Coins of Fortune
0
Vurdering
x
Maksimum gevinst
96%
RTP

Coins of Fortune

Spillutvikler: Nolimit City

Dette er første gang NoLimit City tar oss med til Asia og i Coins of Fortune får du det nye…

Coins of Fortune anmeldelse

Dette er første gang NoLimit City tar oss med til Asia og i Coins of Fortune får du det nye med det gamle. En moderne asiatisk by ruver i bakgrunnen, mens hjulene spinner frem tradisjonelle symboler som drager og gamle mynter. I denne teksten kan du se hva vi syns om spillet eller hoppe rett i det ved å klikke deg videre til et av NoLimit City Casinoene under.

Spill Coins of Fortune her

Coins of Fortune – Oppsett

Lanseringsdato: juni 2018
Utvikler: NoLimit City
Hjul / Rader: 5 / 3
Linjer: 20
Min./Maks innsats: 2 kr – 1000 kr.
Toppgevinst: 6015 x innsatsen
RTP: 96,48%
Volatilitet: Medium/Høy
Funksjoner: Dragon Nudge, Lucky Respins med økende gevinstmultiplikator

Coins of Fortune – Bonuser og spesialfunksjoner

I Coins of Fortune beveger wild-symbolene på seg enten vertikalt eller horisontalt avhengig av hvilken bonusfunksjon du blir tildelt.

Dragon Nudge
Når du dekker et helt hjul med like symboler, forvandles hele hjulet om til en wild. Du er deretter garantert minst 3 gratis ekstraspinn (respin) hvor wildhjulet beveger seg én rad ned mellom hver av dem.

Nudge bonus mottatt i Coins of Fortune

Lucky respin
Gullmynten er en helt vanlig wild som bare dekker én plass på brettet, men får du tre eller flere av dem på én og samme runde aktiverer du lucky respin-funksjonen. Denne gang beveger wildsymbolene seg langs raden mot venstre, og for hver mynt du får ut av skjermen øker gevinstmultiplikatoren med 1. Maksmultiplikatoren per respin-bonus er 10.

Coins of Fortune – Free Spins

NoLimit City har valgt å droppe den store funksjonsfavoritten til fordel for to vandrende wilds, og i dette tilfellet syns vi det er helt greit. Savnet etter en sammenhengende gratisøkt dukket aldri opp da wild-vandringene byr på mye av det samme. Her kan man like gjerne få et tosifret antall gratisspinn, hvilket matcher (og slår) lengden på gratisspillene i mange andre automater.

Coins of Fortune – utbetalinger og jackpot

På en volatilitets-skala på 1 til 10 ligger Coins of Fortune på 7 med en RTP på 96,48%. Kort sagt kan du på dine besøk forvente deg noen svingninger i din spillebalanse. Forhåpentligvis vil de to wildfunksjonene gi deg den boosten du trenger til å komme fra det med en større fortjeneste. Det meste du kan få på én og samme runde er 6015 ganger innsatsen, men da skal du naturligvis ha maks flaks, maksmultiplikatoren og wilds i fleng!

En større gevinst fra nudge-bonusen

Avslutningsvis

Er du en spiller som foretrekker større gevinster og er litt nysgjerrig på NoLimit City, syns vi at Coins of Fortune er et bedre valg enn leverandørens to siste spill. Mest fordi den har en toppgevinst som er en god del større enn den du kan få i WIXX og Tesla Jolt. Ellers har vi stor tro på at dere som faktisk tar dere turen innom Coins of Fortune vil synes det er et ganske så alright spill. Spørsmålet er bare om det er minneverdig nok til å lokke deg tilbake.