Crystal Land
0
Vurdering
x
Maksimum gevinst
95%
RTP

Crystal Land

Spillutvikler: Playson

I Playsons seneste rutenettautomat (7×7) kan en ta turen innom tre forskjellige områder. Hvert område har det samme bonusspillet, men…

Crystal Land anmeldelse

I Playsons seneste rutenettautomat (7×7) kan en ta turen innom tre forskjellige områder. Hvert område har det samme bonusspillet, men kommer med hver sin tilfeldige bonusfunksjon. Ta turen innom alle tre for å se hvilken du liker best

Hvor kan jeg spille Crystal Land?

Om Crystal Land

Teknisk informasjon

Spillutvikler: Playson
Antall hjul/rader: 7×7
Antall innsatslinjer: Cluster Pays (minst 5 symboler i en klynge)
Min/Maks innsats: 2kr – 1000 kr
RTP: 95,20%
Volatilitet: Medium / Høy
Plattformer: PC, mobil og nettbrett
Jackpot: Nei
Spesialfunksjoner: wild, ruby wild, bomber, bonusspill

Rutenettautomatenes popularitet har økt en del i det siste og vi ser flere og flere utviklere kaste seg på deres popularitetsbølge. Her er Playsons seneste rutenettautomat og vi syns det er et godt tillegg til de som allerede fins på markedet.

Cluster Pays eller klyngeutbetalinger gjelder som vanlig og i Crystal Land får du gevinster i bytte mot klaser med minst 5 like symboler. Du skal også vite at deler av brettet er låst og at symbolene som befinner seg bak disse plassene ikke kan være del av en gevinstkombinasjon. Gevinstkombinasjonene du lykkes samle inn bidrar dog til å låse opp radene fra bunnen av og opp.

Crystal Land bonus og spesialfunksjoner

I Crystal Land får du som sagt gevinster ved å samle minst 5 like symboler i en klase. Dette kalles gjerne for Cluster Pays og er en ganske artig måte å samle gevinster på. Gevinstklyngene i Crystal Land har nå fått en ekstra oppgave; hvilket er å låse opp de låste radene.

På bildet under ser du hvordan startbrettet ditt er. Den første gevinsten du får på en spillerunde åpner opp den nederste låste raden, mens etterfølgende gevinst låser opp neste. Når vinnerrekken brytes låses radene igjen før neste runde.

Annenhver rad du åpner vil også gi deg spesialsymboler som hjelper deg videre:

 • Lås opp rad 5 og få 3 vanlige wilds på tilfeldige plasser.
 • Lås opp rad 3 for å få 3 Ruby Wilds på tilfeldige plasser.
 • Lås opp rad 1 for å få tilgang til bonusspillet!
 • Crystal Land spillevisning med låste plasser

Ruby Wilds og bomber

Det gule wildsymbolet er en vanlig wild, mens den røde kalles for en Ruby Wild. En Ruby Wild kan fås på flere måter:

 • Du får 3 stk. til tilfeldige tider når du befinner deg i strandområdet.
 • Du får 3 når du låser opp rad 3.
 • Du får 1 for hver gevinstklynge bestående av 6 eller flere vinnersymboler.

En Ruby Wild oppfører seg som en vanlig wild, men når den er med i gevinstkombinasjon forvandler den seg om til en bombe. Alle bombene du har på brettet eksploderer og vil ta med seg 4 nærliggende symboler. Eksplosjonene gir deg ingen gevinster i seg selv, men gjør plass for nye gevinstkombinasjoner.

Bonusrunden

Når hele brettet er låst opp vil du umiddelbart få tilgang til bonusrunden. Det første som skjer her er at alle plassene låses fast. Etter det legger spillet til tre kister. Målet er å frigjøre kistene ved å samle så mange gevinstkombinasjoner en bare kan. Haken er at man bare får bruke symbolene man allerede har, for det vil ikke komme nye fra toppen av.

Når det er sagt så vil du få hjelp av 3 farge-eliksirer og eventuelle bomber du måtte ha/få. Når alle gevinstene er utbetalt vil én og én eliksir brukes opp. Hver av dem forvandler en symboltype om til en annen som du allerede har på brettet. Når disse er brukt opp er det bombenes tur og til slutt vil du forhåpentligvis kunne se alle kistene fremme.

Kistene inneholder stjerner og hver stjerne øker gevinstmultiplikatoren din med 1.  

 • Den minste kisten inneholder alltid 1 stjerne.
 • Den mellomste kisten inneholder mellom 1 og 3 stjerner.
 • Den største kisten inneholder mellom 2 og 4 stjerner.

Klarer du åpne flere kister vil multiplikatorene legges sammen. Det meste du kan få er 9 ganger totalgevinsten fra bonusrunden.

Crystal Land bonsrunde

Områder

Crystal Land inneholder 3 forskjellige områder, og du roterer mellom disse etter hvert som du har vunnet med et visst antall symboler. Det første området er like ved en gård, det andre er på en strand og det tredje er i nærheten av en mine. Området du befinner deg i avgjør bare hvilken bonus du kan få utdelt til tilfeldige tider og hvordan bakgrunnen er. Ellers fungerer resten som vanlig.

 • På gården får du utdelt tre vanlige wilds.
 • På stranda får du utdelt tre Ruby Wilds.
 • Ved minen får du 1 farge-eliksir

Nivåbonus

Spillet har 9 forskjellige nivåer og hvert nivå bestemmer hvilket område du går til. Når du har spilt deg gjennom alle nivåene roterer du mellom de tre siste slik at du ikke blir sittende fast i ett område.

En ting til. 5% av alle gevinstene du samler på et nivå legges til en pott som du alltid kan se øverst til venstre. Ved hver nivåbytte vil du ha sjansen til å plukke med deg potten om du treffer riktig på lykkehjulet.

Slik ser lykkehjulet ut:

 • Grisen: Potten legges i sparebøssa og blir med deg til neste nivå.
 • Myntene: Betaler ut potten.
 • Mynter med x2: Gir deg potten x2

Crystal Land free spins

Crystal Land har ikke fått et eget free spins-spill. Om det er et must for deg kan du sjekke ut Sugar Pop 2: Double Dipped av Betsoft. Det er også et rutenettspill hvor du kan få et lass med gratis vinnersjanser om du er heldig med plasseringen av dine free spins-symboler.

Crystal Land gevinster og utbetalinger

Crystal Land er på den øvre halvdelen av volatilitetsstigen og vi syns det stemte ganske bra i vår spilleøkt. Vi opplevde en del korte tørkeperioder, men lykkes havne på pluss-siden etter å ha vært heldige med et par bonusrunder.

Crystal Land supergevinst

Avslutningsvis

Er du en fan av rutenettautomater har vi stor tro på at du kommer til å like denne. Vi plukket opp de største gevinstene fra bonusrundene og hadde det stort sett veldig hyggelig under vår spilleøkt. Vi benyttet oss av en MAC, men kan enkelt forestille oss at denne vil fungere veldig bra på mobile enheter. Dersom du vil gi det et forsøk og gjøre opp din egen mening er det bare å sette kursen mot casinoene vi har lenket til i toppen av denne omtalen. Lykke til!

Playson spill