster, men vi kan ikke si at det var så veldig enkelt å komme seg dit. De gangene vi faktisk kom gjennom ga ganske forskjellige resultater. Det minste vi fikk var 20 ganger gevinsten, mens vi på den beste fikk 200 ganger innsatsen. Det siste beløpet er ikke noe å pensjonere seg på, men det er langt over godkjent fra et gratisspill.

Buy a bonus

Resultatene fra gratisspill-øktene våre viser at man bør være ekstra forsiktig med Yggdrasils nye “Buy a Bonus”-funksjon. Til forskjell fra Big Time Gamings “Feature Drop” går det ikke an å samle mynter eller tokens som senker innkjøpsprisen, for Yggdrasils versjon vil alltid koste 80x innsatsen.

Siden vi spilte med demopenger kunne vi teste funksjonen uten bekymringer og det starter alltid med at man får utdelt to sett med kort. Det ene kortet viser hvor mange gratisspinn du får, mens det andre bestemmer høyden på din wildstabel. Etter det var det bare å krysse fingrene for et beløp på 800 kr eller mer!