Cyrus the Virus
67
Vurdering
x2000
Maksimum gevinst
96%
RTP

Cyrus the Virus

Spillutvikler: Yggdrasil

Nei da, John Malkovichs karakter fra filmen Con Air har ikke fått en egen spilleautomat. Det er spillutvikleren Yggdrasil som…

Cyrus the Virus anmeldelse

Nei da, John Malkovichs karakter fra filmen Con Air har ikke fått en egen spilleautomat. Det er spillutvikleren Yggdrasil som zoomer inn på livet og gir oss 7 fargesprakende virus på 5 hjul, 3 rader og 10 spillelinjer. Den styggeste og slemmeste av dem alle har fått navnet Cyrus the Virus.

Zoom inn på virusene her

Cyrus the Virus – oppsett og tema

Teknisk sett så har denne spilleautomaten bare fått 5 spillelinjer, men siden du kan vinne i begge retninger blir det altså 10 til sammen. Fru Narvesen liker spesielt at resultatene blir vist innover, og med det mener hun at hjulene stopper i denne rekkefølgen: 1, 2, 5, 4 og så 3. Denne lille, men enkle funksjonen gjør at spenningen varer helt frem til det midterste og kanskje viktigste hjulet har stoppet.

De små ormene som bor på hver sin side av spillehjulene er også ganske morsomme. De representerer spillets innsatslinjer og titter frem hver gang de tror det kan bli en gevinst.

Cyrus the Virus – wild og respin

Yggdrasil-spillene har ofte bare én funksjon som får bære hele vekten. Ta Big Blox for eksempel; her handler det bare om store blokker. I Frutoids vinner man med en freeze og en respin-funksjon, mens Magic Mushrooms byr på forskjellige wilds.

Det samme gjelder Cyrus the Virus. Det har fått ett wildsymbol som bare kan dukke opp på det tredje hjulet. Når han havner der vil han ”smitte” resten av hjulet og gjøre hele greia om til et wildhjul. Deretter byr han på et gratis omspinn slik at du kan vinne enda mer!

Cyrus the Virus – det enkle er ofte det beste

Det var det… det er ikke så mye mer å si om selve spillet og dets funksjoner, men fru Narvesen har et par andre ting hun vil nevne.

Spillet er som sagt så enkelt som det kan bli. Det har bare et wildhjul og en respin-funksjon, men minner ikke det deg om et annet spill? Starburst er det perfekte eksempelet på at et spill ikke trenger å være overkomplisert for å bli en hit. Starburst har også bare et wildhjul og en respin-funksjon, men er blitt et av de mest populære spillene på markedet.

Cyrus the Virus er også ganske volatilt. Det betyr at du ikke kan forvente deg en masse smågevinster. Gjør deg klar for lengre tørkeperioder som brytes av gode gevinster. Ser du på utbetalingstabellen vil du ikke finne en eneste gevinst som er mindre enn innsatsen din. Det laveste du kan få er 10 mynter (hvilket er like mye som det du satser) for tre av disse blå, cheesedoodle-liknende virusene.

Konklusjon

Er du blant dem som mister interessen når gevinstene lar vente på seg? Da bør du kanskje se deg om etter noe annet. Jack and the Beanstalk er et godt alternativ. Der kan du vinne ofte og samtidig kose deg med en haug med bonusfunksjoner. Cyrus the Virus er på den andre siden og er nok bedre for de som har et spillbudsjett som tåler et trykk og de som jager de store gevinstene.